Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 627
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
  • до една звездичка
... Каква е тази любов без потребност да общуваш,докосваш,флиртуваш,галиш.Нищо сладко и невинно не виждам в тази зряла двойка,една скука лъха от тях...

Напомня сюжета от "Гордост и предразсъдъци" в средновековна Англия. Чувствата и емоциите са само загатнати на читателя и всичко се случва във "вътрешния свят" на героя.

# 376
Какви ги забърква пак Ферхундето?! Rolling Eyes Що за врели-некипели му наговори на Джан за Лейля?! Била весела и разговорлива напоследък, как ли пък не! Crossing Arms И Хайрието и тя, налива масло в огъня.  Close Браво на Али Ръза, и той започна да става любопитен и да следи какво става. Sunglasses Спипа ги всички на "местопрестъплението" в клуба на Яман! #Crazy А Яман май ще отпадне от банера ми с точните хора, ако Шефкет се провали с покера.  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 21:02 от soya-fen

# 377
soya-fen ,имаш много готин подпис Peace

# 378
soya-fen ,имаш много готин подпис Peace
Мерси, vivi75  Simple Smile

# 379
Съгласна съм с Чебурашка. Оя не можеше да бъде повече психоаналитик на Лейля. Тя е обяснила защо и е точно така. Wink
Али Ръза най-накрая ги спипа накуп на местопрестъплението.

# 380
Съгласна съм с Чебурашка. Оя не можеше да бъде повече психоаналитик на Лейля. Тя е обяснила защо и е точно така. Wink
Али Ръза най-накрая ги спипа накуп на местопрестъплението.
Много ми стана жал за него горкия.... Cry Cry Cry

# 381
И на мен. Какво ли още трябва да понесе.  Cry

# 382

И на мен. Какво ли още трябва да понесе.  Cry
          Още много , от още много неща ще го боли. Но пък ,това е то ,да си родител.
          Боли те за грешките на децата ти , боли те за тяхните страдания.
          Щастлив и радостен си единствено когато те са щастливи. Grinning

# 383
И мен ми е жал за него.Тези младите ще го съсипят Али Ръза.  Cry
Пък доктора вика да избягва стреса. Как да го избягва с деца като неговите?   Sick
Тия неговите да не мислят, че търпението му е безкрайно или че си е намерил здравето на улицата човека.  #Cussing out
Гледала съм малко напред и знам, че ББ: ще си ги прибере и тримата вкъщи и ще им се накара едно хубаво. Жалко, че Шефкет му се озъби. Не му разбирам на езика, ама не бива хем да си сбъркал, хем да се зъбиш, особено на баща си.  Naughty
Ама Шефкет къде тръгнал и той. Не се вижда, че е без пукната стотинка, ама не, ще играе покер с богаташите, на които джобните само за един ден са им, колкото неговата месечна заплата. Хубаво му казва Ферхи да се откаже, ама той не, та не. Това неговото се казва тъп, ама упорит. Вече съвсем го удари през просото за тези пусти пари.  ooooh!

# 384
За Али Ръза по-точно заглавие на филма би било косопад то този човек за сяка беда в семейството по 1 косъм да падаше да беше оплешивял  #Crazy

# 385
Ееее доживяхме да видим една серия която свършва с истинския си край  както в турция  Grinning  LaughingLaughing Гордея се с БТВ днеска.
Джемчо се върна,очакваме развитие.
Али Ръза понесе още един удар от най близкия си човек-сина си.
А и от дъщеря си.
Горкия човек малееееее  Weary
Чакаме двата епизода утре,ще се нагледаме еееееееееей.
Тази серия ми хареса,Шефкет ме дразни все повече.
Лейля прекалява,Айше е по зряла от нея  Laughing.
Абе к'во да се прави,живот  Wink

# 386
 smihesorryГоркият Али Ръза - толкова добър, до безкрайност и как все така става, че се разочарова от някое от децата си, а най-много от Лейля. Много вярваше на Шефкет,и мястото си му отстъпи, като глава на семейството, като мъж, който се грижи за всички, принципен, добър... А какво видя Али Ръза с очите си. Това беше голям удар за него. "Голям клон се отчупи от чинара", всичката му вяра и опора. Много е съкрушен горкият. Мъчно ми стана за него.
Това за мен беше най-драматичният момент.
Ферхундето си е все същата - тя просто си действа по нейния си начин. Ако няма някаква интрижка, сякаш не е спокойна.
Но младоженците са пък така щастливи. Само Джаврието така помрачи, вече добилите радост, дни на Фикрет. Как може човек да е така нечестен и безочлив.  #2gunfire
А Лейля като не харесва Джан, като няма нищо към него, какво търси с него, чак пък да се разхожда? Тя все продължава с нейната лабилна психика и много глезотия, и с това, че не знае какво иска, какво търси и какво оценява. Cry

# 387
И на мен ми стана жал за Али Реза. А лекарите му казаха да се пази да не се ядосва ... сякаш напук на съдбата му се случва всичко това.
Джаврието как се опули и набеди безочливо децата, но Фикрет разбра истината въпреки, че замълча. Ако аз нях на нейно място със същата тази покривка щях да удуша Джавки. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Напоследък Лейля толкова ме дразни, че чак не искам да коментирам, а на Ферхи кога й порастна толкова дълга косата? Simple Smile

# 388
Ама Шефкет къде тръгнал и той. Не се вижда, че е без пукната стотинка, ама не, ще играе покер с богаташите, на които джобните само за един ден са им, колкото неговата месечна заплата. Хубаво му казва Ферхи да се откаже, ама той не, та не. Това неговото се казва тъп, ама упорит. Вече съвсем го удари през просото за тези пусти пари.  ooooh!

Ами да ти кажа честно , хазарта си е един вид болест, наркомания .Години съм работила из
            бинго-зали , и съм се нагледала на много неща.Хора ,продаващи и покрива над главата си , с
            надеждата да ударят " голямата " печалба. Същото важи и за машинките и ротативките ....
            Свят шарен , но такива хора ако не се осъзнаят , и сами да кажат стоп, провалят не само
             своят живот , но и този на близките си.

# 389
Знам ,че някои от Вас ще поискат да ме убият с камъни, но ще споделя моите си мисли:  Али Раза  е глупак:  Чест, име, достойнство не са понятия със съдържание от времето на 17 век - рицарство и т.н.  Аз лично уважавам тези понятия, но в днешните дни  те са доста  с променени  съставки, а този, който остане твърд, но тъп, не е гъвкав, не съумява да проследява нюансите на времето, сам да се променя, да се нагажда с времето, да научи и децата си така, няма шанс за успех, дори за правилно оцеляване.  Али Раза стои твърдо като скала,  но е смешен, изпада в комични ситуации, защото не играе с  живота и времето, него го лъжат всички около него безспир, а той  трябваше да изяде камара от шамари, че най-после една лампичка да проблесне в тъпия му мозък.  Пиша това от личен опит.  Сякаш гледам Баща си в лицето на Али Раза, преживявам всичката простотия  на времето, защото в Б-я преди 50-55 години беше същото като във филма. А днес и аз съм свекърва и тъща, не мога да Ви опиша колко внимавам всеки ден да не повторя дори една простотия или едно нещо спрямо децата си, от  това, което аз съм преживяла  и понесла навремето.  Днес  гледам филма, припомням си  миналото си и правя  свой анализ  на  моя си сегашен живот и отношенията със децата ми, повярвайте ми  чувствам се щастлива от това, което имам.  Не е хвалба, повярвайте ми, но се виждам като  гъвкава вейка  в сравнение с  тромавия,  едва преместваем се Али Раза.    За Хайрието - нямам думи.  Той се прави на много честен, а пък я търпи нея, толкова проста, глупава, че и я поставя на положение.  И това е също негов минус.   Като си такъв, като него, как търпиш такава като нея, какво намираш в такава другарка в живота, какво осмисля живота ти с  лекомислено същество.   Май е вярна  поговорката  че един мъж  се перчи в службата си, защото в къщи стои мирно на жена си.  Значи, той продава фасони за едното име, а в действителност живее в постоянни лъжи и лицемерие около себе си.

Общи условия

Активация на акаунт