"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 29 137
  • 728
  •   1
Отговори
# 180
Торн се сети след една година да се държи като сърдит - глупак. Whistling
Ридж и Ашлито загубиха сумати време днес, на техните сцени превключвах канала. Много са ми дразнещи любовните сцени в ДиК, само се лигавят и говорят небивалици.

# 181
  • somewhere near the sea
Имам въпрос. Защо и Рик изрази такова голямо недоверие към твърдението на майка си, че само ще работи рамо до рамо с Ник. И нали нищо не е станало? Защо побърза да се похвали?

# 182
Имам въпрос. Защо и Рик изрази такова голямо недоверие към твърдението на майка си, че само ще работи рамо до рамо с Ник. И нали нищо не е станало? Защо побърза да се похвали?
Ами нали Рик я познава?И знае колко струват думите и обещанията й?!

# 183
Бяло:

Тейлър се е обадила на Рич да дойде да говори с него. Рич се досеща, че става дума за Стефи и пита Тейлър какво е направил Рик този път.
Оуен напуска компанията, Торн му казва, че ако му трябват препоръки, да му се обади - врагът на неговия враг е негов приятел (врагът е Рик).
Очевидно някой е подпалил къщата, в която е бил Рик и той едва не е умрял в пожара. Преди това Стефи е била там и двамата с Рик са ... мдам.
Рич побеснява като разбира какво са направили двамата.
Рик и Брук се карат заради Рич и Стефи. Тя му поставя ултиматум, ако обича майка си, ще стои далеч и от двамата.
Изглежда Маркъс ще отнесе обвинението за пожара (може да е натопен).
Брук говори с Тейлър, Брук е в паника, защото Тейлър е казала на Рич за секса между Стефи и Рик. Рик звъни на Рич и му казва да го чака на покрива (ах, този покрив).
(Брук днес изглежда ужасно, състарена и проскубана, а Тейлър сияе в синя рокля и с разкошна коса)
Тейлър казва на Брук да направи така, че Рик да стои далеч от Стефи.
Рич и Рик разговарят на покрива, Рик му обяснява за чувствата между него и дъщеря му и казва, че иска от него ръката на Стефи. Рич е непреклонен, Рик никога няма да има Стефи. Един служител ги вижда, че се карат, и казва на Брук. Тя хуква към покрива. Преди това Тейлър е излязла да търси Рич.
Рич казва на Рик да се качи на колата си и да се маха.
Рик и Стефи се засичат на паркинга, говорят за кратко. Рик поема сам към колата си. Брук пита Рич на покрива къде е сина й, той поглежда надолу към паркинга.
В този момент колата на Рик избухва ефектно. Стефи, Брук и Рич стават свидетели на това. Край на епизода.

Изглежда някой се опитва да убие Рик. Подпалва къщата, където е, сега и колата му избухва. Въпросът е кой? Маркъс е заподозрян за палежа, полицията го разпитва, Рич също е вероятен извършител като най-изявен враг на Рик. Тейлър дори допуска Рик сам да е инсценирал пожара, за да натопи Рич.

# 184
Ами нали Рик я познава?И знае колко струват думите и обещанията й?!

Мамините обещания Joy Joy Joy

# 185
Марси, Щастлива, благодаря и на двете ви за преразказите  Hug

Гледам СЕГА,че някой много обича да си дрънка глупости, просто ей така от любов към спорта. Няма да му коментирам постовете, защото не е по силите ми да оборвам дрънканици, но хубаво ще бъде да си погледне отново вчерашната серия и да види кой кога е стъпал на собствената си и кой кога на чуждата лодка  ooooh! Само ще кажа,че Фена няма нужда от никаква защита, по простата причина,че никой не го напада. Нападнатите са други  Peace Та това е за  двойния стандарт, първо да  #2gunfire по врага, пък после каквото стане.
Днес Рик правилно отбеляза нивото по география на Брук : "Думата "отричане", мамо, не е река в Египет  Joy.. А обясненията на Бруклата защо е започнала работа като много търсен специалист по скокове в чужди мъжки легла отново доказва отдавна ТВЪРДЯНОТО ОТ НАС /да не изброявам,че ще стане много каруцарско  Mr. Green/

# 186
....... едни са допустимите благоприлични норми за МЪЖ друго е за жена.
Надушвам дискриминация ... Къде го пише това ... Ами там където пише, че всичко правено от Стефка-Тейлър е благоприлично. А същото за Б.  не е.
И защо не се коментира за двойния стандарт за Б-Т - за Т. не било лошо като ходи с братя и свекър
Коментира се ... Отдавна ... Май е минало. СЕГА май тенденцията е  #2gunfire "бой по гумената глава" на Брук с всички средства и думи.

Ех,тая Стефка...много ме кефи!...Понякога ужасно съжалявам ,че не съм толкова безпардонна към наглите хора в живота ми...не че не ги разкарвам,ама така със стил и замах само Стефани умее!  И аз. И аз. Но недей Краси, че ще те разкара и теб Мароне татко както Ерик Стефка.
СЕГА Нямаше да е лошо да беше написала нещо И ВЯРНО, И СМИСЛЕНО за филма! 
Каква ли е дефиницията за "СМИСЛЕНО" за "БЕЗСМИСЛЕНИЯ" ДиК?** Каквото и да се напише СЕГА, не е ВЯРНО, И СМИСЛЕНО, защото не е на "езика на Стефка" ли? Какво да правят  СЕГА тези дето са по-милички и любезнички и не са груби?
**Дефиниция на СМИСЛЕНО = Одобряващо генералната Стефкина позиция, която е "Всичко дето прави и мисли Брук е лошо и БЕЗСМИСЛЕНО. Другите като го правят същото е добро и СМИСЛЕНО".
Дали не се почита най-много това тук?  newsm78

# 187
Имаше една защитничка на Брук, която все ни цитираше тълковния речник. СЕГА си има заместничка  Joy

# 188
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Имаше една защитничка на Брук, която все ни цитираше тълковния речник. СЕГА си има заместничка  Joy
На мен ми прилича по скоро на клонинг Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

# 189
На мен ми прилича по скоро на клонинг
Това пак Лана? Която и да е - явно е била  "ерудирана" и "начетена?       bouquet
И добре е дошла пак - та да си видя наживо клонинга.

- В ДиК Брук има право да се появява навсякъде точно така както другите (Стефани, Тейлър, Ник и т.н.) се появяват в ДиК навсякъде, където е тя - у тях на работа и т.н. ,
...много интересно заключение...А Стефани определено трябва да е за пример в много отношения....Толкова перфектна майка,жена,бизнес дама едва ли има...
Това май с Брук има повече съвпадения? Защото за да познаем Стефка трябва да се добави - и злобна и грубиянка и подла и безпардонна и брутална и отровителка и убийца и тн

... явно за някои е видно къде е границата на благоприличие, ама за други - не  Wink
Съгласна. Именно това казвам и аз. Еднаква ли е и къде е границата за  благоприличие и двоен стандарт? Как винаги когато Б. го прави лошо - същото го прави Т. (добро), като отровителката  Стефка е брутална браво, като АнтиБрук са груби браво, ако са Брукфеновите - разстрел без значение груби или мили.
Е то каквото повикало това се обадило #2gunfire  

...
Пък за да се знае какво се коментира в темата, човек трябва да е тук отдавна, не да кацва като парашутист и да се прави на всезнаещ  Wink
И какво е РАЗРЕШЕНО да се коментира? Да се прочетат 58-те остарели теми, а и да ги запомниш е непосилна задача - затова сте по-старите да помагате.  

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 17:02 от Sega

# 190
  • somewhere near the sea
Сега,защо ме дописваш? CryГледам, че и други си дописвала.  Като цитираш-цитирай, но не ме дописвай вътре в цитата. Нали ще уважаваме мненията си?  CrazyЗащо реши, че точно  Лана ти е клонинг.  hahahaМечтай си

# 191
Сега,защо ме дописваш? CryГледам, че и други си дописвала.  Като цитираш-цитирай, но не ме дописвай вътре в цитата. Нали ще уважаваме мненията си?  CrazyЗащо реши, че точно  Лана ти е клонинг.  hahahaМечтай си

СЕГА стреля напосоки, пък ако не уцели здраве да е  hahaha

# 192
Някой може ли да каже какво стана в последните 10-тина серии, че нямам възможност да го гледам  Hug

# 193
Някой може ли да каже какво стана в последните 10-тина серии, че нямам възможност да го гледам  Hug

Можеш да прочетеш постовете на Марси в червено, които са преразказ на дневните серии или синьото на Мис Арк  Hug

# 194
  • Край ''синьосиньото синьо море''
На мен ми прилича по скоро на клонинг
Това пак Лана? Която и да е - явно е била  "ерудирана" и "начетена?       bouquet
И добре е дошла пак - та да си видя наживо клонинга.

Не е Лана,не еее Mr. GreenА,познай кой е....Нали всичко знаеш smile3508И Още:Ти си клонинг на някого,а не някой на теб....По скромно,де Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт