Банята-13та тема

• 110 031
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
Стояща батерия за мивка, но с подвижен душ към нея, издърпващ се?
Виж тук http://www.forma-vita.bg/?page=cms_instance&structure=produc … cbc81dff3a1b6f38d.Все още никой не е казал мнение за фирмата, но аз май от тях ще пазарувам  Simple Smile И Видима имат, но е по-скъп (над 100лв беше, не помня точно).

# 541
Подписвате ли договори с майсторите за ремонта?  Rolling Eyes Като прочетох поста на Марая, и направо се стреснах...Ако сте подписвали, дайте примерен вариант, моля.  Praynig

# 542
  • Пловдив
Не съм подписвала, обаче е грешка. Днес установих, че искам да му откъсна главата на тоя дървен философ. Това проклятие "да ти влезе майстор в къщата" си е много гадно! Аз му говоря, той не ме чува #Cussing out И в банята има наклон, ама да не ви казвам какъв наклон, денивелация над 5см, въпреки че душ кабината е затворена и му обясних, че другия сифон го слагам за всеки случай да не забрвят децата някоя чешма. Той с тоя наклон като че ли ще мокря цялата баня всеки ден ooooh! Сега трябва да се изкъртят всички плочки, да се махне душ кабината..... Нямам сили, ще си я гледам с наклона. Обаче няма да платя за пода, да ме е слушал какво му говоря. И плочките са ми големи 40 х 40см, да не ви казвам как изглеждат на тоя наклон.... Мъка, мъка... и стърчи по някой ръб....отвратително е!

# 543
  • София
Марая      страхотна баня и отличен дизайн.Дано всичко е наред и да е ползвате със здраве.

# 544
Стояща батерия за мивка, но с подвижен душ към нея, издърпващ се?
Виж тук http://www.forma-vita.bg/?page=cms_instance&structure=produc … cbc81dff3a1b6f38d.Все още никой не е казал мнение за фирмата, но аз май от тях ще пазарувам  Simple Smile И Видима имат, но е по-скъп (над 100лв беше, не помня точно).
мерси, ще погледна и там

# 545
  • Бургас
елфа,такъв подвижен душ имаше на Баумакс и Бриколажа.Не бяха скъпи/май са китайски/,и се монтират когато ти потрябва.
Янтра ,и ние имаме малко ръбче на някои плочки на пода ooooh!,не можах да ги вида навреме,и за това платихме на майстора половината сума.Със сигурност трябва да се подписва някакъв договор с майсторите,щото милото щеше да го бие нашия #2gunfire
Марая ,вашето си е филм на ужасите.Дано всичко да се нареди и скоро да се похвалиш с нова баня.Проекта ви е супер.Нашата баня е с половин таван и за това не ви показвам снимки.Милото ще го довършва като се върне след 2-3 седмици.Иначе се къпем в кабината и си я ползваме с кеф.

# 546
  • Пловдив
Чудя се от известно време... какво ще стане ако бялата гуга на пода, пък и на стените, след като изсъхне се лакира с прозрачен лак  newsm78
Гледам си бялата фуга на сегашната баня, ми... нищо бяло не виждам вече в нея, хем е на сини плочки. А какво ще се случи на бъдещата ми баня, както планирам пода да е изцяло бял  Confused Rolling Eyes
Та реших, че ако може да се лакира, повърхността ще стане по-гладка и няма да задържа мръсотийката... Но дали пък няма да се излющи  newsm78

# 547
  • Пловдив
Имаше нещо, ама не помня какво точно, с което се запечатваха фуги. В някоя предна тема е споменавано.

# 548
  • Пловдив
Ама ако е нещо течно, това за запечатването, то ще попие и ще приеме същаща пореста структура.

# 549
  • гр. София
deila , onceuponatime ,Free Soul ,Невидимка ,rumen_iankov ,sneji_bs радвам се, че проекта ви е харесал Simple Smile Майсторът, наистина много се старае, е, имам някои забележки, но най- много метчая тази баня да не тече като предишната. Живи здрави след 2-3 дни мисля че ще е готова, и дано, защото след 9 дни чакаме бебче, а у нас е като в Бейрут. Laughing
Марая,поздравления за разкошната баня!!! Моля те кажи какви са плочките,от къде,цена???
deila , плочките ги закупихме от Декор център, но ги има в Сико с и Кера нова- ето и цените им http://www.keranova.org/product.php?SR=14&R=1&p=123......има и една подробност- майсторът ни установи, че плочките са криви, че има разлика в размерите между зелената и бялата плочка.... #Crazy но да ви кажа, че на мен банята си ми харесва засега.
Free Soul , така е - просто разменихме мивката с тоалетната Simple Smile

Благодаря Ви на всички за подкрепата, дано скоро се похваля и със снимки Peace

# 550
  • Варна
Марая, и на мен много ми хареса проектът ви. Успех и дано бързо да стане!
Янтра, имаме си нов майстор от днес, който ще прави ремонт на пода на готовата баня (заради локвата). Много добре те разбирам. И ние имаме ръбчета, а и неравни фуги и дупки, запълнени с лепило... Договор, момичета, и постоянен надзор!!!
елфа, имаме подобно душче към стоящ смесител за мивка, но не се издърпва, а си виси отдолу (при нас минава през шкафчето под мивката, излиза от едната му страна и е закачено там). Dexima му е марката, но не можах да намеря инфо в Интернет. Ако те интересува, ще го снимам, от фирма Jordy22 го купихме.

# 551
Благодаря,Марая! Аз съм от Пловдив,но ще видим как ще се снабдя.Успех при предстоящото раждане,битовизмите не ги мисли-те ще се наредят! Peace Peace Peace Peace Peace

# 552
По повод последния пост на Бенита се сетих за едно мое терзание, макар да не е по темата- има един лак за камък на Levis, за който много се чудя дали става за лакиране на гранитогрес на пода. Мисля да правя този експеримент в къщата на село върху един стар тук-там напукан матов гранитогрес. Иначе от Направи си сам съм чела, че може фугите на банята да се запечатат с Изомакс, така хем няма да таи вода ако плочките и фугина не са съвсем качествени.

Последна редакция: чт, 20 май 2010, 13:31 от Veniz

# 553
Ако те интересува, ще го снимам, от фирма Jordy22 го купихме.
Може ли да го видя?

# 554
  • Варна
Момичета, здравейте!

Да ви питам, за лепене на плочки на баня от около 18 кв. озвучиха цена от 300 лв - това добре ли е, зле ли е?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт