"Дързост и красота":Тема 59 - "Мамините яйцеклетки?"

• 28 084
  • 728
  •   1
Отговори
# 555
СуперГеорги, само Дикън липсва  Mr. Green

Всъщност, напоследък има слухове, че и той щял да се връща в ДиК. Все пак, досега през последните години и двамата с Амбър и малкия Ерик са участвали в "Младите и неспокойните", но ето, че сега Амбър май ще си тръгва от града със сина на Дийкън... И не знам доколко на самия Дийкън ще му се иска да остава там без сина си. Но повтарям, че това вече са само слухове! Дамите да не бързат с напразната радост... Smile

# 556
СуперГеорги, само Дикън липсва  Mr. Green

Всъщност, напоследък има слухове, че и той щял да се връща в ДиК. Все пак, досега през последните години и двамата с Амбър и малкия Ерик са участвали в "Младите и неспокойните", но ето, че сега Амбър май ще си тръгва от града със сина на Дийкън... И не знам доколко на самия Дийкън ще му се иска да остава там без сина си. Но повтарям, че това вече са само слухове! Дамите да не бързат с напразната радост... Smile

Еее, тъкмо ни даде надежда и накрая да не бързаме да се радваме  Crossing Arms  Laughing

# 557
Колекция от страхотни снимки на ККЛ с голяма резолюция за колекционерите. Peace

http://www.celebrity-pictures.ca/Katherine_Kelly_Lang

# 558
Говори се, че заедно с Амбър, в ДиК ще се завърне и малкият Ерик, който се роди около 4-5 години преди Хоуп, но въпреки това сега той ще е на 12, докато тя е на 17. Joy

Малкият Ерик се роди след Хоуп  Peace

# 559
Говори се, че заедно с Амбър, в ДиК ще се завърне и малкият Ерик, който се роди около 4-5 години преди Хоуп, но въпреки това сега той ще е на 12, докато тя е на 17. Joy

Така ли? Аз пък защо си го спомням, че се роди някъде 97-98, когато Рик беше тийнейджър...  Той май беше първото дете от по-новите поколения след тези на Рик и Бриджет.

# 560

Така ли? Аз пък защо си го спомням, че се роди някъде 97-98, когато Рик беше тийнейджър...  Той май беше първото дете от по-новите поколения след тези на Рик и Бриджет.

И в сегашните серии е по-малък. Хоуп е дъщеря на Дикън, а Ник се появи по-късно. Ридж беше простил на Брук, следва секса в леярната, тест за бащинство и останалото ти е известно  Crazy

# 561
Мерси Ванко!  bouquet Прекрасни снимки, със страхотна резолюция. И доста "облечени", няма бельо, доста стилни рокли, стават и за по-консервативните и надявам се да им допаднат на всички. Като онази с кончето или на зеления фон с белите цветенца зад Катрин - естествена и земна красота. И с  линк, да не увеличаваме страниците с толкова със снимки.

Много интересни слухове подава Георги! Дано предполагаемото връщане на Дийкън да е при Амбър! Той с нея си пасна чудесно и са много хармонична двойка! С Мейси не ми бе убедителен. Мейси си бе за Торн. Както се коментира - Торн и с Дарла не си хармонираше така както с Мейси. С други нови жени за Дийкън не е желателно, че ще има нови "нещастни" бебенца без татенце.
И аз като Георги си спомням малкият Ерик да се роди преди Хоуп  newsm78  
И тук така пише? http://www.soapcentral.com/bb/whoswho/deacon.php
Дрийм да не го бъркаш с R.J.?
Hope Logan (with Deacon Sharpe, 2002; adopted by Nick)
R.J. Forrester Jr. (with Ridge Forrester Sr., 2004)
Jack Hamilton Marone (biological son, 2007)

Това, наистина те показва в по-добра светлина от цялата "Стефкина" група. Мерси, че си без коментар и не си от тези, които като "не им изнася нечий пост и хайде почват с обиди, с "модераторски" закани, с обвинения в измислици, празнословие, неграмотност дори и при печатни или copy-paste грешчици...

# 562

От тук не става ясно за кой Ерик се говори. Ако е за Ерик Шарп, съм съгласна  Peace, но той така изчезна от сериала, че не съм предполагала,че ще се върне. Всъщност родителите на Беки ли го отгледаха?  newsm78 Нали Дикън спечели делото?

# 563

От тук не става ясно за кой Ерик се говори. Ако е за Ерик Шарп, съм съгласна  Peace, но той така изчезна от сериала, че не съм предполагала,че ще се върне. Всъщност родителите на Беки ли го отгледаха?  newsm78 Нали Дикън спечели делото?

Да, за Ерик Шарп става дума, тя Амбър главно с него си беше забъркана (като изключим Ерик Младши- Рик, с който също беше много забъркана, но по по-различен начин Smile). И е много забавен фактът че преди е бил с 5 години по-голям от Хоуп, а сега е с 5 години по-малък от нея. Той май е единственото дете, което си расте както трябва.

# 564
ДоСЕГА ме нямаше и позакъснях с пожеланието за ведър и слънчев ден днес! И ето, че денят се развали - поне към Русе вали. Но няма как - "бабите" в събота-неделя са на преден план и трябва да ги посетя, да стиковам мнения и инфо за ДиК с тях.

Анди е нов персонаж, насърчаван  от Стефка , да  се овърта около Брук с цел да я разсее от тегобите...Ама той  се оказва адвокат-изнасилвач, за което Стефка  няма  от къде  да знае ...И  естествено е спретната  тутакси за подбудител и инициатор  на изнасилването на Брук,което само по себе си е гадна работа....Никоя жена ,дори и най долната курва не заслужава това no no no
   Сузи, видно е, че имаш "добри" намерения, търсейки добро в Стефка (и странно "милосърдие" за Брук), но каузата е невъзможна!
    Стефка знаеше, че на Анди не му е чиста работата от предната среща на Брук с него, нали Анди бе причината да обвинят Брук за "пила", а тя не докосва алкохол и тн. (кой питаше кои добри черти на Брук харесвам - ето още една). Точно нечистите Анди намерения привлякоха Стефка и тя сама го потърси и умишлено тласна отново към Брук. Как "целта и била да я разсее от тегобите...", като точно Стефка има голям принос за "тегобите"? Дори и от АнтиБрук отбора няма да повярват на "невъзможната" теза. Тази и други "лъжи" бяха сервирани от Стефка само за пред Анди за да го стимулира да потърси Брук. Както ще се види по-нататък точно Стефка провокира Анди да стигне до края - той е бил прогонен от Брук, но Стефка го накарала да се върне.
     Нима Стефка ще върши за ПОРЕДЕН път умишлено престъпление и пак ще остане чиста като сълза?
     Аз като"правист" и "богослов" знам едни закони и заповеди, но наблюдавам тенденцията да се толерира:      Убивайте! Отравяйте! Абортирайте! Изнасилвайте! Лъжете! Нагрубявайте! Обиждайте! Пийте! Дрогирайте се! Откраднете жената, мъжа, фирмата, патента, децата на другия! Прелюбодействайте с ближния! И тн - вижте на 1 страница за още такива нарушени правила... И много малко от горните "заповеди" са без Стефка като виден участник!   Да не обвиняваме Брук за едно и също (дори не е наказуемо престъпление), а да си затваряме очите за поредицата други (наказуеми) престъпления!
      Предлагам "петиция" за осъждане на Стефка!

Бравос,много ти се кефя  bouquet  bouquet
За мен си с един огромен + пред всички останали Брукли,които като типични предателки в много отношения,така и по тоз въпрос се оказа,че са първи фенки на стефката Sick Sick Sick
Съгласен съм за петицията,аз ли ще я направя или ти вече си ме преварила Crazy Crazy

# 565
  bouquet  за  F69  bouquet
Петицията за "Осъждане на Стефка" за теб я оставям - ти си старши в отбора!

Георги, СЕГА е момента да включат "фантастичен" елемент в приказката ДиК.
От рода как 4-5 годишният Ерик е бил отвлечен от извънземни, или в друго времево измерение и т.н. и затова е останал малък. Но може и направо без гарниране, да ни го покажат, ние зрителите и без това "преглъщаме" и вярваме на невероятните ДиК измислици доСЕГА, та това ли да не преглътнем - вече сме "зарибени" и ще си го гледаме всякак.

# 566
 bouquet  за  F69  bouquet
Петицията за "Осъждане на Стефка" за теб я оставям - ти си старши в отбора!

Георги, СЕГА е момента да включат "фантастичен" елемент в приказката ДиК.
От рода как 4-5 годишният Ерик е бил отвлечен от извънземни, или в друго времево измерение и т.н. и затова е останал малък. Но може и направо без гарниране, да ни го покажат, ние зрителите и без това "преглъщаме" и вярваме на невероятните ДиК измислици доСЕГА, та това ли да не преглътнем - вече сме "зарибени" и ще си го гледаме всякак.

О, би било много забавно в ДиК да включат и фантастични елементи.  JoyЩе заприлича на един друг мой любим сапунен сериал- "Страсти".
Всъщност сега като се замисля май сме виждали свръхестествени неща в ДиК. Спомняте ли си как 'духът' на Тейлър се яви едновременно и на Брук, и на Ридж, което си е малко странно, защото шансът да сънуват едно и също нещо е едно на милиард, че и повече. А да не говорим, че Тейлър е била жива по това време. Явно комата й е имала функцията да изважда духа от тялото и да му позволява да се разхожда по земята и да се явява на разни хора. Joy

# 567
Правилно имаше такива "свръхестествени" елементи с духа на Тейлър.

... Ако е за Ерик Шарп, съм съгласна  Peace, но той така изчезна от сериала, че не съм предполагала,че ще се върне. Всъщност родителите на Беки ли го отгледаха?  newsm78 Нали Дикън спечели делото?
Дийкън спечели делото и го отглеждаха с Мейси. Но след като Мейси загина при инцидента, Амбър помогна на Дийкън с Ерик. Последният път, когато за Малкия Ерик се споменава, бе от Дийкън, който каза, че Малкият Ерик бил при  своите баба и дядо, Джо и Tили във Furnace Creek.
Ето страницата за Малкия Ерик (Eric Sharpe) в Родословното дърво Sharpe
http://www.soapcentral.com/bb/whoswho/ericiii.php
"Born April 27th, 1999 in Furnace Creek. Turned 1 in May 2000. Was stated to be approximately 5 years old in June 2003"
Там пише за Хоуп - 2002г и би трябвало малкият Ерик да е около 3г по-голям от нея.

# 568
  • Край ''синьосиньото синьо море''

Това, наистина те показва в по-добра светлина от цялата "Стефкина" група. Мерси, че си без коментар и не си от тези, които като "не им изнася нечий пост и хайде почват с обиди, с "модераторски" закани, с обвинения в измислици, празнословие, неграмотност дори и при печатни или copy-paste грешчици...
СЕГА,гледай  и имотиконите в постовете  Naughty Понякога те казват повече от думите  :naughty:A също и главните букви,които означават вик,крясък... Mr. Green

Последна редакция: нд, 25 апр 2010, 23:20 от susy

# 569
Гледам ги гледам Сузи, и затова и ти ги оставих в цитата.
Просто отбелязах, че не си от много "грубите" - да обиждаш директно като постът не ти изнася.

Общи условия

Активация на акаунт