iana_vd и 0 Гости преглежда(т) тази тема. Явно днес се очертава топличко да бъде.Данооо

Браво на Теди металист ще става

Аз на нестле все още не съм взимала каша.Може някой ден ако ми хване окото.

.Хари писа преди няколко страници- намачква един банан, слага 1 с.л. извара и по желание може да се добави плодово пюре.Аз се засилих да го правя, но още не съм намерила хубава извара.
.
!
! Ще взема да излъжа Калина да намине към Пв, че да намажа и аз някоя снимка
да е приятно опипването и да са си добре

А какво значи 'хубава' извара? Колко вида биват? Това съвсем сериозно питам, понеже тук в Кауфланд имаше точно 2, но и повече да бяха как да направя разлика в качеството?
Още повече, че аз до преди вчера такова нещо никога не беше фигурирало на трапезата ни, а сега се насилих да купя заради РХ и слабеенето. 

Благодаря за рецептата ти за температура, за щастие имаме малини в двора така че ще действам. 

Нали имахме лека температура и то ден след като ни беше гледала педиатърката. Еми температурата мина, вчера пред деня кихаше, слагах мап мар и след обяд вече кашляше като с храчки. Прз нощта пак се будеше да кашля и киха. Сега пак се дави и направооо ...... Какво му става на това дете, обличам го хубаво, незнам от къде какво става. Освен като е в проходилката да настива, ама е с пантофки. Днес се чудя дали да отида при педиатърката или при един хомеопат, да видч той какво ще ни каже. На всичкото отгоре, мъва ми мрънка че само с хапчета го тъпчем, а не е вярно и се едно аз го разболявам. Не издържам вече. Искам детенцето ми да е здраво, а не всяка седмица да сме с нов стар проблем.
, а една приятелка ми каза , че трябва да опукам пуканки по този повод.Сънувах , че имаме зъм и на сутринта му казах на Кубрат какво съм сънувала( не че ме разбра) и той ми се усмихна и каво да видя...........зъбче.Почнах да звъня на всички да го похваля момчето ми.Силно се притеснявах да не дойде зъбчето с Т, само леко се подриска малко кисел и това беше. Дано и другите не ги усетим как ще избият.
ужас къде го побира малкото му коремче целия тоз грамаж.Ние едно бурканче едвам едвам и винаги ни остава даже.И друго вече го хванах моя бебок , че не обича месо и това е.Нито едно месо не го яде с кеф. даже заешкото на хип , върти глава плези се смее се . Отворих месно и зеленчуково давах и от двете едновременно по лъжичка еми усеща кое е месото не си отваря устата въобще
то и аз не обичам месце ама пък е мъж нали мъжете са по месоядни. Малко прекалих с дължината на поста , но и без друго не съм посала тез дни само ви чета
тъпо е,просто накрая ми дойде в повече нервното напрежение и така! Наложи се да се оправям сама с ревящо хлапе,на което му избиват зъби,освен това е подрискано и същевременно да стягам багаж за 1 месечно отсъствие от къщи-от кошарата до пюретата-бях пред полудяване. И още има, ама това ми беше предостатъчно!
ужас къде го побира малкото му коремче целия тоз грамаж.Ние едно бурканче едвам едвам и винаги ни остава даже....
Много е кофти сега времето...ту топло,ту поддухне ветрец и най -лесно се истива сега.Дано Марти скоро се оправи....
- цели 7-8
Не знам защо така малчото ти. Само знам, че много бебоци сега са се разкекавили, нещо май е от гадния сезон
Племенницата ми в Люксемург е болна вече 2 месеца! Какво ли не й беше! 
Инъ4е са зъби със сигурност. След 3 неуспешни опита да заспи за дълго като си 4у една игра4ка къде издрън4а такава пластмасова си я грабна в тъмнината и взе да я гризе ожесто4ено и да мрънкоти... Накрая в нашето легло, ама открая да не бута баща си, 4е се прибра за една нощ само и супер изморен, ама като не е спал при нас от новороден, само 2 седмици и умря от кеф, то не бе хилене, то не бе прегръщане, но поне не мрънка грам

Доколкото 4етох мнения, няма нищо опасно при даването всеки ден на банан. Аз съм яла единствено и само бананова каша, всичко друго е било кошмар за майка ми и реших, 4е и Макс си пада по банана. В4ера реших да не у сложа, само каша + плодово пюре, ми гладеннн
и моята пряителка се наложи да ми даде от нейните пюрета съдържащи банан слу4айно
Ми омята и него буркан4е, какво да го правя сега като си го търси. А на буркан4ето пишеше пудинг и беше като крем4е, сигурно е било с нишесте
). Изварата като цяло е по-лека и от една страна по-подходяща за захранване с кравешки продукти, тоест добра за първи/втори кравешки продукт. НО тя също така е тотално лишена от полезните за бебето мазнини и калций! Така че е противоречиво и трябва сама да си решиш кое да хванеш за краката. Разрови се из бележките на Косе Босе или разни линкове от подфорума "Примерна схема на захранване".