FarmVille - 22 тема

• 31 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 600
Това с тревата е било някакъв бъг

тъй ли  - отивам да я видя. Аз продадох малко от нея, щото новата ме дразнеше ужасно много.

Марто - онова дето го показа на предните страници не съм го виждала в мойта ферма.

# 601
Това с тревата е било някакъв бъг

тъй ли  - отивам да я видя. Аз продадох малко от нея, щото новата ме дразнеше ужасно много.

Абе какъв бъг бе.Просто зинга са решили да й сменята стила.

# 602
Hey Farmers,

There was a slight glitch with our most recent release that changed the appearance of the Tall Grass. This change is NOT INTENTIONAL, and our developers will be implementing a fix to return it to normal it as soon as possible.

We apologize for the inconvenience, and appreciate your patience. We'll update you with more information as soon as it's available.

А онова дето го постнах преди няколко страници в никоя ферма го няма още

# 603
Излезе ми , че съм специален фермер - над самата игра...  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 604
Това не беше ли онази лентичка, на която пишеше проценти

# 605
Hey Farmers,

There was a slight glitch with our most recent release that changed the appearance of the Tall Grass. This change is NOT INTENTIONAL, and our developers will be implementing a fix to return it to normal it as soon as possible.

We apologize for the inconvenience, and appreciate your patience. We'll update you with more information as soon as it's available.

А онова дето го постнах преди няколко страници в никоя ферма го няма още

Аха извинявяам се тогава.

# 606
Това не беше ли онази лентичка, на която пишеше проценти

да

# 607
То това май нищо не значи  Rolling Eyes
Иначе на мен новата трева като че ли повече ми харесва

# 608
То това май нищо не значи  Rolling Eyes
Иначе на мен новата трева като че ли повече ми харесва

на мен пък не - старата повече ми се връзваше с другата, която е в безплатните подаръци... ама ако не я оправят ще я продам и без нея ще мина!

# 609
 Откъде се взема училищният автобус?

# 610
  • София
От 1 от мисиите. Мисля, че е с гроздето и касиса-крейнбърис newsm78

# 611
  • СОФИЯ
здравейте как се пускат тези линкове за животни  newsm78

# 612
Само аз ли имам този проблем, или пак се е скапало всичко?
От 2дена не мога да си вляза във фермата, стои си началната страница и толкова. Ако все пак зареди, то нищо не мога да направя...((((

# 613
Само аз ли имам този проблем, или пак се е скапало всичко?
От 2дена не мога да си вляза във фермата, стои си началната страница и толкова. Ако все пак зареди, то нищо не мога да направя...((((
не е само при теб,аз влизам в моята ферма през хромето,на щерката обаче не мога.Опитах през мозилата и през операта.Успях да вляза,влязох в кооперация и успях да засее част от необходимито,поиска ми рефреш и вече цял ден не успявам  ooooh!
здравейте как се пускат тези линкове за животни  newsm78

кои по/точно,ако питаш за линковете които ти дава да публикуваш на стената,а искаш да дадеш линка на някой познат прави се така....даваш на пусбликувай,после върху самата картинка на това което публикуваш,независимо дали е яйце,животно или от колекциите ,избираш надписа копирай линка и го постваш на познатите си.Ако са много може да не публикуваш на стената за да не се опитват и други да го вземат и да си губят времето.

# 614
От 1 от мисиите. Мисля, че е с гроздето и касиса-крейнбърис newsm78
благодаря! точно в нея участвам в момента

Общи условия

Активация на акаунт