Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 683
  • 735
  •   1
Отговори
# 285
Листопад е заразил и госпожата ми по география,днес попита кой гледа Листопад, и  аз бързо казах,че го гледам и тя ме помоли да й разкажа какво е станало тази седмица,защото не могла да го гледа,била на екскурзя до Италия. Така разпалено слушаше  hahaha
Малиии, cookie, голям късмет извади!  Laughing Сега вместо да те изпитва по география, ще те изпитва по Листопад и все шестици ще ти пише!  Hug

# 286
soya-fen  Не, тя не е такава ! Малко е изкукуригала, пред пенсия е! Била е учителка и на майка ми. Абе какво да ви кажа и учителите,и учениците са си за бой Thinking

Джеврието как ли празнува,може би Фикрет и прави пир?  Joy

# 287
  • Пловдив
Момичета, гледам че Админа ни е заключил темата с номинациите и сега ми хрумна нещо... Ако още има желаещи, технически можем да улесним нещата - примерно в тази тема да имаме два-три дни за номиниране, а самото гласуване може да го изнесем в блога. Тук, в тази тема, оставяме един линк в началото, водещ към анкетите в блога... Така няма да се налага да се броят същинските гласове, а само при номинациите... В блога могат да се пускат по няколко анкети наведнъж, така че не е проблем едновременно да се гласува за няколко категории... И  накрая спечелилите да се обявяват тук, а и в блога... Такова гласуване може да правим и всеки месец - примерно едната седмица се гласува за 3 категории, на следващата - за други 3 и така всеки месец да си имаме месечни победители, от които в края на годината можем да излъчим и годишни Crazy... Филма ще го дават поне още една година, тъй че материал има доста Wink...

# 288
   Ледената кралица    bouquet - чудна идея!
Аз съм първата ЗА. Мисля, че и другите с  които обсъждахме ще са навити, но нека да видим какво ще кажат все пак.

# 289
Ледената кралица чудесна идея и аз съм За Hug Peace

# 290
Почна сериала ... сядам да гледам аз.
А що се отнася до идеята на Ледена кралица аз съм ЗА и с двете ръце!

# 291
# 292
И Хайрието гледа сериали.Сигурно СТЪКЛЕН ДОМ smile3521 hahaha hahaha hahaha.А честита Ви целувка! Blush Heart Eyes Blush Heart Eyes  bouquet

# 293
Кой скъса покривката на Фикрет!  smile3516 Да си признава веднага! smile3506

# 294
Мале, така се смях от сърце с баба Джаврие  smile3532

# 295
                  ЧРД Джаврие ханъм  Joy Joy Joy
              Май подаръкът не и хареса.
                 hahaha Ама как ходи , като преяла патка  hahaha

Ферхунде отново започна да показва рогца, да върти интриги.
                 Лейля -не знае какво иска.Хем не ще Джан, хем се цупи ,че се
                 е сдобрил със жена си, и вече не и обръща внимание.
                 Също така ми направи впечатление , че постоянно търси начин
                 да жегне Неджля.А Неджля се държи в тези ситуации ,според мен
                 достойно.Защото знае че е виновна ............
                 Джеврие ханъм  Joy Joy Joy Joy Joy
                  Определено в тази серия обаче ми липсват Нехир и Ахмед.

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 21:08 от Saidah

# 296
Разкрихме загадката с Айшето.  hahaha Joy Joy Joy
Така става като не си го гледаш от началото филма.  Rolling Eyes
Аз също съм с две ръце ЗА идеята на Ледената кралица. Все пак аз бях инициатор. Трябва само да се разберем и организираме. Аз ще дам всичко от себе си и ще помагам доколкото са ми възможностите. Ама и другите застанали зад инициативата ми да кажат Peace Hug
Като не ни дават друга тема за номинации ние ще си ги правим в блога на Листопад.  smile3534

# 297
  • София
  Джеврието е за бой с това изпълнение, ама и Лейля си търси боя!Самата невинност, а се бута в ръцете на Джан и му разваля семейството!И пак горката, не е тя виновна, другите са виновни, винаги!

# 298
Миналата седмица четях от друг комп темата, без да се логвам, но вече съм с моя комп и си влязох. Прави ми впечтление, че много малко хора гледат сериала, дали им е омръзнал или са в темата за Биг брадър фемили??? А преди какво беше, не можеше да се вредиш от коментари.

# 299
Миналата седмица четях от друг комп темата, без да се логвам, но вече съм с моя комп и си влязох. Прави ми впечтление, че много малко хора гледат сериала, дали им е омръзнал или са в темата за Биг брадър фемили??? А преди какво беше, не можеше да се вредиш от коментари.

Преди имаше екшън, а сега филмът е малко романтика и много въздишки, тук-там подслушващо ухо, някоя и друга сълза.
Като се поразвихри малко действието - ела да гледаш как ще се съберем пак да разнищваме.

... ама и Лейля си търси боя!Самата невинност, а се бута в ръцете на Джан и му разваля семейството!И пак горката, не е тя виновна, другите са виновни, винаги!

Тя и Неджля още не се е проявила, щото засега няма мъжко внимание към нея. Но ще си покаже с времето дали е толкова невинна.
А как тъничко се сдобри с Шефкет, а  Wink

Общи условия

Активация на акаунт