FarmVille - 22 тема

• 31 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 510
  • София
http://apps.facebook.com/onthefarm/stimulus.php?action=shareStimulusGift ако на някой не му се отвори горния линк за пращане на 3 доларчета.

# 511
Омръзна ми от тези мисии и кооперации. От 10 дена виждам само едни и същи , а дори повечето само са стартирали мисия, без обаче да садят, понеже явно не разбират. Омръзна ми и се отказвам . Ще си садя каквото си искам. Егати глупавата работа.  #Cussing out

# 512
    Whatever И ПРИ МЕН БЕШЕ ТАКА  Rolling Eyes затова започнах да влизам във въпросните мисии дето ги гледам от 1-2 седмици. След като съм влязла и приела работата я отказвам. Така тази мисия ми изчезва и мога да видя и новите  Grinning. Малко си е играчка, но пък иначе все едни и същи хора гледам  Mr. Green

# 513
  • Варна
при мен новата барака за строене е заключена! newsm78 някой да има подобен проблем или идея защо е така?
В гифт бокса ти е Heart Eyes
П.С. Аз имам въпрос, за кои животинки е новата постройка? Защото ако е за биковете, които се хващаха от стената отдавна ги породадох Whistling

много ти благодаря! Hug Hug Hug елементарно, ама кой да се сети да провери! мислех, че трябва да си я купя!

# 514
   Whatever И ПРИ МЕН БЕШЕ ТАКА  Rolling Eyes затова започнах да влизам във въпросните мисии дето ги гледам от 1-2 седмици. След като съм влязла и приела работата я отказвам. Така тази мисия ми изчезва и мога да видя и новите  Grinning. Малко си е играчка, но пък иначе все едни и същи хора гледам  Mr. Green

Лошото при мен е, че пак си се появяват същите  ooooh!  Tired

# 515
При мен нещо съседите не зареждат при вас зареждат ли.  newsm78

# 516
  • not found
Whatever, тази вечер ще пускам мисия с грозде  Peace ако имаш желание ще ти пратя линк да се присъединиш  Peace

# 517
и при мен е така вече цял ден

# 518
Kar73 отговорът беше за теб

# 519
Whatever, тази вечер ще пускам мисия с грозде  Peace ако имаш желание ще ти пратя линк да се присъединиш  Peace

Аз искам, обаче едва ли ще те покаже в моите мисии Sad

# 520
Здравейте Simple Smile Преди 1 седмица се зарибих по фермата, стигнах до 8мо ниво и реших, че ми трябват повече съседи. Чичо гугъл ме прехвърли тук. Направих си нов профил, от който само фермата ще ползвам Simple Smile Който има желание - нека ме намери. afrodizzzi@abv.bg Благодаря ви предварително!

# 521
здравейте фермери  и фермерки на който не му е омръзнало от кооперации да заповяда да сеем ориз , чушки и соя
току що я стартирах Wink
http://www.facebook.com/?ref=home#!/VANIAartSTUDIO?ref=profile

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 18:15 от vania_555

# 522
Здравейте  днес получих някакъв бонус.Дава зелени парички  10  бр за  колекциите и  едно шишенце.Не знам  нито от къде се пуска.Приех само едно  и  още няколко който нищо не ми дадоха.Дано сте ме разбрали.Вие получавали ли сте нещо подобно днес newsm78

# 523
От обяд не ми зарежда фермата  #Cussing out

# 524

Общи условия

Активация на акаунт