ЯНУАРСКИ бебета 2011г. чакаме ви от днес......

• 31 903
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Добро утро, сладурчета!   Nature Sunny

saxophone , МилаИванова , да ви минават скоро тези хреми, че да ви олекне!

Относно витамините - аз пия само фолиева и селен (всъщност и Дуфастон,ама той нали за друго). Не са ми предисали още комбинирани витамини, и сега се чудя дали не е пропуск newsm78 При вас как е? Предписаха ли ви вече, пуснаха ли ви изседвания? Бях чела някъде,че в 12 г.с. се пускат ... Ейй, струва ми се след цяла вечност.
Относно хобито и аз да кажа - най-неподходящото за ситуацията имам и дано не му се отдам ... обичам да готвя  Confused Ужасявам се какво може да се случва идните месеци  ooooh!
Прекрасен уикенд ви желая, слънце и много почивка! newsm08

# 661
Добро утро на всички  Hug
Направо не мога да повярвам колко много сме станали и колко много сте изписали. Ще се опитам да изчета всичко, но не знам дали ще успея.
На всички новодошли искам да честитя и да пожелая леки и прекрасни 9 месеца и здраво бебе на финала  Praynig

Относно витамините, изписват ги по-късно към 4тия месец. В началото само фолиева киселина е достатъчна.

За симптомите, стига сте се притеснявали. Първия път нямах никакви освен отвращение към кафе и солети (колкото и странно да звучи). Втория имах гадене за около 1 седмица и после нищо. Сега имам доста повече, но не е постоянно. Някои дни е ужасно, а други на усещам нищо, все едно не съм бременна.

И моето хоби е готвене, но сега само при мисълта за тиган, тенджера и запръжка... Sick. Откакто съм бременна май съм готвила само един два пъти, иначе караме на сандвичи и салатки. Моя мъж не е  много доволен, ама заради каузата ще издържи. А децата ги пращам при бабите да хапват манджички.

Лек ден от мен за сега. Hug

# 662
  • Canada, ON
Привет момичета!

За витамините, аз пия един ден фолиева киселина, един ден мулти витамини за бременни. За фолиевата киселина - няма проблеми от предозиране доколкото знам, но за доста от другите витамини - има. Никъде по опаковките не пише за колко килограмов човек са съответните дози витамини, за това аз ги пия през ден, щото съм 53 кг, а повечето канадки тук са два пъти колкото мене.

За хоби нямам никакво време. Хванах се с училище на стари години. И сега нищо че е лято - пак уча. Само август ще съм почивка. И Джулия ми взема доста от силите, та време за спане нямам, та камо ли за хоби. Но така ще е още няколко години като гледам. Иначе обичам да чета, но не се сещам от кога не съм сядала да чета нещо ей така, само за мой си кеф... Simple Smile И филми обичам да гледам. Но я гледаме един за седмицата, я не...

# 663
Марийче, това със запръжките и манджите е много хитро.Като не ми се готви другият път ще мина с този номер.Колко лошо ми става  Mr. Green

И аз само фолиева киселина пия.И не мисля и по-късно да пия каквито и да е други витамини.Плодове и зеленчуци мисля са достатъчни.Не съм привърженик на синтетичние витамини.

# 664
Добро утро момичета,
мъжът ми се е амбицирал да мие прозорците и щорите, а аз най-нагло се насадих пред компютъра да видя какво сте написали и да го оставя, че сам се справя по-добре Laughing
Благодаря, че ме по успокоихте, добре ми дойде и Нощните очи, хич да не се притеснява добре се справяш с мен Laughing Аз съм доста позитивен човек.

saxophone , МилаИванова аз също съм със сенна хрема и понякога е нетърпимо, обаче незнам дали нещо ще ни помогне.. мисля да си взема физиологичен разтвор за носа, а за очите, че някой път много ми парят- изкуствени сълзи. Това е което аз се сещам, незнам дали ще помогне, ама... едвали има друго.
поздрави от мен

# 665
  • бургас
добро утро на всички!
Аз само ще се похваля че сънувах най-хубавия сън в живота ми  видях се след 9 месеца всъщност по-малко  бе видях че съм родила момченце и то беше най-красивото бебче аз го разхождах заедно с майка ми,то се усмихваше,времето беше слънчево и топло (едва ли януари ще е такова) целия свят ми изглеждаше по-красив в съня а аз си мислех-кога минаха 9 месеца,сякаш вчера видях двете чертички и дори в съня си помислих че искам веднага и второ бебче и тогава мъжа ми реши да хърка и ме събуди. ИСКА МИ СЕ ДА БЕШЕ РЕАЛНОСТ И ДА ГУШНА МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ В МЕН  Praynig Praynig Praynig

# 666
Клеопатра, доста време ще мине, докато се сбъдне сънят ти.А и колко пъти още ще сънуваме малките човечета.
Аз 2-3 месеца преди да забременея бях влязла в една серийка и всяка нощ сънувах, че съм бременна или че раждам.

# 667
Antoaneta , разбира се ще споделяме. Едно от най-важните изследвания "Биохимичния скрининг" е безплатен за нас, също така и задължителен.
Така,че когато дойде време за него трябва да е с направление.
Аз трябва да поработя малко затова приятен ден от мен на всички.

# 668
Добро Утро и от мен,бремелинки сладки. HugАз съм супер спокойна след посещението вчера на един Шаман,който ми излекува уплахито и видя нормално развитие на бебока и даже ми го описа (видя сладка принцеска с панделки и мен супер щастлива,по-рано от термина)... Crazy...аз си мечтаех за момченце,ама щяло после и то да доде...По-хубаво от това,здраве му кажи smile3501...та положително настроена до края...Никакво циврене вече Outta Joint...За които не вярват в тия неща през януари го посещавах същия Божи човек и каза от тук до 6 месеца да забренея,и до година,година и половина да гушкам здраво бебе...Така и става де,тъй че му вярвам на 100 % ... smile3521само за протокола нямам никакво почти неразположение,малко ми се гади само и ми опъва коремчето там долу...иначе съм патрон,дали и това не ми го направи Шамана,не знам...Вече мисля име... newsm51
Много гадно с хрема,незнам каква е вашата,но от сърце ви желая да се оправяте бързо  bouquet
Аз обожавам да готвя,май само от чуждите запръжки ми става лошо newsm62 newsm62
Ох,колко се радвам сега като се замисля,започвам да мечтая в розово... Laughing
Хиляди усмивки днес и лек ден ви желая Hug Hug Hug

# 669
Добро утро и от мен ! Hug То вече стана обяд ,ама докато направя една баница и нахраня всички ... мина времето. А и у нас правим ремонт на банята, естествено аз не участвам ,но е малко населено у нас.

Мерси Пепита , значи сега на първоначалните изследвания, нищо по различно няма да ни изследват. Само рутинното.

Клеопатра съня ти ще сте сбъдне... дамо на всички нас се сбъдне. И на мен ми се виждат 8 месеца доста време, дано ни мине бързо и без проблеми. #Crazy

# 670
Привет,ще мога ли да се вредя във вашите редици с януарски термин?  bouquet

# 671
  • Варна
Привет,ще мога ли да се вредя във вашите редици с януарски термин?  bouquet
Привет от мен и лека браменност ти пожелавам  Hug.
Вчера следобед и тази сутрин голямо гадене ме застигна, минава ми като си хапна  Crazy, такова чудо не съм очаквала  Laughing.
Дидка, развесели ме с този шаман  Laughing. Нали и според онази таблица ти излизаше момиче  Wink?

# 672
Привет прекрасни!  bouquet  bouquet  bouquet
Само да ви питам-сутринта при малка нужда имах леко зацапване-малко като бяло те4ение-ама не съвсем newsm78 newsm78 newsm78 да не е нещто страшно........малко се попретисних
Пожелавам слънчеви почивни дни!  bouquet  bouquet  bouquet

# 673
  • Варна
Привет прекрасни!  bouquet  bouquet  bouquet
Само да ви питам-сутринта при малка нужда имах леко зацапване-малко като бяло те4ение-ама не съвсем newsm78 newsm78 newsm78 да не е нещто страшно........малко се попретисних
Пожелавам слънчеви почивни дни!  bouquet  bouquet  bouquet
Кафяво ли е? Най- хубаво е да се консултираш с док и да лежиш. Дано не е нещо сериозно  Hug.

# 674
Привет прекрасни!  bouquet  bouquet  bouquet
Пожелавам слънчеви почивни дни!  bouquet  bouquet  bouquet
Кафяво ли е? Най- хубаво е да се консултираш с док и да лежиш. Дано не е нещо сериозно  Hug.
aма съвсем леко-кафеникаво-не ме боли нищто................

Общи условия

Активация на акаунт