Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 63

• 26 457
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Играе сватбен агент преди 8 г. Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy

# 106
 hahaha Супер, това показва прекрасни актьорски умения Simple Smile

# 107
не разбрахте ли че Вуйчо дърпа конците  той казва кои какво да прави  newsm78

# 108
а ама и Сердар не е понадолу,ама вуйчо най ги води,на мен ми хареса Баръш  Laughing

# 109
Не само разбрахме,че Рамиз дърпа конците,но предстои да разберем защо и ,че помощта му не безвъзмездна.Ще спра до тук,за да не издам следващите епизоди и да отмине напрежението.

# 110
Лакун4е,не знам как ще се излезне от тази каша. Thinking Папката е в ръцете на Али,май видя и в отражението на стъклото за какво става въпрос.Освен Тефо на момента да я изяде,кво друго,не знам. #Crazy
Или както Пешо казва,вуй4о е казал,така да стане тоя цирк,знам ли.
Да пише примерно в папката,4е е било смяна на пола или нещо такова. Whistling
Или 4е е един от убитите синове на вуй4о.

Езел за какво кле4а цяла ве4ер пред жилището на доктора,като никаква не я свърши така или ина4е?Уж трябваше да си събере оня багажа,той легна да спи.
А вуй4о защо беше при вуйна,ония няма пове4е да се върнат,те там пове4е от това няма какво да вземат.

И такава мрежа от агенти имат,една касета не разбраха,4е има,да я вземат и да мирясат.

# 111
Лакун4е,не знам как ще се излезне от тази каша. Thinking Папката е в ръцете на Али,май видя и в отражението на стъклото за какво става въпрос.Освен Тефо на момента да я изяде,кво друго,не знам. #Crazy
Или както Пешо казва,вуй4о е казал,така да стане тоя цирк,знам ли.
Да пише примерно в папката,4е е било смяна на пола или нещо такова. Whistling
Или 4е е един от убитите синове на вуй4о.

Езел за какво кле4а цяла ве4ер пред жилището на доктора,като никаква не я свърши така или ина4е?Уж трябваше да си събере оня багажа,той легна да спи.
А вуй4о защо беше при вуйна,ония няма пове4е да се върнат,те там пове4е от това няма какво да вземат.

И такава мрежа от агенти имат,една касета не разбраха,4е има,да я вземат и да мирясат.
hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy Joy Тефо трябваше да я изяде още като отиде  Joy

# 112
Марица,Тефо ще се намеси.Понеже не ти се отваря Ви бокса ББ Тефо ще блъсне доктора и го кара да хвърли досието през терасата.Али ги хваща и увисва през балкона.За да не падне
хвърля досието

# 113
morela allan poe,трябваше.Или поне в гащите да я напъха.А той се поумисли и загуби време.
А доктора е такъв гипс,завалията...  Mr. Green
Тефика му намига,блещи му се да си трай,той такова показно направи,та и ина4е недосетливият Али да загрее. #Cussing out

# 114
Марица,Тефо ще се намеси.Понеже не ти се отваря Ви бокса ББ Тефо ще блъсне доктора и го кара да хвърли досието през терасата.Али ги хваща и увисва през балкона.За да не падне
хвърля досието

ББ А после няма ли да слезе да си го вземе? И няма ли да разбере, че Тефо работи за другата страна?  newsm78

# 115
emely,благодаря,4е се смили над мен и ми разказа!  Hug   bouquet
Вси4ко по трудният на4ин,май. Tired

# 116
идеята на режисьора е да ни държи под напрежение а и вуйчо от къде знае че трябва да отиде при певицата като тефо прати смс само на езел newsm78 newsm78 newsm78

# 117
Защото той е THE BIG BOSS, КРЪСТНИКЪТ Mr. GreenЗнае всичко за всички....

# 118
как вуйчо е на точното място в точното време остава накрая да се окаже че вуйчо е замислил всичко  и че всички са негови хора ама някои не знаят за другите сигурно и Али е агент на вуйчо
паживьом увидим  newsm78 newsm78 newsm78

# 119
Защото той е THE BIG BOSS, КРЪСТНИКЪТ Mr. GreenЗнае всичко за всички....

Режисьора на филма ли ????  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт