Sab Simplex?

• 2 601
  • 34
  •   1
Отговори
# 15
Преди всяко хранене ги давах.

# 16
Основно следобед и вечер и когато се присвиваше и пръцкаше нощем при баткото, на малката давам еспумизан по същата схема.

# 17
Давала съм когато съм си мислела , че го боли коремчето  !

# 18
Давах, когато имаше колики, тъй като се страхувах да не получи запек.

# 19
  • София
На дъщеря ми почти не се наложи да й давам. Нямаше колики. Само веднъж или два пъти съм давала, когато си мислех, че има болка. Преди имаше и чай "Бебезан". И с него не бях редовна.

Синът ми имаше много силни колики. Редувах Саб Симплекс и Еспумизан, на всяко хранене.

# 20
Преди всяко хранене.

# 21
давах ги преди всяко хранене с лъжичка(много му харесваха),не са го запичали но като-чели за около месец и привикна към тях и спряха да действат и ги сменихме с   инфакол. Но ние по принцип си имахме много силни колики и до колко ни помагаха не знам но може би поне да облекчават до някаква степен.

# 22
Давах 4 пъти дневно,преди хранене Peace

# 23
Давах преди следобедното и вечерно хранене, тогава се засилваха коликите Hug

# 24
  • Варна
преди всяко хранене, но не помагаха хич, за това пък позапичаха детето.
Peace Точно така.

# 25
  • София
и аз давах на малкия тези капки на всяко хранене но не помагаха въобще!спасиха ни едни други който са достаааа скъпички колииф!

# 26
Тук акушерките ги препоръчват като едни от най-добрите и аз съм доволна от тях. Давах преди (почти) всяко кърмене, не е имала запек.  Peace

# 27
Преди всяко хранене. Пръцкаше от тях много, но не се е запичал.  Peace

# 28
Благодаря за бързите отговори Simple Smile Проблемът е там,че и нашият бебо се запича, но не знаем от какво още  Confused Педиатърката ни каза на всяко хранене да даваме Саб, обаче бебо ги пие вече някъде 20 дена и особено последните дни много трудно се изаква на 2 дена, а акото е тъкмо зелено и твърдо и ми се струва прекалено голямо за малкото му коремче  Rolling Eyes Да не говорим, че като се напъва плаче и връща мляко  Cry Проблемът идва от там, че АМ дето ползвахме беше НАН, а от тук разбирам че и той запича много бебчета... таааа сега сменихме млякото с Lactana Bio 1, тъй като е с пробиотици и намалихме капките (това от събота вечерта) и бебо от сутринта се напъва, но не ака и се побърквам  #Crazy Свива крачета, но колики ли са, напъни ли са...ОФФФФ  Sad Страх ме е да слагам термометър,тъй като се наложи няколко пъти да изакваме бебо с него, а не искам да свикне...  Sad

# 29
  • Mars Hotel
Можеш да опиташ да смениш капките. Има много видове, на всяко дете се отразяват различно. И аз започнах да давам Sab Simplex, но ефект нямаше. Дъщеря ми най-много я упокояваше Еспумизан. Пробвали сме и Инфакол, и Колийф.

Не ползвай термометър за изхождането! Говори с лекар, може да даваш капки Биогайа, за регулиране на стомахчето:
http://www.framar.bg/prepor_product.php?id=30012234

Общи условия

Активация на акаунт