"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 28 043
  • 728
  •   1
Отговори
# 540
  • България
Берина,винаги успяваш да доукрасиш и без това хубавия ми ден,пускайки снимки на прекрасната Хънтър!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 541
Еее, Берина, изби рибата с тази красота, наистина   bouquet
Изплакнах си очите  Flutter
СуперГеорги, мен много ме дразни как в стремежа си да покажат страдащия Торн, че да може Донка да го оплете в мрежите си (иначе хич няма да погледне такава кобила като нея) сценаристите решиха той да страда и линее по Дарла. Наистина Мейси беше любовта на живота му, бяха страхотна двойка, а сега сценариститезабравят този факт. връзката му с Дарла, колкото и щастие да му донесе, аз поне не мога да я сравня с тази с Мейси

DreamTeam, мерси за комплимента  Embarassed  bouquet

# 542
Еее, Берина, изби рибата с тази красота, наистина   bouquet
Изплакнах си очите  Flutter
СуперГеорги, мен много ме дразни как в стремежа си да покажат страдащия Торн, че да може Донка да го оплете в мрежите си (иначе хич няма да погледне такава кобила като нея) сценаристите решиха той да страда и линее по Дарла. Наистина Мейси беше любовта на живота му, бяха страхотна двойка, а сега сценариститезабравят този факт. връзката му с Дарла, колкото и щастие да му донесе, аз поне не мога да я сравня с тази с Мейси

DreamTeam, мерси за комплимента  Embarassed  bouquet

Торн така хлътна и по Дарла, страдайки по Мейси. Беше пиян, тя се възползва, а Торн е от мъжете, които не бягат от отговорност. Слаби са му ангелите и никога не проявява достатъчно твърдост  Peace Дарла никога не съм я приемала насериозно, явно и сценаристите също, щом набързо се отърваха от образа й, който се изчерпа с раждането на Али

# 543
След Тейлър разбира се на мен Мейси ми беше любимка и много съжалявам, че я махнаха толкова скоро. Crossing ArmsДоста неща можеха още да се завъртят около тях....ама на решиха Дарла да я измести,но добре поне че беше за кратко. Crossing ArmsНейния образ пък беше напълно излишен във филма...... Rolling EyesА сега пък кобилката хич не мога да я гледам,най-противния образ..... #2gunfireНай много мразя този тип хора или по точно жени.... #Cussing out

# 544
Кобилката е за някоя конюшня, не знам защо  я наместиха и нея във фамилия Форестър  ooooh! Толкова е противна и с външност и поведение  Sick На Стефани голяма работа й се отваря с двете сестри   Mr. Green

# 545
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Слаба ракия е Дончето за Стефка.Ша я отнесе като куцо пиле домат,дет' се вика Mr. Green

# 546
Момичета, изтървала съм няколко серии. Кой е този Анди, някой нов герой ли е или аз не мога да си го спомня?

# 547
Анди е нов персонаж, насърчаван  от Стефка , да  се овърта около Брук с цел да я разсее от тегобите...Ама той  се оказва адвокат-изнасилвач, за което Стефка  няма  от къде  да знае ...И  естествено е спретната  тутакси за подбудител и инициатор  на изнасилването на Брук,което само по себе си е гадна работа....Никоя жена ,дори и най долната курва не заслужава това no no no

# 548
....Никоя жена ,дори и най долната курва не заслужава това no no no
Аз пък мисля,че стефка и джукла заслужават многократно Naughty

# 549

Господин завършен Ерудит, на таз реплика ще рекна само ей тУЙ:  Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick Sick

# 550
....Никоя жена ,дори и най долната курва не заслужава това no no no

форестър, от изказването ти лъха френска изтънченост  Sick или перверзна детска психика  Mr. Greenooooh! newsm78

# 551
ДоСЕГА ме нямаше и позакъснях с пожеланието за ведър и слънчев ден днес! И ето, че денят се развали - поне към Русе вали. Но няма как - "бабите" в събота-неделя са на преден план и трябва да ги посетя, да стиковам мнения и инфо за ДиК с тях.

Анди е нов персонаж, насърчаван  от Стефка , да  се овърта около Брук с цел да я разсее от тегобите...Ама той  се оказва адвокат-изнасилвач, за което Стефка  няма  от къде  да знае ...И  естествено е спретната  тутакси за подбудител и инициатор  на изнасилването на Брук,което само по себе си е гадна работа....Никоя жена ,дори и най долната курва не заслужава това no no no
   Сузи, видно е, че имаш "добри" намерения, търсейки добро в Стефка (и странно "милосърдие" за Брук), но каузата е невъзможна!
    Стефка знаеше, че на Анди не му е чиста работата от предната среща на Брук с него, нали Анди бе причината да обвинят Брук за "пила", а тя не докосва алкохол и тн. (кой питаше кои добри черти на Брук харесвам - ето още една). Точно нечистите Анди намерения привлякоха Стефка и тя сама го потърси и умишлено тласна отново към Брук. Как "целта и била да я разсее от тегобите...", като точно Стефка има голям принос за "тегобите"? Дори и от АнтиБрук отбора няма да повярват на "невъзможната" теза. Тази и други "лъжи" бяха сервирани от Стефка само за пред Анди за да го стимулира да потърси Брук. Както ще се види по-нататък точно Стефка провокира Анди да стигне до края - той е бил прогонен от Брук, но Стефка го накарала да се върне.
     Нима Стефка ще върши за ПОРЕДЕН път умишлено престъпление и пак ще остане чиста като сълза?
     Аз като"правист" и "богослов" знам едни закони и заповеди, но наблюдавам тенденцията да се толерира:      Убивайте! Отравяйте! Абортирайте! Изнасилвайте! Лъжете! Нагрубявайте! Обиждайте! Пийте! Дрогирайте се! Откраднете жената, мъжа, фирмата, патента, децата на другия! Прелюбодействайте с ближния! И тн - вижте на 1 страница за още такива нарушени правила... И много малко от горните "заповеди" са без Стефка като виден участник!   Да не обвиняваме Брук за едно и също (дори не е наказуемо престъпление), а да си затваряме очите за поредицата други (наказуеми) престъпления!
      Предлагам "петиция" за осъждане на Стефка!

# 552
Говори се, че заедно с Амбър, в ДиК ще се завърне и малкият Ерик, който се роди около 4-5 години преди Хоуп, но въпреки това сега той ще е на 12, докато тя е на 17. Joy

# 553
СуперГеорги, само Дикън липсва  Mr. Green

# 554
ДоСЕГА ме нямаше и позакъснях с пожеланието за ведър и слънчев ден днес! И ето, че денят се развали - поне към Русе вали. Но няма как - "бабите" в събота-неделя са на преден план и трябва да ги посетя, да стиковам мнения и инфо за ДиК с тях.

Анди е нов персонаж, насърчаван  от Стефка , да  се овърта около Брук с цел да я разсее от тегобите...Ама той  се оказва адвокат-изнасилвач, за което Стефка  няма  от къде  да знае ...И  естествено е спретната  тутакси за подбудител и инициатор  на изнасилването на Брук,което само по себе си е гадна работа....Никоя жена ,дори и най долната курва не заслужава това no no no
   Сузи, видно е, че имаш "добри" намерения, търсейки добро в Стефка (и странно "милосърдие" за Брук), но каузата е невъзможна!
    Стефка знаеше, че на Анди не му е чиста работата от предната среща на Брук с него, нали Анди бе причината да обвинят Брук за "пила", а тя не докосва алкохол и тн. (кой питаше кои добри черти на Брук харесвам - ето още една). Точно нечистите Анди намерения привлякоха Стефка и тя сама го потърси и умишлено тласна отново към Брук. Как "целта и била да я разсее от тегобите...", като точно Стефка има голям принос за "тегобите"? Дори и от АнтиБрук отбора няма да повярват на "невъзможната" теза. Тази и други "лъжи" бяха сервирани от Стефка само за пред Анди за да го стимулира да потърси Брук. Както ще се види по-нататък точно Стефка провокира Анди да стигне до края - той е бил прогонен от Брук, но Стефка го накарала да се върне.
     Нима Стефка ще върши за ПОРЕДЕН път умишлено престъпление и пак ще остане чиста като сълза?
     Аз като"правист" и "богослов" знам едни закони и заповеди, но наблюдавам тенденцията да се толерира:      Убивайте! Отравяйте! Абортирайте! Изнасилвайте! Лъжете! Нагрубявайте! Обиждайте! Пийте! Дрогирайте се! Откраднете жената, мъжа, фирмата, патента, децата на другия! Прелюбодействайте с ближния! И тн - вижте на 1 страница за още такива нарушени правила... И много малко от горните "заповеди" са без Стефка като виден участник!   Да не обвиняваме Брук за едно и също (дори не е наказуемо престъпление), а да си затваряме очите за поредицата други (наказуеми) престъпления!
      Предлагам "петиция" за осъждане на Стефка!

NO COMMENT  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт