Ранен студ зави в града, Младост-чето чака вече и снега.

• 38 606
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Даа, при Папукчиев бях и аз и съм много, много доволна. Simple Smile

# 121
И ние сме на пакет кабелна с интернет на едногодишен договор за 30лв на месец към НЕТ 1 - в началото имахме прекъсвания на ТВ и интернет по за час, но от близо два месеца нещата са без проблем. Доволна съм и от финансовата страна на промоцията.
За д-р Папукчиев имам добри впечатления и аз исках той да ми следи бременността, но май месец не записваше бременни и сега ме следи друг АГ в Младост 1 близо до нас.

# 122
Франческа Салиери, благодаря и на теб!   bouquet Точно този пакет с цена 25лв.ми допадна и на мен и вероятно ще избера този вариант, макар да чувам доста добри отзиви  за Мегалан се надявам да съм доволна от избора.
Предстои ми и смяна на личен лекар и педиатър. Дано не прекалявам. Embarassed
Все пак ако искате, споделете.

# 123
Оф, с това е много трудно, защото
1. В поликлиника Младост има добри педиатри, но сега през кампанията м. юни почти на всички висеше на вратата бележка, че не приемат нови пациенти.
2. Доста натоварени са и да си кажа честно понамалиха нивото, което държаха преди.  Confused
3. С ЛЛ за теб, ще ти бъде по-лесно. Има много семейни лекари;

Моят и на децата лекар е Ивайло Димитров.

Ако нещо друга да ти помогна питай!

# 124
Ей, страхотна си,  Франческа Салиери, и готова да помогнеш! Hug Благодаря!  bouquet
Исках да попитам дали поликлиниката зад 125 СОУ се води 27-ми диагностично-консултативен център. Мисля, че да, но не съм сигурна. И мога ли там да отида и да се запиша при някой семеен лекар, защото ми е много близо. За педиатър казваш трудна работа, а?! Лошо... newsm78
Прочетох в интернет, че лекари от там се преместили в 25-то ДКЦ в Младост 3 и в 27-мо са останали само стоматологичния център и семейните лекари.
Исках още нещо да попитам - този лекар Ивайло Димитров в кое ДКЦ е? Търся някой, който да е наблизо.
Ама и аз се поолях с въпросите.
Joy

# 125
Ей, страхотна си,  Франческа Салиери, и готова да помогнеш! Hug Благодаря!  bouquet
Исках да попитам дали поликлиниката зад 125 СОУ се води 27-ми диагностично-консултативен център. Мисля, че да, но не съм сигурна. И мога ли там да отида и да се запиша при някой семеен лекар, защото ми е много близо. За педиатър казваш трудна работа, а?! Лошо... newsm78
Прочетох в интернет, че лекари от там се преместили в 25-то ДКЦ в Младост 3 и в 27-мо са останали само стоматологичния център и семейните лекари.
Исках още нещо да попитам - този лекар Ивайло Димитров в кое ДКЦ е? Търся някой, който да е наблизо.
Ама и аз се поолях с въпросите.
Joy

Поликлиниката до 37-ми блок и 125-то СОУ е "Младост". 27-мо ДКЦ се намира до магазин Зора.
Огромна сграда като болница, която по времето на соца беше  средище на много добри специалисти. Сега в по-голямата част е областният онкодиспансер /дано никой не попада там  Praynig/, а в другата част се помещават мммм.....как да го кажа по-некадърните лекари. По-добрите, т.е. тези с повече пациенти и съответно с повече финансова възможност да си плащат наема се преместиха в Поликлиника Младост.
Ивайло Димитров е в п-ка Мл. Добър диагностик, рядко посягащ към АБ, отзивчив и най-вече с личен подход към всеки пациент.

# 126
Много ти благодаря отново! Hug
Само нещо се оплетох-онези, по-добрите лекари, за които пишеш включително и д-р Ивайло Димитров , че са се преместили в Поликлиника Младост това онази поликлиника до 37-ми блок и 125-то СОУ ли е? newsm78 Ама, че го оплетох-дано да си ме разбрала.
#Crazy

# 127
# 128
  • London
Добър вечер,  bouquet
Франческа , а другите лекари от 27-мо ДКЦ се намират в блок
който е продължение на магазин Зора, мисля, че е 54-а.

Heli , ако си от района на Младост-1 около пазара мини да видиш точно в този блок д-р Мая Стефанова.Както и доктор Ходяков.

# 129
Благодаря, ov4ar4eto kalitko!   bouquet
Точно в Младост 1 съм, зад 125 СОУ и ще отида до там. Семейни лекари ли са д-р Мая Стефанова и д-р Ходяков?

# 130
  • София
Благодаря, момичета Simple Smile Притесни ме това, че не записвал нови бременни, но ще ида на място, тъй като по телефона не записват часове дори.

# 131
  • London
Благодаря, ov4ar4eto kalitko!   bouquet
Точно в Младост 1 съм, зад 125 СОУ и ще отида до там. Семейни лекари ли са д-р Мая Стефанова и д-р Ходяков?

Да и двамата.
На мен и на цялата ни фамилия личен лекар ни е  д-р Стефанова.
 Просто ще кажа , че е страхотен диагностик и изключително човечна, и съпричастна.
За д-р Ходяков мога да кажа бегли мой впечатления и от приказките на други хора от квартала, но знам, че и той е страхотен диагностик.
Има адреса и телефона на Мая Стефанова на първа страница.

# 132
Много благодаря за полезната информация, ov4ar4eto kalitko! Hug
Записах си телефона.
А исках да попитам и за Д-р Ивайло Димитров. Виждам на първа страница, че е в поликлиника Младост, където ми е сташно близо. Той педиатър ли е?

Последна редакция: чт, 08 юли 2010, 21:24 от Heli

# 133
  • София
Ами не знам за НЕТ1, ние сме на Мегалан и не ги сменям за никои други. Минахме през различни доставчици с годините и на по-добри от Мегалан не сме попадали - и като качество на услугата, и като коректно отношение към клиента.

Присъединявам се към доволните от Мегалан!

# 134
  • София
Да знаете къде в Младост или в близост има добър зъболекар-хирург?

Амиии... в центъра става ли?

Общи условия

Активация на акаунт