Банята-13та тема

• 110 045
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Душчето засега върши добра работа. Комплект е със смесителя, защото заради душа има още един отвор - общо 135 лв беше. Шкафчето е стандартно, http://baniastil.com/page/%D0%BC%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D0%BB%D0%B8-% … D0%B0-40/679.html
Монтьорът, който свърза смесителя и окачи мивката, проби някаква дупка в страницата на шкафчето и той го закачи. Lady Guga, и на стената до мивката няма да е лошо, важното е да е удобно.
Като казваш, че има още един отвор за душчето... той не се намира от горната страна над мивката, нали. Предполагам е някъде в основата, под мивката  Rolling Eyes

# 571
  • Пловдив
Ето така изглежда тази техника Wink т.е. наистина отдолу излиза шлауха ( а той е гумен или силиконов,а не метален ) за душчето

# 572
Ето така изглежда тази техника Wink т.е. наистина отдолу излиза шлауха ( а той е гумен или силиконов,а не метален ) за душчето

merci, днес тръгвам да обикалям

# 573
  • Варна
Да, както го е описала Lady Guga, излиза под мивката. Шлаухът е стандартен, като за нормален душ (ние го сменихме дори, защото при монтажа се счупи - може би е бил пукнат или от по-слаб материал)

# 574
  • Пловдив
За фугите можете да използвате импегнатор за фуги - има на различни фирми. Аз лично съм продавала на Боро - казва се Фугафикс - течен е, но не става порест и т.н. А безирът си е грунд за дърво и не е подходящ за тази цел.
Лакът за камък не запечатва, а е по-скоро декоративно покритие за камък и му придава блясък, така че няма да може да запечата фуга на плочка - в този случай може да се използва фугин или да се подмени плочката.
 Peace

# 575
  • Пловдив
Точно Фугафикс на Боро купихме. Ще дам отзиви след като го намажем утре-вдругиден и после след като ползваме банята Simple Smile

# 576
Мерси, vidima , явно няма да си правя експерименти с лака за камък.

# 577
Някой виждал ли е в София по магазините точно такова рафтче, което е на снимката :
Трябва ми за да сес ложи на душ-кабинката и не искам да се дупчи нищо!

# 578
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Отдавна ви чета и черпя идеи от вас.
Нашата баня е много малка. В момента майсторът лепи плочките. Ще поставяме параван за душ, който ще е от стена до стена и така реално ще разделим помещението на 2 /нещо подобно на товам което е показала Марая/.
Междувременно избираме умивалник. Задачата се оказа трудна за мен, т.к. смесителят ни е стенен - този , а 99% от умивалниците, които видях по магазините, са с отвор за стоящ смесител. Все пак харесах два модела -  1 на Видима и един на Коло. Тъй като никога не бях чувала за продукти на Коло, ми се иска, ако някой има впечатления, да сподели...и двете, доколкото успях да установя, са един и същи ценови клас..вероятно и откъм качество са близки.

Чудя се дали да  не сложа тъмен под ,но пък банята е малка и ще се затвори повече,както казва мъжа ми.
http://tori1234.snimka.bg/architecture/bania.501171.18725828
Наистина акцента, за който споменаха по-напред, идва малко в повече! Всичко останало много ми харесва в този си вид. И аз съм за светъл под  Wink.

Последна редакция: пн, 24 май 2010, 21:33 от pepi111

# 579
  • София
Нашата баня е много малка. В момента майсторът лепи плочките. Ще поставяме параван за душ, който ще е от стена до стена и така реално ще разделим помещението на 2 /нещо подобно на товам което е показала Марая/.
Междувременно избираме умивалник. Задачата се оказа трудна за мен, т.к. смесителят ни е стенен - този , а 99% от умивалниците, които видях по магазините са с отвор за стоящ смесител. Все пак харесах два модела -  1 на Видима и един на Коло. Тъй като никога не бях чувала за продукти на Коло, ми се иска, ако някой има впечатления, да сподели...и двете, доколкото успях да установя, са един и същи ценови клас..вероятно и откъм качество са близки.

ние сме с коло и мивка и моноблок. нищо по-различно като всички други. Ползваме ги 5 месеца

# 580
  • София
Междувременно избираме умивалник. Задачата се оказа трудна за мен, т.к. смесителят ни е стенен - този , а 99% от умивалниците, които видях по магазините са с отвор за стоящ смесител. Все пак харесах два модела -  1 на Видима и един на Коло. Тъй като никога не бях чувала за продукти на Коло, ми се иска, ако някой има впечатления, да сподели...и двете, доколкото успях да установя, са един и същи ценови клас..вероятно и откъм качество са близки.

ние сме с коло и мивка и моноблок. нищо по-различно като всички други. Ползваме ги 5 месеца

# 581
  • Варна
Един въпрос към ползващите душ-кабина 90/90: ще се събера ли заедно с детето вътре?  Grinning

# 582
трудно...

# 583
  • София
нашата е 96 на 96 и се събираме двамата с мъжа ми, ако решим Grinning Той е малко над 100кг., а аз малко под 100кг. Мисля, че каквато и кабина да е, не е удобно за двама. Но за теб и детенце може

# 584
  • Пловдив
pepi111 - в почти всеки магазин за санитария и строителни материали ще ти предложат тапа за дупката на умивалника. Струват около 2.00 лв, стават за всички мивки, може да е бяла, може и инокс... Peace

Общи условия

Активация на акаунт