Банята-13та тема

• 110 047
  • 735
  •   1
Отговори
# 525

Аз бих се отказала от този акцент

Подкрепям - малко като кръпка стои на бялата стена по този начин.
Иначе пода си е добре така  Peace

# 526

Аз бих се отказала от този акцент

Подкрепям - малко като кръпка стои на бялата стена по този начин.
Иначе пода си е добре така  Peace

А на мен ми се вижда като картина и ми се вързва идеално.
Нещо ако може на стената на мивката и душа да "олекне" малко.
Там ми се вижда малко в повечко тъмната плоча на база сравнено с останалите стени.
По претрупано сякъш .
Но,все пак е важно вие да си я харесвате! Peace

# 527
  • Варна
Моля, препоръчайте ми фаянсаджия от Варна! Омръзна ми да се занимавам с три квадрата мокри помещения, почти месец вече. Локви, капещ кран, развален нов вентилатор, дупки около касите, няма врати... поне локвата да оправи.

# 528
Чудя се дали да  не сложа тъмен под ,но пък банята е малка и ще се затвори повече,както казва мъжа ми.
http://tori1234.snimka.bg/architecture/bania.501171.18725828
Много добре изглежда  Peace Според мен не слагайте тъмен под. Със светлия изглежда по -просторно. Гледах тези плочки и много ми харесаха. Чудеен избор и проекта ми допада  Wink

# 529
И нашата баня ще е малка, та благодаря за чудесната идея.

# 530
  • София
аз пък да ви се похваля,че днес ни пуснаха топлата вода и най-накрая си използвахме банята попредназначение newsm44 (след 2 мес и половина без топла вода) Тези дни най-накрая ще си измия банята като хората и ще я извадя на показ  Laughing

# 531
  • Варна
Благодаря за мненията момичета.
Накарахте ме да погледна нещата от друг ъгъл.
Все още не сме ходили да видим как ще изглежда по друг начин плочките.
Когато имам краен резултат на проекта ще пусна снимки. newsm78

# 532
  • Пловдив

Относно: http://www.jasba.de/kollektionen/die_kollektionen.html?pe_id=11

Включвам се и аз с въпрос, защото са невероятно красиви плочките. От къде по-точно в Стара Загора са купени и евентуално някакви подробности за цена, производител и тн. Предварително благодаря

# 533
Мойта баня е пред завършване  Laughing Снощи вземаха мерки за паравана

# 534
  • гр. София
Здравейте! Следя темата ви доста отдавна, но сега се включвам с надеждата, че най- накрая и ние ще си имаме нова(функционираща!!!) баня. Преди 2 г. наехме фирма ТОП ЛУКС- " някакви измислени баш майстори", които ни принудиха 2г. да се къпем в леген и още много поразии, за които съм писала в черния списък. Съдиме ги и понеже е доста тромава системата, чак сега получихме разрешение да разрушим старата и да пристъпим към създаването на новата баня. Дано всичко е наред!!!! Praynig Praynig Praynig че толкова съм наплашена. Почти сме пред привършване и се надявам вие да сте ми на късмет като споделя  Peace Peace Peace Ето и нашият проект http://koliin.snimka.bg/family/banya-za-vtori-p-t.502329.18789755

# 535
Марая,поздравления за разкошната баня!!! Моля те кажи какви са плочките,от къде,цена???

# 536
Марая, невероятна е, наистина!!!! Ако трябваше да я правя още веднъж моята, точно така бих я направила   bouquet

# 537
Ха, Марая, банята ви много прилича на нашата като размери и разположение.  Simple Smile
Да не би да имате щрангове зад мивката, и тръби за парното до вратата? 165/230 см? Чудесно изглежда.

# 538
Марая, това е серията плочки, които си бях харесала, но оранжевите. Но в крайна сметка направихме банята с други.
Страхотен проект   bouquet УСПЕХ!

# 539
Момичета, моля кажете дали някой е виждал и къде: Стояща батерия за мивка, но с подвижен душ към нея, издърпващ се? Аз лично съм виждала в хотели и заведения такива, а вече пообиколих тук магазините  в района си и нещо не откривам. Моля за помощ, ако някой знае от къде мога да си купя и колко би струвала? Hug

Общи условия

Активация на акаунт