Банята-13та тема

• 111 676
  • 735
  •   1
Отговори
# 450
На жълти и зелени плочки каква фуга се слага? Thinking

# 451
Два цвята - жълта за жълтите и зелена за зелените - класическия вариант. Може и евентуално само жълта, но зависи зелените плочки в какво количество са, да не стане голяма шарения.

# 452
пода и половината стени са зелени, после фриз и нагоре - жълто

# 453
  • Варна
malina_m съчувствам ти, не е редно така. Ама не е необходимо същия майстор да ви слага тавана. Има си други майстори за това. Нашия ни взе 150лв. за тавана.

Уговорката беше те да го сложат. Но го направиха двоен, защото не го бяха измерили правилно. Сега за нас остана да си го боядисаме и монтираме лампичките Simple Smile И около касите на вратите останаха едни дупки между стената и плочките... трябва да решим какво да ги правим, те нещо се почесват замислено... Явно някои други майстори ще ги оправят.
И си им платила?! Леле! Много сте кротки бе хора! У нас би избухнала третата световна война за такова нещо. Дупка около касата?!?! Двоен таван?!

Ммм...  да...    ooooh! 

# 454
  • София
пода и половината стени са зелени, после фриз и нагоре - жълто
по-тъмно зелена фуга за зелените и по-тъмно жълта за жълтите. По принцип фугата трябва да е леко контрастна на плочките. Ако обаче майстора не е прецизен и има разминавания във фугите, направете ги в същия цвят. А  фриза само жълто и зелено ли има? Обикновено има и трети цвят. Я снимай, че ме заинтригува с тези цветове, звучи свежо!

# 455
  • на пряката в пряката
Цитат
Тук вече на място да си питам за плочките Mr. Green

bennita плочките са серия Джой,купувала съм ги от Сико. Извинявай за закъснелия ми отговор  Blush

# 456
Аз бих сложила цвят жасмин /бежово /,но по скоро цвят потъващ в цвета на плочката ,ако мога така да се изразя.

# 457
  • Пловдив
Цитат
Тук вече на място да си питам за плочките Mr. Green

bennita плочките са серия Джой,купувала съм ги от Сико. Извинявай за закъснелия ми отговор  Blush

Благодаря, тези съм ги пропуснала  Mr. Green И бялата плочка ли е от същата серия, че намерих нещо в нета, но има бяла само подова  newsm78
Как са като качество? Майстора намери ли им някакви кусури, а също и ти вече като ползваш банята?

# 458
  • Варна
Имаме си баня и тоалетна, без врати засега, ето ги в груб вид: http://mdmdg.snimka.bg/daily/banya.500262.18675417
Някой има ли предтава как може да се оправи този дефект: http://media.snimka.bg/6210/018675374.jpg (образува се локвичка заради местоположението на сифона)

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 10:09 от malina_m

# 459
  • Пловдив
Според мен не може да се оправи дефекта. И аз  имам мъничка локвичка.
Можеш ли да снимаш по-цял план на ъгъла с душа Simple Smile ?

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 10:50 от Янтра

# 460
  • Варна
Дали да разбием плочките и да ги нарежем, ще стане по-грозно, но поне няма да става локвичка?
Ще снимам, смесителят за душа ще трябва да се монтира наново - тръбите изскачат много навън и ще търсим някакви по-големи шайби. Ъгълът до душа е налепен с тези изрязани плочки, което не ми харесва, можеше да стената да се започне с цели, но не бях там в момента и... така остана.

# 461
  • Пловдив
А за плочките - майстора е трябвало да почне от този ъгъл със канала. Обаче аз не го знаех Simple Smile

# 462
За локвичката - аз предпочитам да се реши проблема, пък бил той с наново разбиване на плочки.  Rolling Eyes

Хора, някой да е виждал подобна завеса за баня: http://interiorblog.com/perde-za-vana-ot-agape-design.html

Била от непромокаем плат. Много стилно изглежда. Сигурно струва майка си и баща си и целия си род до девето коляно.  Laughing

# 463
Имаме си баня и тоалетна, без врати засега, ето ги в груб вид: http://mdmdg.snimka.bg/daily/banya.500262.18675417
Някой има ли предтава как може да се оправи този дефект: http://media.snimka.bg/6210/018675374.jpg (образува се локвичка заради местоположението на сифона)
Това за локвичката се решава с приятелство със стирката до следващия ремонт след  всяко къпане. Wink
А за проблема зад душ батерията  сме го  имали и ние на стария апартамент.
Оправи се  с едни по стари   гривни или пръстени.Незнам как се казва точно  .

# 464
  • на пряката в пряката
Цитат

Благодаря, тези съм ги пропуснала  Mr. Green И бялата плочка ли е от същата серия, че намерих нещо в нета, но има бяла само подова  newsm78
Как са като качество? Майстора намери ли им някакви кусури, а също и ти вече като ползваш банята?

benitta и бялата е от тази серия, в сайта им е показана и една много готина декоративна плочка заради,която ги избрах,но нея вече не я произвеждат. Майстора не им се зарадва много като ги видя по-обстойно,но се справи добре. Каза че си е играл половин ден да ги сортира по големина, че е имало криви...но за тази цена толкова  Laughing С по-големи фуги успя да прикрие дефектите. Аз все още не я ползвам,така че лични наблюдения не мога да споделя. За момента съм доволна от това което виждам.

Общи условия

Активация на акаунт