ФОРМУЛА 1 - сезон 2010 - СЕЗОНЪТ на ДВУБОИТЕ_тема 2

• 18 542
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • КиТ
а пък Плами, изобщо не може да се съмнявате, че харесва Фетел повече от Маса, абсурд  Naughty ... аз от миналата година и се чудя  newsm78  Joy, амааа ...  Joy ... ох малкия Маса е мнооооооого сладък  Crazy

п.п. велком на всички новодошли  Hug, ..... става интересно кой е с най-много поддържници - Алонсо,Фетел, БатОн, Марк ...на последно място мойто гардже  Mr. Green ...

Mr. Green Laughing Laughing Laughing Mr. Green....Анели до къв извод стигна за мене...щото,още никой не успял да ма резбере....дори най-близката ми приятелка Mr. Green Mr. Green Mr. Green Sunglasses....
Това,че имам няколко любимеца,на мен не ми пречи..харема ми запълнен като виждаш за цяла седмица
Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Сега...на кое място слагаш бейбито Thinking Crossing Arms...найстина дайте една анкета да сложим,да ведем кой е най-одабряван и харесван пилот Wink Peace

# 616
  • Варна
Е то май Анели може да я пусне, и то не знам дали сега или в новата тема чак ще може  newsm78

в новата, в новата  Mr. Green

п.п. ох бе Плами, забравих го твоя човек, пак  Mr. Green ..  баш генерален извод не съм си правила, но че си защитничка първо на Маса и после на всички други  Mr. Green .. твоя човек със сигурност е преди моя  Mr. Green ..

# 617
  • София
Е то май Анели може да я пусне, и то не знам дали сега или в новата тема чак ще може  newsm78

в новата, в новата  Mr. Green

Тъкмо дотогава колебаещите се, ще си изяснят предпочитанията  Wink

# 618
може ли да е с 2-3 опции  Mr. Green

Пламииииии, Маса Джуниър ще го изпапкам, егати сладкото бонбончееее  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 619
  • КиТ
може ли да е с 2-3 опции  Mr. Green

Пламииииии, Маса Джуниър ще го изпапкам, егати сладкото бонбончееее  Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Блазни ме мисълта за 2-3 опции Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ама айде по-добре само една опция,да видим,кой е на последно......и на първо място Wink Peace Sunglasses

Нали истински сладур Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes txtloves txtloves txtloves txtloves txtloves Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

То по принцип и сега може да се слижи анкета...но няма смисъл ние сме на 42 страница...по-добре в новата!!!

# 620
ей сега ще я изпишем тази  Mr. Green

# 621
# 622
  • Варна
http://www.youtube.com/watch?v=820bMCyOXoY&feature=related
още едно интервю на гарджетата от МакЛарън, с въпроси от страницата от фейсбук  Crazy
това русото мнооого говори бе, аууу ..  Joy
обаче да призная, някак си им се получава като екип  Thinking, въпреки, че бях толкова скептична за Джиджо ... надявам се, да останат наистина в такова готино настроение и по време на шампионата  Crazy

п.п. там, където говорят за кралицата беше  Joy  Joy  Joy

# 623
моЙто русото нали, приказлив е като мен, само че аз на английски си гълтам граматиката  ooooh! няма да мога да го надприказвам Crazy Crazy

Не долюбвам Гейсбука  Sick не ми е гот там Crossing Arms

# 624
Това с анкетата хубаво сте го измислили, докато аз съм работела. Като гледам са останали осем страници и ей ти - НОВА ТЕМА ще има. Чакам с нетърпение та да видим кой, с кой е.

# 625
  • Варна
моЙто русото нали, приказлив е като мен, само че аз на английски си гълтам граматиката  ooooh! няма да мога да го надприказвам Crazy Crazy

Не долюбвам Гейсбука  Sick не ми е гот там Crossing Arms

баш твойто русото  Crazy

# 626
Много секси бритиш акцент извади Дженсън. Мога просто да го слушам само.

И за да не става съвсем петъчна темата, имате ли някакви предположения кой ще стане шампион, голяма интрига се завърза май.

# 627
  • София
И за да не става съвсем петъчна темата, имате ли някакви предположения кой ще стане шампион, голяма интрига се завърза май.
Хахаххахахаа - Нандо разбира се!

Блиц интервщто много ми хареса, сега гледам това с фейсбук куесчунс, много са готини, не мога да не си призная, че са симпатичен екип Simple Smile Ох и как са ги изступали  Joy Wooooow, това за кралицата беше супер яко Joy

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 09:03 от Lana

# 628
  • КиТ
Интересно интервю Анели...много бързо бъбрят,ама сванах за кво си говорят Wink Sunglasses Peace

Mr. Green Laughing Laughing Laughing Mr. Green Що за въпрос  Shocked Маса форевър Peace Wink Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes(въпреки,че тая година няма много шанс ooooh! #2gunfire Twisted Evil)

http://www.youtube.com/watch?v=Bym9XV4hH7w&feature=related  Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Crazy Crazy Crazy Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=JbUW8HoD4Lg&feature=related  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=XWRvhA0YPgY&NR=1 спорче между бейбито и нандо Laughing Laughing Laughing Laughing

# 629
Пламиииии, нещо за моята душичка, не намери ли? Confused

Маса е Адурче, аз преди БътОнчо, него си го аресвах. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт