АВГУСТинчето сричките реди и се учи да пълзи....тема № 15

• 26 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро и от мен   food010
iana_vd и 0 Гости преглежда(т) тази тема. Явно днес се очертава топличко да бъде.Данооо  Praynig Praynig Praynig
Браво на Теди металист ще става  Laughing Joy
Аз на нестле все още не съм взимала каша.Може някой ден ако ми хване окото. Wink

# 541
Момичета, привет!

Много съм доволна, днес ще ходим на мерилки и междудругото ще ходя да ми опипат цоцомбите...че съм притеснена...стискайте палци!

И Дари се кефи, но на Лейди Гага и Бионсе и няколко други...понеже слушаме такива само..

За изварата и сиренето, ползвам сирене, извара съм давала само с готовите пюрета...

# 542
Янче, а да видим сега кой не чете hahaha.Хари писа преди няколко страници- намачква един банан, слага 1 с.л. извара и по желание може да се добави плодово пюре.Аз се засилих да го правя, но още не съм намерила хубава извара.
Хари, стискам палци Софи бързичко да се оправя Praynig.
Ивушке , за теб много стиснати палци Hug!
Дженма, Никол е невероятна Hug! Ще взема да излъжа Калина да намине към Пв, че да намажа и аз някоя снимка Laughing.
Момичета, довечера ще чета повече и ще пиша по-подробно, че ще изгори манджата на Животинчето Mr. Green.

# 543
Ние днес сме добре. След като повърна три пъти, Дани се успокои, напапка е отново и заспа. Следях го през нощта, сега си играе тук, съвсем спокоен.
Янче, ами аз погледнах линковете, но много бързах тогава и те се затриха после. Ама карай. Аз и без това нямам много време за разделно хранене. Аз хапвам на бързо на две на три.
Хайде лек ден от мен на всички, всички бебенца да се оправят и да слушкат.
Хари, дано Софи бързо бързо да се оправя
Честити месечинки на всички бебенца и най вече на МОЯТА СНАХИЧКА СОНЯ.
Ивуша, стискам ти палци за цомбите  Joy Joy Joy Joy да е приятно опипването и да са си добре  Mr. Green

# 544
Явно днес се очертава топличко да бъде.Данооо  Praynig Praynig Praynig
Оффф а тука от сутринта се е смръщило и вали.....ще се разминем с разходката май май....И кво ще правим цял ден вкъщи, идея нямам....А в Софето е хубаво времето и естествено няма да има никой тука....
.....ще ходя да ми опипат цоцомбите...че съм притеснена...стискайте палци!

Що тъй бе душо....Стискам палци вси4ко да е наред!После да кажеш как е минало.
Трейси, споко ...най-вероятно е преяло детето.

# 545
Шайнче: ааа чета, чета! И това го прочетох, но не помня къде беше и не ми се връщаше назад да ровя из темите.  smile3534 А какво значи 'хубава' извара? Колко вида биват? Това съвсем сериозно питам, понеже тук в Кауфланд имаше точно 2, но и повече да бяха как да направя разлика в качеството?  newsm78 Още повече, че аз до преди вчера такова нещо никога не беше фигурирало на трапезата ни, а сега се насилих да купя заради РХ и слабеенето.  Confused

Трейси: еми именно за това ти се чудя за какво пак ме караш да се ровя и да пускам линкове  Mr. Green

# 546
Ивушке, представчя ли си да ти се падне некъв млад и готин лекар .. ехааааа Crazy
Трейси, радвам се че Дани вече е по-добре.  Hug
Лиде, твойте приключения край нямат. Много ме радваш, че не се отказваш въпреки всичко.  Peace Благодаря за рецептата ти за температура, за щастие имаме малини в двора така че ще действам.
Пепеджинс, благодаря и на теб. Кажи рецепта и за кашлица.
Хари, как е Софи, мина ли и температурата. Задължително я заведи да я видят, защото ако не са зъби, чакането само ще усложни нещата. Стискам палци да сте добре Hug
Янче, колко кила останаха, браво на теб за ентусиазма Simple Smile

За изварата аз знам, че си се прави от мляко, поне майка ми така е правила.

Аз вече тотално ще полудея.  #Crazy #Crazy Нали имахме лека температура и то ден след като ни беше гледала педиатърката. Еми температурата мина, вчера пред деня кихаше, слагах мап мар и след обяд вече кашляше като с храчки. Прз нощта пак се будеше да кашля и киха. Сега пак се дави и направооо ...... Какво му става на това дете, обличам го хубаво, незнам от къде какво става. Освен като е в проходилката да настива, ама е с пантофки. Днес се чудя дали да отида при педиатърката или при един хомеопат, да видч той какво ще ни каже. На всичкото отгоре, мъва ми мрънка че само с хапчета го тъпчем, а не е вярно и се едно аз го разболявам. Не издържам вече. Искам детенцето ми да е здраво, а не всяка седмица да сме с нов стар проблем. smile3511 smile3511

Днес ще се отдам на разходки, дано помогна с това на малчо
Лек и слънчев ден ви желая

# 547
Хубав слънчев и добъ ден
ivu6a-дано всичко е ок
Lidiya 81- дай линка да гледаме и ние приказки
МХристова-честито за шампиона, взели сте купата в зала "Дунав" веднага я познах:) от снимките. Детство то ми мина покрай този стадион
Днес да се влючим вече и ние в отбора на зъбатите.1-во зъбче отдолу изби Popcorn, а една приятелка ми каза , че трябва да опукам пуканки по този повод.Сънувах , че имаме зъм и на сутринта му казах на Кубрат какво съм сънувала( не че ме разбра) и той ми се усмихна и каво да видя...........зъбче.Почнах да звъня на всички да го похваля момчето ми.Силно се притеснявах да не дойде зъбчето с Т, само леко се подриска малко кисел и това беше. Дано и другите не ги усетим как ще избият.
Вече си харесваме попарката и аз слагах по два сухара и ми стана чудно , че A_S_Y_77 слага по 3-ри сухара , но днес и моя го изяде това количество(Но пък тази марка сухари  са по мънички от предните които бях взела)и аси на обед много ядете  #Crazy ужас къде го побира малкото му коремче целия тоз грамаж.Ние едно бурканче едвам едвам и винаги ни остава даже.И друго вече го хванах моя бебок , че не обича месо и това е.Нито едно месо не го яде с кеф. даже заешкото на хип , върти глава плези се смее се . Отворих месно и зеленчуково давах и от двете едновременно по лъжичка еми усеща кое е месото не си отваря устата въобще newsm78 то и аз не обичам месце ама пък е мъж нали мъжете са по месоядни. Малко прекалих с дължината на поста , но и без друго не съм посала тез дни само ви чета  Simple Smile

# 548
  • София
Днес е слънчево! Не мога да повярвам Shocked
Един бърз въпрос:като слагате бишкота в млякото, после с какъв биберон го пиете. С биберон 4 дупки не минава разтопената бишкота,сложих и накрайник преходен с 3 дупки,но пък се давим и оливаме?
Пък за отбиването Whistling тъпо е,просто накрая ми дойде в повече нервното напрежение и така! Наложи се да се оправям сама с ревящо хлапе,на което му избиват зъби,освен това е подрискано и същевременно да стягам багаж за 1 месечно отсъствие от къщи-от кошарата до пюретата-бях пред полудяване. И още има, ама това ми беше предостатъчно!

# 549
....Вече си харесваме попарката и аз слагах по два сухара и ми стана чудно , че A_S_Y_77 слага по 3-ри сухара , но днес и моя го изяде това количество(Но пък тази марка сухари  са по мънички от предните които бях взела)и аси на обед много ядете  #Crazy ужас къде го побира малкото му коремче целия тоз грамаж.Ние едно бурканче едвам едвам и винаги ни остава даже....
Ами то и мойте са от по-малките сухари...даже си мисля ,4е и 4 да му сложа, пак ще го изяде.А за обяд и на мен ми се струва много 250 гр да яде...ама пък никак не ми е дебел или пухкав  newsm78
С мъжо даже оня ден се карахме, 4е детето не ка4вало...според него слаби4ък бил...и т.н.А според мен си О.К.
А Скайпетя, вие на колко хранения сте?Щото ние сме само на 4 все пак...
Глупи ,мила  Hug Много е кофти сега времето...ту топло,ту поддухне ветрец и най -лесно се истива сега.Дано Марти скоро се оправи....

# 550
Влизам само да се отчета с днешния си обяд! Еми страшно съм горда със себе си!!! Направих ръжени макарони с пресен чесън, лук, магданоз, зехтин, черен пипер и паста от маслини - стана ПРЕВЪЗХОДНО!!!!!  newsm68

Глупи: ти ли ме пита колко още кг имам да свалям? Много  ooooh! - цели 7-8  Tired Не знам защо така малчото ти. Само знам, че много бебоци сега са се разкекавили, нещо май е от гадния сезон Sad Племенницата ми в Люксемург е болна вече 2 месеца! Какво ли не й беше! Sad

Аси: и ние сме на 4 хранения, ако броя плод. пюре - на 5. Ти броиш ли го?

Хайде, отивам сега за Анди да готвя  Joy

# 551
И ние бяхме будуващи снощи  Shocked
Скайпетя - и аз го сънувах това преди 2 дена ххихихи дано ми се охили със зъб, 4е супер ми е отпаднало днес  Cry Инъ4е са зъби със сигурност. След 3 неуспешни опита да заспи за дълго като си 4у една игра4ка къде издрън4а такава пластмасова си я грабна в тъмнината и взе да я гризе ожесто4ено и да мрънкоти... Накрая в нашето легло, ама открая да не бута баща си, 4е се прибра за една нощ само и супер изморен, ама като не е спал при нас от новороден, само 2 седмици и умря от кеф, то не бе хилене, то не бе прегръщане, но поне не мрънка грам  Mr. Green Силен мъж си имам, знам аз  hahaha  Mr. Green
 сайта е: http://www.dechica.com/prikazki/audio/audio_tales.htm
Дано имат бебенцата интерес и да си по4инат по мъни4ко мамите  Peace
Моята каша на нестле е CERELAC?????
A за хистамин съдържащите 4етох, 4е са банан, ягоди, коприва ( и другите зеленийки), ама сега се 4удя, като няма реакция това зна4и ли, 4е и към ягоди няма да има???  newsm78 Доколкото 4етох мнения, няма нищо опасно при даването всеки ден на банан. Аз съм яла единствено и само бананова каша, всичко друго е било кошмар за майка ми и реших, 4е и Макс си пада по банана. В4ера реших да не у сложа, само каша + плодово пюре, ми гладеннн  Crazy и моята пряителка се наложи да ми даде от нейните пюрета съдържащи банан слу4айно  Joy Ми омята и него буркан4е, какво да го правя сега като си го търси. А на буркан4ето пишеше пудинг и беше като крем4е, сигурно е било с нишесте  newsm78
Още 4акам някой да сподели за дилемата ми извара или сирене???

# 552
Лидия: понеже друг не ти пише аз ще ти отговоря (пък дано ме прочетеш  Grinning ). Изварата като цяло е по-лека и от една страна по-подходяща за захранване с кравешки продукти, тоест добра за първи/втори кравешки продукт. НО тя също така е тотално лишена от полезните за бебето мазнини и калций! Така че е противоречиво и трябва сама да си решиш кое да хванеш за краката. Разрови се из бележките на Косе Босе или разни линкове от подфорума "Примерна схема на захранване".  Peace

# 553
хмммм  newsm78 Тогава не ми зву4и лош вариант захранване с извара седмица да ре4ем и после проба на сирене. И после сутрин попарка със сиренце, а следобед през ден каша с плодово пюре или десерт с извара.

# 554
Аси брошурата на Carefour ми беше в пощенската кутия. Днес го отварят в София.

За изварата - аз давах готово пюре извара с плод. Много се хареса ама оттогава нещо ми се запече.

Ние изкарахме кошмарна нощ - почти цялата в будуване и мрънкане. Кога ли и мен ще ме огрее да спя непробудно цяла нощ.

Янче защо ни пускаш тук такива вкусотии да ни текат лигите само.

Ние все още сме на 3 хранения с триста зора. За четвърто не смея и да си помислям, че едвам тези 3 си ги изяжда.

gemma Ники е страхотна!

На болните бебчета бързо да оздравяват.

Guili кажи малко повече за отбиването. Ако щете ми вярвайте толкова умора ми се е натрупала, че не бих имала нищо против Анди сега да се отбие самичка. Тя обаче не ще и да чуе - има няма млекце тя си дъвчи зърното и това е. Педи ме посъветва да пробвам с едно друго АМ. А се притеснявам,  че напоследък съм с доста уголемена щитовидна жлеза. В семейството имаме родова обремененост - и майка и баба са с проблеми с щитовидната.

Аз изчезвам по разни институции да се боря с бюрокрацията и тъкмо да разходя Анди.

Общи условия

Активация на акаунт