Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 22

• 52 582
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Коя е тая жена дето каза  на Али Ръза "Али"

За довечера ББ Това е жената, в която Али е бил влюбен, но не се оженва за нея. Не знам защо
Peace

e чак сега Хайрието ще го снесе ако разбере

# 481
Добър вечер! Аз искам да попитам, кога Лейля прощава на Неджля? Случва ли се нещо, което ги събира като сестри? Коя прави първата крачка? Моля за отговор може и с ББ! Много съм любопитна.  Peace
ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ   bouquet

# 482
ББ: Лейля се прибира един ден вкъщи и намира Неджля паднала в банята задушила се от газта. Лейля вика линейка, кара я в болница и тогава двете се сдобряват. Лейля беше много трогателна като изкарваха Неджля с носилката. Май осъзна какво значи сестра й за нея.  Flutter

# 483
  • Бургас
-Лейля взе гаджето на съученичката си

Извинявам се,но

на няколко пъти срещам такъв коментар .biskit  нищо лично  Peace

Не е вярно това нещо. Naughty По никакъв начин не е взела гаджето на съученичката си,той и се натискаше.Нея просто я досрамя да откаже и се качи на мотора му.

За Джан също - той я задяваше,не тя него.Може и да си фантазира ,но нищо не е направила в крайна сметка.

# 484
ББ: Лейля се прибира един ден вкъщи и намира Неджля паднала в банята задушила се от газта. Лейля вика линейка, кара я в болница и тогава двете се сдобряват. Лейля беше много трогателна като изкарваха Неджля с носилката. Май осъзна какво значи сестра й за нея.  Flutter
А,кога става това?

# 485
Cheburashka Безкрайно ти благодаря!

Това е за теб!

# 486
мерси cookie_ , много си мила  Hug
За ставане не знам кога става, защото българската и турската номерация са много различни, пък и аз не съм гледала наред напред, а само този момент.  Flutter
Предлагам първите категории за номинации за обсъждане.  Peace
Номинациите ще са събота и неделя, а гласуването от понеделник до петък в блога на Ледена кралица.  Peace
Всеки предлага двама без себе си. Първите 5 човека предложени от най-много хора отиват на гласуване в блога.  Flutter
Първите две предложени категории са:
Най-добър аватар свързан с героите от Листопад
Най-добър подпис свързан с героите от Листопад

Какво ще кажете?  Flutter
Номинации събота и неделя ще се правят и за двете категории.  Blush

# 487
Чеб, на мен ми допада идеята ти, макар, че аз няма да участвам hahaha Но ще гласувам Peace Hug

# 488
Изчетох с голям интерес и удоволствие днешната дискусия за Али-Ръза, много интересни и мъдри изказвания. Интересни съпоставки с личен жизнен опит, преплетени със събитията и идеите от филма.  Hug Приятно гледане!  Heart Eyes

# 489
Цитат на: ре Fresh нато  Gale link=topic=488902.msg14834797#msg14834797
[/quote

Извинявам се,но

Не е вярно това нещо. Naughty По никакъв начин не е взела гаджето на съученичката си,той и се натискаше.Нея просто я досрамя да откаже и се качи на мотора му.

За Джан също - той я задяваше,не тя него.Може и да си фантазира ,но нищо не е направила в крайна сметка.
E, и тя не се дърпаше много. Да, бе, да досрамя я. Laughing
Както и да е, приятно гледане на всички!

# 490
В анкетата се колебаех между Али Ръза и Неджля, но гласувах за Неджля.  Wink

Очудва ме, че Дениз има толкова гласове. В крайна сметка ние не познавахме нейната героиня в началото, не знаем какъв характер е имала, когато майка и е била жива,. Може да си е била същото слънчево и мило момиче.
Когато Фикрет дойде при тях е било в момента, когато момичето е страдало от загубата на най-близкият си човек. Прие Фикрет като натрапник в дома си и това беше моментно състояние, не черта на характер, която е променила и тн.   Rolling Eyes

Лейля не искам и да я коментирам, че трябва да счупя клавиатурата и да си изповръщам червата, пък и нещата около моите любимци тепърва предстоят.  Embarassed

ББ:  Само като видя Джем как страда по Неджля и ми стопля сърцето. И на нея ще и дойде акъла най-после и ще разбере кой си заслужава. Heart Eyes

# 491
         Ферхи отново е във вихъра си  #Cussing out
 Как не и писна на тая жена ,да се забавлява с мъката на хората ,да прави интриги и мръсотии
 за кеф  #2gunfire

# 492
  • Варна
-Лейля взе гаджето на съученичката си
Извинявам се,но

Като жени , ако си сложим ръка на сърцето и бъдем честни , можем ли да отречем , че жената избира мъжа , а не обратното , независимо как изглежда отстрани ?  ... Какво може да постигне един мъж , ако не предизвиква интерес у жената ?  Mr. Green

# 493
Относно срещата между Али Ръза и жената от пазара - най-накрай и той да разбере, че понякога живота поднася невероятни изненади, точно, когато не очакваш и с когото не очакваш. Никой не е застрахован, че не може да се случи каквото и да е в живота, въпроса е, доколко всеки има сили да се предпази или да се бори.

# 494
            А възможно ли е синът на тази жена, да е дете на Али Ръза ?  newsm78
           Дано не се вкарвам във филми .  Wink

Общи условия

Активация на акаунт