ЯНУАРЧЕТО порастна, вече е на три, мама и да пие в петък я мързи!

• 32 260
  • 759
  •   1
Отговори
# 600
http://www.youtube.com/watch?v=2890FeDSIWs

Нещо, което ме остави без дъх и исках да ви пусна отдавна, но все не намирах време. Може и да сте го гледали вече. Пуснете си и звука.
Страхотно е, благодаря!

# 601
Благодаря за подкрепата.  Hug

Утре ще пиша как е минало, а резултатите ще излязат на 2 Юни.

Селма, за изпита се записваш предварително и разпределят децата по часове. Подготвят се по техни учебни помагала/книжките са хубави, започнахме да ги решаваме с цел да се занимава и решехме да кандидатстваме/, а на изпита ще ги питат въпроси от обща култура и от задачките от книжките.

# 602
  Благодаря ти,Гале!  Simple Smile
  А тези книжки-помагала в лицея ли се намират само?

ninishte ,доста е сърцераздирателно клипчето......
  Благодаря,че го пусна!  Heart Eyes

# 603
  • София
Не мога да не споделя с вас изненадващо разтърсващото преживяване, което ми донесе новият български филм "Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"! На фона на холивудските клишета, това е един смайващ с очарованието си филм, който е на разположение за 4 лв. в оригинален диск по книжарниците!...

# 604
Честито на всички именници и рожденици, които пропуснах! Бъдете живи и здрави! Но нали скитосвах и сега чак виждам компютър и интернет, та имам да наваксвам!

galina_dimova, стискаме палци!

ivonska, благодаря, че препоръча филм, различен от масовите.

tsveta, стискам палци Габи да е здрав!

# 605
Поздрави и от мен за всички рожденници и именници, които пропуснах! Бъдете здрави и усмихнати!

На мен и двата почивни дни ми заминаха в командировка и пътуване..

# 606
Здравейте  Hug
Много целувки за всички рожденници, които пропуснах  Hug Hug Hug
Ние решихме по празниците да се разходим до Истанбул (без децата) и нямам думи да опиша този мегаполис Crazy Crazy Crazy Ако не се бяхме качили на кораб, за да разгледаме Босфора никога нямаше да добия представа колко огромен е този град. Много съм впечатлена  Grinning

Галя, успех на Вики  Peace

# 607
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Браво Сту - а Галип видя ли Mr. Green Mr. Green Кажи ми че сте били и на Таксим Скуеър, и по моята улица Таксим, и моята книжарница, и баклаваджийницата там/дето бях единствена жена, с фотоапарат, и карах младежите -турци да ме снимат, а те ми се радваха много Mr. Green/

Аз отдавна искам Рик да го замъкна натам, ма пусто той като не се свъртя в България Crazy Ще го замъкна, и децата ще замъкна аз Mr. Green Crazy Grinning
На Мите хареса ли му/ако си била с него де Whistling Mr. Green/ Разказвай - къде спахте,какво и кой видяхте, какво си донесе армаган...ей такива нещица/в Истамбул, се чувствам като у дома си /е в европейската част де Whistling/- и те като ти кажат "комшьоооо' Mr. Green/. Истамбул и Лондон са като един голям лист, върху него изсипани милиони ,разноцветни ,шарени мъниста,ей така ги усещам аз Peace

Гале, ако е добре за Вики - нека влезе там Peace

Последна редакция: пн, 10 май 2010, 13:14 от magnoliamm

# 608
Браво Сту - а Галип видя ли Mr. Green Mr. Green Кажи ми че сте били и на Таксим Скуеър, и по моята улица Таксим, и моята книжарница, и баклаваджийницата там/дето бях единствена жена, с фотоапарат, и карах младежите -турци да ме снимат, а те ми се радваха много Mr. Green/

Аз отдавна искам Рик да го замъкна натам, ма пусто той като не се свъртя в България Crazy Ще го замъкна, и децата ще замъкна аз Mr. Green Crazy Grinning
На Мите хареса ли му/ако си била с него де Whistling Mr. Green/ Разказвай - къде спахте,какво и кой видяхте, какво си донесе армаган...ей такива нещица/в Истамбул, се чувствам като у дома си /е в европейската част де Whistling/- и те като ти кажат "комшьоооо' Mr. Green/. Истамбул и Лондон са като един голям лист, върху него изсипани милиони ,разноцветни ,шарени мъниста,ей така ги усещам аз Peace

С Мите бях, ма мръсницо, ама се бях пуснала по един потник и половината Истанбул сега е в цицини  Mr. Green Димитър се изнерви по едно време и ме караше да се загърна  Joy Joy Joy
Аз се оглеждах за Мехмет от Перла, ама и Галип щях да уважа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Истанбул е прекрасен само ако си богат и живееш в европейската част  Laughing Има доста рязка граница между бедни и богати.
Видяхме най-известните забележителности, а другите неща следващия път  Laughing Намерихме си и хотелче с гледка към Босфора на много прилични цени  Peace

# 609
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
И...кога казваш да чакаме номер 3 /февруари Naughty аз знам, моите все април-май стават, след ей такива романтични гледки Joy/:party: Mr. Green/та,след такава романтика, бебета се получават/ти знаеш Mr. Green Mr. Green

Ей, радвам се ,че си си разходила циците из Стамбул града - свиркай другият път,моите там отдавна не са се разхождали Mr. Green/тъкмо да заслабна, ама то пък там, по-наляти аресват, та  така - ти забърсваш Мехмедчо, аз си тръгвам с Галипчо - Мите и Рик ,ще се напиват с чай Joy Joy/

# 610
  • София/Варна
Сту, как ти се струва идеята за шопинг туризъм в Истанбул? Деян ми е обещал да дава картата с парите и да стиска очи Wink.

# 611
  • София
ivonska , аз отпреди 2 години пищях, че "Светът е голям" трябва да се гледа, ама кой да чуе.
Много ми се ходи в Истанбул. Обещали сме си, че някой ден ще метнем децата за 2 дни на майка ми и ще отидем да го видя, че половинката го познава, но аз не.  Confused Кога ще стане обаче, никой не знае.
Ние изкарахме празниците на природа, ядене, пиене и пищене (децата пищяха, на третия ден вече и ние пищяхме по тях). Иначе ги оборудвахме с по една тротинетка и сега се учат да ги карат. Другия месец и ролери.
Иначе ми дива да купя една тетрадка и да започна да записвам бисери и прозрения на малките, понякога ме изумяват. Доста често.

" - Мамо, ти хубаво ме гушкаш, понякога ми се караш, но аз много те обичам. Защото любовта е най-важна от всичко!" Това мисля да го запиша първо - Никол.

# 612
Сту, как ти се струва идеята за шопинг туризъм в Истанбул? Деян ми е обещал да дава картата с парите и да стиска очи Wink.

Дес, не си струва според мен. Едно време беше хит за пазар там, но вече в България е доста по-цивилизиовано, отколкото на капалътУ например Mr. Green За молове нямахме време, а и да отидеш на екскурзия, за да гледаш магазини е леко тъпо  Laughing

Мангей, пия хапчета и ползвам презерватив  Mr. Green Тук и с Ивата заедно няма как да направите магия   smile3533 smile3534 Иначе сценарият ти ми легна на душа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 613
  • София
Клемсо, аз отдавна съм запомнила, че трябва да го гледам ("Светът е голям и спасение дебне отвсякъде"), но чак онзи ден го видях и закупих, респективно - изгледах!  Wink Днес даже изпратих един диск подарък в чужбина (има опция със субтитри на английски).

Аз съм била даже и на мач в Истанбул: Бешикташ-Стандарт Лиеш (Белгия)!  Flutter Няма такова представление - Молен Руж пасти да яде!  Sunglasses Е... хубаво е да уточня, че бях с официалната делегация на белгийския отбор, което силно подобри преживяването...  Whistling Шопинг там не!
КайРенн, да те водя в Мюнхен, ако искаш - шопинг да видиш какво е!  Crazy Аз там отивам с два чифта гащи в малък куфар и резервна блуза, а се завръщам с този пълен и друг огромен нов куфар; всичко на обща стойност под Евро 1,000!  Flutter До една маркови стоки! (моята приятелка има карта за дотиран ведомствен магазин на Ескада...  Whistling  Wink )

# 614
  • София
Плюнчи молива и записвай да гледаш тогава и "Източни пиеси".  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт