Малък отчет и от нас
Днес бяхме на консултация, около 84 см, 11,5 кг. Палува доста, много самостоятелна е, качва се самичка по цяло стълбище, без да се държи за нищо (за слизането все още търси опора или ръка). Бърбори доста, казва цели изречения (преди малко гледахме Алф по ТВ и ми обясни: "Алф мие колата"). Прави ми впечатление, че отскоро започна да членува съществителните и като цяло го прави без грешка. Прави разлика между възвратни и преходни глаголи и засега не ги бърка (напр. "бърше се" и "бърше пода" или "цапа се" и "цапа ръцете"). Казвам засега, понеже речникът й все още е ограничен. Като пораснат още и започнат да използват нови думи, тепърва ще се смеем на грешки и изобретения
Напоследък започна да спи само при мен, не иска в кошарата. Отделно, че вече излиза самичка от нея и следобедите също сънена изскача от там, идва при мен в хола и после не ще да спи. По този повод сънят й е само 10 часа в денонощието и според мен явно не й стига, но не мога да я накарам насила да спи, нито мисля да спя по цял следобед до нея, само и само да не става 
Тази седмица Дарина изкара розеола: 3 дена температура до 39 градуса, после свали плавно и изби обривче по корема, гърдите и гърба. Вече не е заразна, лекарката ми каза, че до избиването на обрива е била заразна. Неприятното е, че заразният период започва още преди да е вдигнала темп., но няма как предварително да се знае, за съжаление. Дано не е прихванало от нея някое близко дете
Много вероятно е за племенницата ми, понеже контактуваха през почивните дни около Гергьовден, ама... нищо не мога да направя, само ги предупредих. Инке, честита бременност! Много лека и щастлива да бъде!
Много мили снимки, варненки! Трябва и софийските дечица да посъберем скоро, за да поиграят заедно.
Ако времето е хубаво, може и ние да се включим в "Парад на раждането, парад на живота".
Мисля есента да се връщам на работа. Снощи срещнах двама колеги (така де, колежка и колега), които неотдавна са сключили брак и даже чакат бебе есента. Та по този повод мацката ми каза, че шефът ме чакал с нетърпение
Може би другата седмица ще намина през офиса и или направо ще говоря с него, или ще се разберем кога да отида пак, за да обсъдим връщането ми. Малко се притеснявам какво ще работя, понеже досегашният ми екип се занимава с някакви други неща, а в друг, който се е поопразнил (въпросната бременна мацка и една друга колежка вече в майчинство) май няма да ми е интересно... Но в крайна сметка каквото каже и шефът ми, той е готин и мисля, че добре ще прецени къде ще съм най-полезна.Не ми се връща много на работа, но няма как. Пък и знам, че като тръгна веднъж, ще ми е интересно и няма да съжалявам толкова много за майчинството

и ни държи под око.
И ми изглежда още по-дива.