Януарче в пясъка се рие, а майка му коктейлче пие

• 28 710
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, благодаря ви за отговорите- успокоих се малко, значи все някога ще се научи да яде и сама Simple Smile
Мим- ЙоЙо много обича да се заглежда в телевизора, като рекламите са й фаворит, каквото и да прави, като започнат и тя застава и гледа с отворена уста, даже аз ако застана пред нея, тя с се отмества да може да види, че й преча Laughing Аз не я спирам, просто не през целия ден е пуснат телевизора.
Люби- от съвсем скоро слагам ЙоЙо сутрин на гърне, все още не мога да кажа, че има някакви успехи, в повечето случай тя не иска да седи там и става и тръгва нанякъде, До пък съвсем не одавна пък изобщо не я бях слагала. Не знам дали така рябваше да постъпя- но при нас така се получи, аз не се притеснявам обаче, предполагам, че все в някой момент ще свикне Thinking.
И сега пак аз да попитам- на обяд и на вечеря давате ли хлбя или сухар с яденето- че се как да постъпя- аз на обяд не й давам, а на вечеря, ако е супа, слагам по едно или две сухарчета.

# 541
  • София
Адито още ми е дрисливо, но се оправя лека- полека. Във вторник, когато ни спряха водата за цял ден поради авария, беше най-зле. Не можах да й сготвя, дадох й бурканче вегетарианска лазаня и след това направо му се сцепи гъзето на горкото. Аз съм си виновна, само на хляб цял ден трябваше да я оставя. След това два дни яде попара и картофена супа, сега се чудя на вечеря какво да й дам. Дайте някоя идея. Супата моро не й е любима, но пък няма да се мре от глад, я!

В гърнето Адо само пишка за сега, и то не всеки път. Акото винаги в памперса. Калоян се криеше под масата или зад дивана, като вършеше голямата работа в памперса. Умирахме от смях!  Simple Smile

Ади яде сама само когато успее да докопа нещо или й дам в ръчичката. Ходи и рони навсякъде, маже и плюе. Миналата седмица беше яла кисело мляко с ръце от кофичката. От стола за хранене се изправя и лази по кухненската маса. Много бързо става. 

Последна редакция: чт, 27 май 2010, 16:23 от kalimbi

# 542
Момичета, направих тест и ми излезна 1 линийка ясна и една многоооо бледа (само на слънце се вижда  Mr. Green). Утре сутрин ще ми взимат кръв, та стискайте палци. Peace

# 543
Накри, стискааааам палци Hug

# 544
Надее, стискам палци, но щом има втора чертичка е ясна работата:)) Криси ще става батко:)) Много се радвам:))

# 545
Накри, и аз стискам палци! Hug
Радостчо, крайно време беше да се появиш!  Crossing Arms  Hug
Тайс, драсни няколко реда, де! Само надничаш!  Crossing Arms  Hug

# 546
  • Варна
И аз стискам палци Hug А аз умирам от страх да не стане нещо, че дилемата ще е голяма и неприятна

Ралче, аз освен на попара, не давам сухари и хляб. Супата яде със сирене.

# 547
Накрииииии честито от мен   bouquet Моята втора много бледа линия е Делян  Hug Чакам хубавите новини  Hug Hug Hug
kalimbi аз при диария давам сухари, сирене, картофи, моркови и ориз  Hug Пробвай някакви манджи от тези съставки  Peace
Мързи ме да пиша  Embarassed
Айде чао ви и лека  Hug

# 548
Накри, стискам палци бледата линия да е това, което желаете...много ме развълнува...
аз да ви кажа за нашето хранене...без чаосве, без режим...тя си показва кога е гладна..и каквото ни скимне това ядем...някой път иска хляб, някой път не иска...аз предлагам от всичко, щото така или иначе тя яде малко...е има дни, в които яде като разпрана и пак яде от всичко...така че давам...

# 549
  • Русе
Nakri, стискам палци! Мим, и на теб / ако имаш повод за притеснение/
Благодаря за отговорите по моя въпрос. И аз все се каня за това гърне, и все отлагам. Утре ще пробвам ако не забравя.

# 550
  • Варна
Добро утро:)

Nakri, стискам палци! Мим, и на теб / ако имаш повод за притеснение/
Благодаря за отговорите по моя въпрос. И аз все се каня за това гърне, и все отлагам. Утре ще пробвам ако не забравя.

На мен стискай да е само една, че иначе... ooooh!

А за гърнето вече няколко дена я слагам, вчера имаше ефект...

Стискайте палци за Варненки, че в понеделник излизат класиранията в ОДЗ-тата.

Айде хубав ден, вчера ме скапа това топлото!

# 551
В 1 и половина са готови резултатите. Малиии толкова ми е нервно, че не знам къде се намирам. Rolling Eyes

# 552
Накри, и от мен стиснати палчета  Grinning  Hug
Момичета, инфо имате ли за парите за април? Кога трябва да ги платят?  Rolling Eyes Че звъня, звъня, но кой ли да ми вдигне....

# 553
  • София
Накри, и от мен стиснати палчета  Grinning  Hug
Момичета, инфо имате ли за парите за април? Кога трябва да ги платят?  Rolling Eyes Че звъня, звъня, но кой ли да ми вдигне....

Ми аз си ги получих....че и изхарчих вече  Embarassed
Наде, айде чакаме резултат Simple Smile

# 554
BETA-HGG PLASMATICO под 5mUI/ml, тоест негативно. Толкова гадно не ми е било никога. Sad Толкова да бях сигурна. Не мога само да си обясна втората линийка. При Крис пак ми беше бледа. Не знам може би твърде много искам, за да стане.

Общи условия

Активация на акаунт