Като съдя по постовете, някой си взима прекалено насериозно ролята във виртуалното пространство

Милост, това е само тема за обсъждане на СЕРИАЛ и ИЗМИСЛЕНИ екранни образи, животът е извън това място

Така е и със сестри Лоуган. От евтината им пародия ми се повдига вече

Но ето за пореден път се коментира само едната странъ на нещата.Все едно,че всички останали са възхитени от вас
Моят език ако е детски,вашият не знам какъв е
Ама точно вие мязате на детска градина
Предлагам да се спрем вече с обсъждането и окачествяването на потребителите 

, че се намесихме в личния ви разговор с Бъгси относно онова недоразумение от мъжки пол. Следващия път си пишете на лични като не искаш друг да участва в разговори, водени в темата за ДиК. Относно вината на мъжете, неведнъж съм споменавала, че в любовния триъгълник Бет-Ерик-Стефани главна вина има Ерик, защото се е заигравал с две жени едновременно и не е ясно дали двете са знаели за връзката му с другата. За Бет не съм казала нищо, така че не обобщавай ако обичаш. В ПРАВ ТЕКСТ: НЕ ПРАВИ ГЕНЕРАЛНИ ОБОБЩЕНИЯ И НЕ ЗАДАВАЙ РИТОРИЧНИ ВЪПРОСИ
, че се намесихме в личния ви разговор с Бъгси относно онова недоразумение от мъжки пол. Следващия път си пишете на лични като не искаш друг да участва в разговори, водени в темата за ДиК. Относно вината на мъжете, неведнъж съм споменавала, че в любовния триъгълник Бет-Ерик-Стефани главна вина има Ерик, защото се е заигравал с две жени едновременно и не е ясно дали двете са знаели за връзката му с другата. За Бет не съм казала нищо, така че не обобщавай ако обичаш. В ПРАВ ТЕКСТ: НЕ ПРАВИ ГЕНЕРАЛНИ ОБОБЩЕНИЯ И НЕ ЗАДАВАЙ РИТОРИЧНИ ВЪПРОСИ
Препоръчани теми