АВГУСТинчето сричките реди и се учи да пълзи....тема № 15

• 26 552
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Това с температурата в дупето не е ли да махнеш 0.5, а не да добавяш .. ако си измерила 37,5 в дупето, то значи е 37.
Следи я. Аз до 38,3-4 вече нищо няма да давам.. Последния път на 38,2-3 дадох Панадол тя стана 38,5. Чак тогава дадох Панадол и за 10 минути падна. После цяла нощ си нямаше. Та се развеждам с Панадола! Crossing Arms

Биа, нали знаеш, че се майтапя?  Hug
Не завивам аз така лесно  smile3533

Давала съм домати в пюре и веднъж гриза един суров, ама само го намачка нищо не изяде от него. Аз всъщност затова го дадох целия, за да не отхапва.  Peace

# 286
...
Биа, нали знаеш, че се майтапя?  Hug
Не завивам аз така лесно  smile3533

Еее,да бе много ясно,аз ли не разбирам от майтап,то,ако това го няма-няма да е интересно.Трябва да се иронизираме понякога,аз ще хвана тебе да видиш ти кон боб яде ли  smile3508 Joy Hug

... Аз до 38,3-4 вече нищо няма да давам.. Последния път на 38,2-3 дадох Панадол тя стана 38,5. Чак тогава дадох Панадол и за 10 минути падна. После цяла нощ си нямаше. Та се развеждам с Панадола! Crossing Arms
Да,аз също не давам веднага при най-малкото повишаване,все пак Т си е защитна реакция,и ако  има някаква инфенция организма се бори с нея,говоря в общия случай нали не специално за Деската.

# 287
Ей Биа за малко да я шашнеш, чак и аз се заразписах, ама видях, че си се поправила!  hahaha
Теди на няколко пъти е имал точно същата. Нищо не дадох и нямаше проблем. Не е хубаво при ниска Т да се дава парацетамол, според мен недей!
Хари мила видях аз, ама нали по принцип си се готви с мляко. Та затова. А Биа ти пробвала ли си да слагаш АМ на котлона? Дали ще стане  newsm78

Лека ви нощ! Отивам да спя след този хм... newsm78 труден да кажем ден  Hug

# 288
В завоя или след него?  Thinking
Да знам кога да те чакам  Hug

# 289
Ние па по кое време сме се разписали толкова...кукувици...

Ей Биа за малко да я шашнеш, чак и аз се заразписах, ама видях, че си се поправила!  hahaha
Теди на няколко пъти е имал точно същата. Нищо не дадох и нямаше проблем. Не е хубаво при ниска Т да се дава парацетамол, според мен недей!
Хари мила видях аз, ама нали по принцип си се готви с мляко. Та затова. А Биа ти пробвала ли си да слагаш АМ на котлона? Дали ще стане  newsm78

Лека ви нощ! Отивам да спя след този хм... newsm78 труден да кажем ден  Hug
Ами не съм пробвала да ти кажа,аз нали попогрешка му дадох прясното мляко (по назад бях писала за тези,които не са чели)и после направо си продължих така,с Мери също не съм правила с АМ нишестетата,и на нея и го въведох по-рано от годинката,но мои  познати така го правят и казват,че им се получавало,аз също се учудвах в началото,пък и педиатърката сега на консулта ми вика така да го правя,отделен е въпроса,че хич не знае,че той вече яде прясно мляко,но това-друга тема.
Айде и аз ви казвам лека нощ,щото след малко ще взема още някоя глупост да изръся и да ви ошашкам всичките. Hug

# 290
В завоя или след него?  Thinking
Да знам кога да те чакам  Hug

чЕкай по средата некъде,че да се намериме,само да не е остър завоя... Joy Hug  Уека ви.

# 291
  • Кърджали
Дребната спи от отдавна, а аз чакам баща и да се прибере. Прибрахме си се в къщи. Стига толкова гостуване. Кати се видя с баба и леля си, аз така и не успях да се наспя, нямаше кой да я гледа сутринта...
Това дете взе да плаче от коритото. Случайност или не... В Джебел започна с този рев, виках си - сигурно щото легена му е по - различен, не прилича на нейния. Да, ама се прибрахме в къщи, и тук ми рева. Хайде, днешното го отдавам на това, че прекалено много и се спеше... Бях се захванала да готвя , исках и да просна прането, че после нямаше как да излизам на терасата в сспалята.И детето ревна, че му се спи/ми така е, като не спа в 18 часа/.Разсъблякох я набързо да я изкъпя, тя не спря да реве, то дес си реве за щяло  и нещяло това дете...Изплакнах я набързо и явзех да я кърмя.Ми тя заспа автоматично, даже очаквам от глад да се събуди през нощта, че заспа много бързо.

# 292
Аз да не излъжа, ама ми се струва, че четох някъде, че АМ или само някои АМ не се варят...  Thinking

Лека  Crazy

# 293
Аз да не излъжа, ама ми се струва, че четох някъде, че АМ или само някои АМ не се варят...  Thinking

Лека  Crazy

Ми как иначе да стане?Не знам,на мен така ми каза педиатърката,така и знам от моите познати с бебета,ще потърся и аз утре да видим,може и така да е.

# 294

Лека  Crazy

Ми как иначе да стане?Не знам,на мен така ми каза педиатърката,така и знам от моите познати с бебета,ще потърся и аз утре да видим,може и така да е.
Нямам идея.. може просто така да ми се е сторило. Peace

# 295
Алегория, аз съм давала на Бондуеле замразено броколи и досега не съм имала проблеми. Кофти за падането.
Елиа, дано няма повече разболяване.
Захира, наистина за ягодите може би е по-добре да изчакаш още малко  Hug Много неприятно това с изпита и че няма как да разчиташ на роднини  Cry
Хари, мерси, че ми отстъпваш приза за готвене. Аз да се оплача: готвя по 3-4 яденета на ден с надеждата, че Дани ще хапне все нещо, но уви Sad в повечето случаи е една две лъжички и после пффффффффффффф, плюе. Вече незнам какво да правя.
Поли, много е сладка снахичката, и браво за всички тези зъбчета, да са и бели и хубави.
Ние още сме беззъби и май няма изгледи за съби скоро.
Всички бебчета са много сладки (не съм коментирала отдавана, но нещо нямам много настроение тези дни. След това боледуване съм доста отпаднала, а има и много работа, затова се губя.
Гануша, не се вкарвай във филми заради тези лишеи. Всичко ще е наред.
Магаре, Калина, Шайнче, много финни мадамки имате  Hug
Хари, разкошна е принцесата и браво за гърнето, че продължава да се справя така добре с него.

За лексикона:
1. Кога смятате да се върнете на работа? Вече работя и си гледам малкия
2. Гледачка/баби/детска ясла? - Едната баба помага когато може
3. Кърмите ли и ако да до кога смятате да го правите? - Кърмя и докато имам кърма ще кърмя
4. Кога ще давате детска кухня на децата? Тук няма детска кухня, готвя си му аз
5. Колко млечни хранения имате? 7-8 (той почти не яде, така че това му е основното препитание
6. Храните ли се през нощта? Да, по няколко пъти
7. Слагате ли бебоците на гърне? Пробвах, не остана очарован, след известно време ще пробвам пак
8. Ако искате второ/трето бебче, с каква разлика бихте искали да бъде от предното? С малка разлика искам да са, дай боже скоро

# 296
  • Бургас

офффффффффффф,да бееее,лелее мноого съм зле,много,много,много  dohвече ще трябва да си лягам,мале извинявай много,имаш едно малко от мене,хич не съм в час. ooooh! ooooh!
Значи темп. си е съвсем нормална няма за какво да се притесняваш,Господии,колко съм отвеяна само,ужасТ,извинявай още веднъж...

[/quote]

Няма проблем , извинена си  Mr. Green то няма и за какво де ......аз пък така се зачетох, че знаеш ли колко инфо за Т. си припомних  Laughing боже как се забравя с годините ........ейго на ....още един "+" за породени деца - по-пресен опит  Peace

Иначе ще я наблюдавам Деската , предполагам е от зъбите - един излязъл на половина и вторият вече прорязва венеца.

Днес много се зарадвах като видях как след 10 дневно повтаряне Деси сама започна да пляска с ръчички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много ме кефят такива моменти  newsm44 даже успях да и направя клипче Simple Smile
Остава и да пропълзи най-накрая, но това няма как да и покажа  Mr. Green

# 297
# 298
  • На плажа

Лека  Crazy

Аз си мисля,че трябва да се свари нишестето с водичка,и като поистине да се добави АМ разтворено в съвсем малко вода  newsm78.Аз поне така правя грис,само,че добавям кърма
Алегория и аз съм на мнение,че нетрябва да се стряскаш много с този хемоглобин.Като отфръкне и започне да си хапва повече и разнообразни храни ще го вкара в границите  Hug

Бубе,супер много благодаря за рецептичките,вече се изчерпах от към идеи  Hug
Бия и аз съм на мнение,че за децата малката разлика е по добре.Аз и сестра ми имаме една година разлика и си бяхме дружки във всичко,жалко ,че така избяга на далече  Cry
Но пък ,аз специално съм толкова изнервена,че и 6 години ми се виждат малка разлика.Просто трябва майката да е сигурна в себе си,че ще може да ги изтърпи  Mr. Green
Домат слагам в супичките,от буркан,домашно производство  Peace
Алекс да ти кажа и на мен ми се случи подобно нещо само,че с каката.Просто не искаше да влезне в коритото и това е,хем беше вече2-3 годишна ooooh!Наложи се да използваме един голям лиген и в кухнята,просто видеше ли банята и се почваше...Мина от самосебе си,дано и при вас така да мине Hug
Трейси забелязах,че се губиш,да се оправяш бързооо  HugИ това твоето сладко ангелче...как може да не хапва от вкуснотиите на мама ,аааа  LaughingНе се стряскай,явно му е по трудно да свикне с твърдата храна.Защо не пробваш някой път да му топнеш от вашата храна,да пробваш, аз си спомням,че на Виктория започнах към края на 6 месец да и топкам от време на време,разбира се асамо от подходящата такава Peace
Магаре сто процента е от зъбките,хайде да излизат бързичко  HugИ Ники така пляска с ръчички  Laughing
Оооооох днес при нас е вълежно,направо не се оправи това време значиии #Cussing out пак в къщи ще седим.Хайде лек ден,че имам грозде да обирам  Mr. Green Гануше грабнахте ли златото Mr. Green

Малееее,че дълъг стана,сега никой няма да ми го чете  hahaha Joy

# 299

Лека  Crazy

Аз си мисля,че трябва да се свари нишестето с водичка,и като поистине да се добави АМ разтворено в съвсем малко вода  newsm78.Аз поне така правя грис,само,че добавям кърма
Е,да но така нишестето никак няма да вкусно приготвено с вода,пък и как така в съвсем малко АМ да е разтворено,демек не спазваш пропорциите вода-АМ?Ооо колко си ми е добре с прясното,хич не го мисля тия неща. Laughing

Бия и аз съм на мнение,че за децата малката разлика е по добре.Аз и сестра ми имаме една година разлика и си бяхме дружки във всичко,жалко ,че така избяга на далече  Cry
Но пък ,аз специално съм толкова изнервена,че и 6 години ми се виждат малка разлика.Просто трябва майката да е сигурна в себе си,че ще може да ги изтърпи  Mr. Green
Mr. Green наистина,трябва да е сигурна,честно казано в начлото когато забременях с Дани не бях сигурна дали ще се справиме,не толкова АЗ с грижите по тях,(защото аз винаги съм искала деца с малка разлика и не съм се съмнявала,че ще се справя) колкото това дали ще можем да гледаме 2 деца и никога да не ги лишаваме от нищо,но с минаването на времето все по-лесно ми беше да го приема и мислех само за положителните неща от това,че ще са породени.И слава Богу не се случвало да ги лишим от нещо-даже напротив.А иначе за изнервянето,не знам да има майка,която да не е изнервена,особено пък на породени,така,че не си само ти,аз също се изнервям доста често,даже понякога прекалявам. Mr. Green

...ето аз го прочетох Laughing

Общи условия

Активация на акаунт