ЯНУАРСКИ бебета 2011г. чакаме ви от днес......

• 31 903
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Като гледам се увеличава отборът на "кухите лейки" и казват, че ставало по-зле и по-зле  Laughing

bouquet  bouquet  bouquet

Хубав ден и хубави преживявания на всички!

# 481
Аз си мислех, че мозъкът ми изветрява от високите температури тук, добре че сте вие, да разбера истинската причина.
Да ви кажа нещо, което скоро четох и при мен има ефект. Понеже тотално спрях кафето, а съм стар кафеджия и имам ниско кръвно, оказа се, че добър метод за лечение е айрян със сол. Освежава ме невероятно, а от тази сутрин започнах да правя компания на моя човек - той пийва кафенце, а аз айрянче в чаша за кафе Simple Smile Наскоро гледах и едно предаване, в което обясниха, че ако ти се гади по време на бременност, една от причините е, че не пиеш(не си пил достатъчно вода). Лошото отминавало, като си приготвиш 3 чаши с вода, към едната добавиш сол, към другата мед и към третата лимонче. Пиеш на малки глъдки от всяка чаша, като ги редуваш. И така минавало. Не съм го пробвала, щото на мен още не ми е ставало чак толкова лошо, ама знае ли човек.

# 482
Добро утро и от мен!
Дидка, много хубав пост Simple Smile Да ни посрещаш така всяка сутрин!

Не знам дали са пускани някакви линкове. Аз ще пусна за всеки случай, надявам се да не се повторя  Embarassed
Развитие н … 80;ци , Как изглеж … 6; ви , Още малко с … 80;ци , Калкулато& … 89;те
Кой ще прави първа страница  Rolling Eyes

Днес се претеглих да видя колко съм на старта -63кг Simple Smile) Предния път забременях 60. Да се надяваме тоя път да не стана пак 86 като предния... Ама поне знам вече какво да не ям...

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 10:23 от BebEshOnDeL

# 483
Дпбро утро и от мен,станала съм преди 3 часа,има ли някой друг с безсъние???3-4 часа сън и това е,че и се събуждам...после слетобед заспивам права... HugМилаИванова,Мечтание ,Alluria ,Inka-,LadyAngel  Hug,радвам се,че положителното мислене е заразно  bouquetмоите витамини се казват Gestagyn plus,eдни такива керемидени желатинови капсулки са...предполагам и там ги има.Аз също съм с постоянно гадене и гледам храна и рядко ми се прияжда,имам чувството,че ще повърна всеки момент,но пък вчера 2 пъти стабилно си хапнах(удоволствието да видя вита баница фамилия в един руски магазин допълни вчерашния ден,и още по-вече удоволствието да я хапна сама половината Embarassed).Днес ще съм на круши,за разтоварване н въпросното удоволствие rotfImbo
и аз ще ходя на 8.06,късмет на всички ви,очаквам тупкащото сърчице с нетърпение Two Hearts
Лек и изпълнен със слънчево настроение ден ви желая txtloves sun book

# 484
  • ул. "Мечтание"
Привет!

Наминавам основно да ви почерпя за здравето на моя мъж, който днес става на 30 лазарника!

момичета ще прескоча лекинко с едното краче във вашта тема, защото имам толкова богат опит със спонтанните аборти, че не смея с двата Laughing

Ако скочиш с двата със сигурност ще останеш до края!  Wink Добре дошла и дано се сложи край на черната ти серия!  Hug  bouquet

Дидката! Честито! Уф, как ти завиждам, че си в Испания [въздъх]. И двете рокли са прекрасни!  Heart Eyes

Мила, избери си едно ориентировъчна дата за цикъла и да не ти пука. И без това определянето на термина е една стъкмистика!  ooooh!

Мечтание, карай си само с фолиевата за сега и наблягай на пресните плодове и зеленчуци, толкова са по-ценни от едно хапче витамини! Макар че според всичките аг-та при които съм ходила, добавка от витамини за бременни са нужни само при крайно недохранени жени и жени с определени здравословни проблеми. Ако не са ти изписали, според мен няма смисъл!  Hug

Inka-, сега ще ти пратя координати на доктора в 7мо ДКЦ. Peace Бременна си, няма две мнение! Я не се втелясвай, рано ти е още!  Mr. Green Ако от сега се втелясваш какво ще правиш като се роди бебето?! (шегувка! Wink)

Кой ще прави първа страница  Rolling Eyes

На мен сякаш ми се занимава с новата тема. Та май ще се заема да я оформя както си трябва.  Flutter

Сигурно много лудо ще ви прозвучи, но вече усещам бебчето!  Crazy Сигурна съм, че не е нищо друго, а самото то! Толкова е готино! За първи път се чувствам в такава хармония с тялото си и толкова ползотворна вглъбена в себе си, така добре да разчитам сигналите, които ми дава... Супер е! Надявам се да успея да го задържа това усещане и за вбъдеще или поне до раждането, че за самото раждане ще ми е много нужно!  Praynig

# 485
  • Варна
Нощни очи, да ти е жив и здрав рожденика и много да слуша  Laughing.
Аз също имам чувството, че усещам бебето, кето ми се вижда абсурдно  Laughing.
За сега и аз съм на фолиева киселина и плодове. Есента и зимата може да си купувам от време на време от витамините на Хипп, като сокчета които са.
Честито на новодошлите!
Аз започвам от 61 кг. Миналия път тръгнах от 53 кг, станах 80 кг  Embarassed. Сега се надявам да кача по- нормално все пак  Crazy.

# 486
  • ул. "Мечтание"
Благодаря за пожеланията!

Аз също имам чувството, че усещам бебето, кето ми се вижда абсурдно  Laughing.

Ами като се замисля, не е чак толкова абсурдно, защото вече има околоплодни води, които да предават вибрациите на движенията, които прави бебето, а то определено вече се движи доста.  Hug

Мен ме е срам да кажа от колко килограма започвам!  Embarassed

# 487
Ох, много моля, само не килограми.....
Предния път тръгнах от 60...стигнах 90  Tired Tired Tired

Започнахем деня позитивно, нека не захващаме тази тема  Praynig

# 488
Здравейте момичета.Още една иска да се присъедини към вашия отбор.
В 7-ма седмица съм.Евентуален термин 12-01.Утре имам записан час да чуем сърчицето и ще ви пиша
след това.Въпреки че е втора бременност страховете са същите.
Целувки за всички.

# 489
Xei kolko mnogo novi mami Hug Dobre doshli na vsichki, leko bremeneene i dano ostanem vsichki do finala Praynig

Noshtni ochi - jiv i zdrav da e sapruga ti i mnogo da te podkrepq  bouquet

Po temite-

Otnosno patuvaneto s edna bezproblemna bremennost ne e problem da se patuva - az veche go napravih, a nie s maja mi ne spirame da patuvame i sme mnogo chesto na off road razhodki.

Za vitaminite - samo folieva drugo ne vi trqbva. Shtastlivki sme che shte bremeneeme lqtoto i ima dostatachno plodove i zelenchuci. Ako imate nujda ot neshto dopalnitelno to shte izleze na izsledvaniqta.

Za ednoqichni bliznaci - na sestra mi ne gi vidqha do 6tiq mesec newsm78 chak na 4D Markov gi vidq

I az sam pushach no se  vazdarjam a i mi se gadi ot dima Sick

Az si haresax AG vav voenna bolnica s mnogo dobri otzivi - mislq kato se varna v Sofia da go probvam. Na men mi trqbva dobar diagnostik  zashtoto imam 2 bremennosti s defekt na nevralnata traba, a toi s losha tehnika i doktor se otkriva mnoooooooogo kasno.

Veche mi e pritesneno che otlagam tolkova pregleda, ne che ima za kakvo da barzam de Laughing

Pak se izvinqvam za maimunicata Peace

Jelaq prekrasen i slanchev den na vsichki smile3525

# 490
Нощни очи Да ти е жив и здрав рожденика!
Много да слуша жена си  Wink

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 13:21 от МилаИванова

# 491
  • Сандански
Здравейте,момичета!Виждам,че отбора ни все повече и повече се увеличава,което е чудесно!Аз да се похваля,че преди малко се върнах от доктор и вече се вижда и на коремен ехограф.Каза ми,че е около 6 седмица и половина,което означава,че съм имала късна овулация,т.е. забременяла съм около седца по-късно от колкото показва последната дата на цикъла ми.Но важното е че расте и на 14.06 трябва да отида да види сърчицето.Преди малко казах на голямия батко и той беше много щастлив и скача до небето,че сега щял да си има сестричка/дано!/.Иначе не ми се гади,спи ми се малко повече от обикновено,но това което ме притеснява е че от време на време кръвното ми е високо.Винаги съм имала нормално кръвно,а през изминалата седмица 3 дни подред беше 140 на 90.Казах на доктора и той ми каза да го меря два пъти на ден и да го записвам и ако постоянно е високо да му се обадя.Освен това ми се пие страшно много вода,сигурно на ден изпивам по 5 литра,което съответно води и до ходене през 5 мин.до тоалетната,но всички несгоди ще изтърпя само накрая да гушна малкото телце Praynig
За пътуването - и при двете ми предишни бременности не съм се спирала да пътувам,но все пак всеки сам си преценява състоянието.Ако всичко е наред,няма проблем да се повозите.
А цигарите и кафето ги спрях в момента,в който ми потвърдиха бременността преди около 2 седмици,а сега вече не се и сещам че някога съм пушила.Въпреки че моят доктор твърдеше че по 1-2 цигари на ден не вредяли Shocked
Май стана много дълъг пост,но нямаше как да не ви се похваля!Лек ден на всички и още много присъединили се къв отбора Hug
Нощни очи честит рожден ден на половинката!Много да те слуша и да ти помага!!!  bouquet

# 492
Ох, много моля, само не килограми.....
Предния път тръгнах от 60...стигнах 90  Tired Tired Tired

Започнахем деня позитивно, нека не захващаме тази тема  Praynig
По-добре си.Аз тръгнах 50 и стигнах 90  Shocked
Надявам се сега нещата да са по-добре.
Пак тръгвам 50, да видим....

Много сте ми позитивни!

Мислех да се предлагам за първа страница, но Нощни очи се е заела вече.
Ще търся полезни линкове.  Peace

Нощни очи да ти е жив и здрав рожденика!  Hug

# 493
  • Варна
mariyap, точно като при мен, аз отидох в 6 г.с. и ме вика на 15- ти, за да чуем сърчице  Praynig. И аз съм с ову на 25-26- ти април, при последен цикъл на 2- ри април. Сигурно е понеже правих тестове за ову.
Все се каня да пиша, не е ли рано за записване на жк, аз мисля, че към 12- та седмица се записах чак?

# 494
Бременна с второ дете
Ние чакаме бебе-Дневник калндар
(тема от форума) Бременност и спорт
Изрових темата за спорта, понеже се чудех какъв ще е удачно да се практикува.Мислех си за каране на колело...Подходящо ли е според вас?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт