FarmVille - 22 тема

• 31 081
  • 760
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Някой да има линковете за новите материали?

И аз искам  Peace

# 451
  • Варна
при мен новата барака за строене е заключена! newsm78 някой да има подобен проблем или идея защо е така?

# 452
  • Поморие
Не мога да вляза във ФВ Cry
Аз също! #Cussing out

# 453
при мен новата барака за строене е заключена! newsm78 някой да има подобен проблем или идея защо е така?
В гифт бокса ти е Heart Eyes
П.С. Аз имам въпрос, за кои животинки е новата постройка? Защото ако е за биковете, които се хващаха от стената отдавна ги породадох Whistling

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 10:19 от Сенди

# 454
  • Стара Загора
Това е линк за новите материали

http://www.facebook.com/note.php?note_id=386821372487&id=691359289

# 455
Аз пък не мога да вляза във фейсбук като цяло,да не говорим вече за фармвил  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 456
# 457
Цитат
П.С. Аз имам въпрос, за кои животинки е новата постройка? Защото ако е за биковете, които се хващаха от стената отдавна ги породадох Whistling

Днес Zynga пусна нова функция, като ви позволява да развиете своя жребците и Calfs в възрастни коне и крави!

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 10:53 от Lele Male

# 458
  • UK
За бебетата - кончета, телета и тн.

# 459
За бебетата - кончета, телета и тн.
Hug
Благодаря ви момичета  bouquet

# 460
Трябват ми двама съседа, пишете ми ЛС, моля.  Praynig

# 461
Марто , пише , ако не сте посетили 7 дни фермата ...

Знам  Wink
Каква ли е наградата

# 462
  • UK
Групирането на постовете е неприятно, но истински ме вбесява, че в 80% от случаите линкът "ХХ нови поста" не работи. Кликам си отгоре и той просто НЕ РАБОТИ!!!

# 463
Днес не мога да вляза във фермата си... не ми зарежда.  Други като мен има ли?

# 464
Получихте ли офертата за 1 гориво + 1 съживяване на посеви + 3 кеша.  Shocked

Аз я получих на фалшивата ферма и сега много се кефя на 3те ми кеша  Mr. Green , но на истинската не получаам такъв бонус. Защооо?  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт