FarmVille - 22 тема

• 31 080
  • 760
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И при мен е така. няма да се тормозя повече. Ще чакам до довечера за разпращане на подаръци.

# 661
  • Пловдив
И при мен беше така, но се оправи преди малко  Peace

# 662
Моля ,някой да ми обясни как се изпращат подараци на съседите.Нямам предвид безплатните подараци които си разменяме всеки ден,а нещо което искам да изпратя от моята ферма на някой съсед.Благодаря ви предварително

# 663
  • Бургас
Моля ,някой да ми обясни как се изпращат подараци на съседите.Нямам предвид безплатните подараци които си разменяме всеки ден,а нещо което искам да изпратя от моята ферма на някой съсед.Благодаря ви предварително

Само нещата, които се купуват с хартиените пари от магазина можеш да изпращаш на съседи като вместо buy натиснеш send, друг вариант няма.

# 664
Здравейте! Имам молба! Ако случайно някой има готови 75 soybeans и 2 peppers нека се включи в мисията ми, защото остават по-малко от 4 часа до възможността за златен медал, пак се бъгна нещо и не ни отчете обраното Sad! vesitaeta@abv.bg

Преди 10 мин. ги обрах ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 665
  • not found
Агнето не влиза в nursery barn-a , нали ?

# 666
Здравейте! Имам молба! Ако случайно някой има готови 75 soybeans и 2 peppers нека се включи в мисията ми, защото остават по-малко от 4 часа до възможността за златен медал, пак се бъгна нещо и не ни отчете обраното Sad! vesitaeta@abv.bg

Преди 10 мин. ги обрах ...  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Спасихме положението със soybeans, но останаха 2 квадратчета чушки, нека който може да помогне! Praynig

# 667
Агнето не влиза в nursery barn-a , нали ?

Не, само кончетата и теленцата Simple Smile

# 668
някой знае ли какво ще има в новите мистер. кутий newsm78

# 669
Чудя се кога ще ми се падна това прословуто зелено кълбо и този звънец за колекциите. Знам, че се падат от кравите и овцете, но на мен досега нито веднъж не са ми се падали, като се има предвид, че имам около 15-20 овце и 10 крави, които умишилено не съм поставила в краварника. Даже започнах да ги бера сутрин, защото гледам, че публикациите на стената за зелено кълбо са все от сутрин. Ако някой знае някой трик моля да сподели. Благодаря предварително.

# 670
Помагайтеееее.
Как да си спра кучето да не обикаля на сам на там? #Crazy ooooh!

# 671
Аз се чудя кога ще пуснат разширението за краварниците  Rolling Eyes,немога да си ги търпя събрала съм доста отвън УЖ като го пуснат да имам събрани че вече крави за осиновяване няма много  ooooh!
Остават ми 9 неща да ми се паднат от тия конюшни и тоз медал да взима и да махна и тапите коне дет са ми отвън че много място ми заемат и те  #Crazy, тамън събрах всички медали сега и тия за мисийте големи мъки да ги събирам  #2gunfire се нещо ново добавят а старите нещо не си оправят  #2gunfire #Cussing out,като това да пуснат разширенията за краварници,също и за конете,и за цветарниците.УЖ щеше да има и понече нива от 70  #Cussing out,вече ме нернят много  #Cussing out #2gunfire, се нови и нови неща а старите на заден план  #Cussing out.
Остават ми още 4 стоножки,4кълба и 1 жалта пеперуда и ще си пускам всичките 50 колекции наведнъж  Crazy Joy

# 672
Аз се чудя кога ще пуснат разширението за краварниците  Rolling Eyes,немога да си ги търпя събрала съм доста отвън УЖ като го пуснат да имам събрани че вече крави за осиновяване няма много  ooooh!
Остават ми 9 неща да ми се паднат от тия конюшни и тоз медал да взима и да махна и тапите коне дет са ми отвън че много място ми заемат и те  #Crazy, тамън събрах всички медали сега и тия за мисийте големи мъки да ги събирам  #2gunfire се нещо ново добавят а старите нещо не си оправят  #2gunfire #Cussing out,като това да пуснат разширенията за краварници,също и за конете,и за цветарниците.УЖ щеше да има и понече нива от 70  #Cussing out,вече ме нернят много  #Cussing out #2gunfire, се нови и нови неща а старите на заден план  #Cussing out.
Остават ми още 4 стоножки,4кълба и 1 жалта пеперуда и ще си пускам всичките 50 колекции наведнъж  Crazy Joy
Когато ги пускаш ми кажи, за да съм наблизо  Laughing Joy Twisted Evil

# 673
Моите придобивки от тази седмица Simple Smile)

# 674
Помагайтеееее.
Как да си спра кучето да не обикаля на сам на там? #Crazy ooooh!

Цъкни върху него и дай stay трябва да помогне.  Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт