И аз се притеснявам леко за кърмата. Кати суче много вяло, направо не мога да я разбера дали яде или просто си държи цицата в устата. Та и аз имам усещането, че с еотразява на количеството кърма. АМ не си и помислям да пробвам.Не че имам нещо против АМ, просто Кати не ще и да го помирисва. Тя шише не ще да помирише, дърпа се като че ли е надушила отрова. Та стане ли нещо, не знам какво ще я правя...Засега като сме си в къщи, гледам да наблягам повече на кърменето, та дано се оправи положението. И нощем суче, сега нали се събужда заради зъбките, ама суче предимно от едната гърда/ това заради мен, просто така ми е по - лесно после да я върна в леглото, без да я събудя/
Шайн, и Кати не ще и не ще вода.И сок не ще. Чай пие ама дали се събират и 50 мл на ден не знам.Има моменти, в които от съвсем нормална чаша мога да и пробутам малко течност, без да я изплюе после....
Като готвя обикновено гледам да е като за едан доза, но ако се получи повече я слагам в хладилника и я давам към 19 часа за вечеря.
СЛавенче, защо не пробваш овесени ядки. Аз на Кати и правя предимно това - взела съм севсъм обикновен пакет финни овесени ядки, които смесвам после с някакво плодове пюре и това и е закуската.Все си мисля и кускус зда и направя, ама все не стигам до него...

...мале колко съм отвеяна...ама нищо..другия път.На мен с 2 сухара много малко ми се стори /в4ера му дадох с 2/ и днес затова направих с 3...мисля ,4е тамън му дойде.

Аз немога да вема 4ас за преглед тъй като не съм им в системата също, но и да бях най-скоро след Май месец имали 4асове , а сега ако 4акам месец да ме регистрират, смятайте кога ще мога да се видя с Джи Пи, 4е то да ме прати на гениколог (ако реши), анй-вероятно няма да реши
Яко нали
ама кво пове4е да направя незнам. Мъжо вика хващай самолета (като ги пуснат) и беж до бг за основни прегледи и на двамата и да мирясам, ама мог али пък да плащам данъци тука, пък да си ходя така периоди4но като