Великобритания-тема 30 Пролетно-Лятна

• 42 979
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
  • Манчестър
Merry, температура имаше само първите 2 дни, и то не много висока. Лошото, което аз виждам е обривът, излезе на невероятни места като под езика, по ръба на клепачите, дори си мислех, че ще й одраска ретината и на много други места, които няма да споменавам, надявам се да се размине без белези по лицето,където са най-концентрирани. Смешното в цялата тъжна история е, че тя се опитва да си преброи пъпките, нали в момента е на тема броене и цветове Rolling Eyes
Иначе не сме я прибирали вътре освен за спане, изкара всичките дни в разходки на реката до нас, извеждахме я на смени, че вътре направо превърташе за половин час...
Не искам да досаждам, но може на някого да е полезно като инфо... другото е, че за разлика от БГ, където инструкцията е децата да не се къпят въобще, тук ни изписаха едни прахчета за вана на основа на пшеница и аз я къпах по няколко пъти на ден с тях, мисля, че много помогна за завяхването

Дано да се оправи по скоро малкото детенце и да е без белези. Взех да се замислям,защото моя син още не я е карал и все ми се иска да я изкара сега,защото казват ,че при децата било по лесно,ама маи не е така...на него два пъти му се разминава. Две поредни години заминава лятото в БГ и няколко дена след това - хоп , първия случаи в градината...

# 16
О, Цвети, лоша работа звучи тази шарка. Не ги мисли белезите, страшно бързо минават, нищо няма да остане; дано скоро ви просветне.

Честит рожден ден за теб и Шу, с "малко" закъснение  Simple Smile Здраве, късмет и любов!

Нищо ново при мен; "записвам се"  Mr. Green

Ели, то не остана! Готови ли сте?

# 17
И аз да се присъединя, че по лесно да ви следя следя, като се запиша  Mr. Green благодарско на Ave за новата тема!
Тук е адски студ...имам чувството, че вместо пролет идва есента.

# 18
 ooooh! Цвете, бързо да се оправя Анабел! Моето мишле не е боледувало от варицела, ала си мисля, 4е ще е по-добре да я изкара докато е все още дете. Наш близък - на 34 години, е в момента болен у дома и е доста зле, и трета седмица я кара.... Няма да описвам, ала е страшно..

Да се похваля: изкарахме с Мария - супер неделен ден в Регент'с парк и зологи4еската градина. Ако някой има време този уикенд - идете, има невероятен тунел с пеперуди, доста красиво е!!

Лек следобед на вси4ки! Simple Smile

# 19
Привет, привет.Вятърът утихна ама наистина стана много студено  cold
И аз знам, че шарката се кара по-лесно от малки деца. Моят мъж я е карал като студент и доста зле е бил.Пък и на големите е по-вероятно да им останат белези.Цвети радвам се, че има подобрение малката.За съжаление това са неща, без които няма как да порастнат.

Tsvetkova_elica - и при нас е ветровито, но пък доста слънчево. Свикна ли вече във Фолкстън?

Ами свиквам още.Но градчето е много красиво и ако се пооправи времето става за големи разходки.Иначе много ме мъчи липсата на приятели, но то се очакваше де.Надявам се след време да си намеря познати поне за по кафенце.А като си купим кола и като се поокопитя с това обратно движение се надявам и със съфорумките да се запозная.Ей го къде е Лондон  Flutter
Щях да питам дали някъде из магазините в Лондон има кори за баница.Може би из турските трябва да се види  newsm78
Лек и успешен ден на всички.

# 20

[/quote]
Щях да питам дали някъде из магазините в Лондон има кори за баница.Може би из турските трябва да се види  newsm78
[/quote]

Ели, поръ4аи си от бг магазина, ще си ги полу4иш до два дни, или от Морисън или Саинсбури - на мле4ните/масло секции. Приятно пе4ене!  chef

# 21

Ели, поръ4аи си от бг магазина, ще си ги полу4иш до два дни, или от Морисън или Саинсбури - на мле4ните/масло секции. Приятно пе4ене!  chef

Златна си  Hug Още сега отивам да търся, че така ми се е прияла една баница
А може ли линк за този бг магазин Embarassed

# 22
Цитат
Щях да питам дали някъде из магазините в Лондон има кори за баница.Може би из турските трябва да се види  newsm

Във вериги като Sainsburies. Waitrose и т.н. има. Гледаш на рафтовете с маслено тесто, до мазнините за печене.
В турските бакалии са във фризерите.

# 23
# 24
мерси много  Hug

# 25
И ние сме от "пъпчивите". Лео изкара варицелата, но по мои наблюдения леко. Без Т, без много пъпки по лицето, като цяло един ден беше най трудния и после дори не забелязваше че е пъпчив. Сека чакам Виви, но на нея тази година май ще и се размине, а аз така се надявах да ги отметна и двамата едновременно. На мен обаче доктора не ми се каза да пие витамини, а ми се иска сякаш да му подсиля системата. Препоръчайте ми някакви витамини за 2 год. дете. Аз не съм много по витамините и досега не съм му давала нищо.
tzvetak дано малката се размине с белезите, аз на Лео за сега не забелязвам да остават. Но все още има корички и не знам какво ще стане като паднат.
При нас нищо интересно май. Купих много евтини билети за Бургас за 01.07, до скоро цените не се пипаха и изведнъж паднаха и много им се зарадвах. И така май това лято  ще изкараме на плажа в Бургас. Смятам да се върнем чак септември.
tzvetak какво броене, какви цветове какви 5 лева...направо се депресирах като прочетох. Моя Лео дума не му се разбира още:(

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 17:37 от trollipen

# 26
  • Лондон
Да се запиша и аз  Wink Мерси за новата тема!

Ние не сме пъпчиви, но за сметка на това сме бушонирани (със синьо око) след спъване в праг.
Голямо чакане по лекари падна, но (слава богу) не намериха нищо сериозно.

Пожелавам бързо възстановяване на Лео и Анабел!

Ян, този сайт изпитан / сигурен ли е? За колко време пристигат нещата?

zlatnata tolumba - да допълня към предишните отговори, ако ще ползвате доста градския транспорт според мен наѝ-добре вземи карта за деня (става за метро, бус, влак, ДЛР) отколкото да сте на pay as you go.
Ойстър pay as you go автоматично ти го прави на карта ако си изхарчил повече отколкото би дал/а за карта.
Oyster automatically works out the cheapest fare for all your journeys so you'll never pay more than the price of a Day Travelcard.

# 27
Здравейте, нямам какво да се похваля, гледам zlatnata tolumba прилежно сте я упътили как да обиколи Лондона-града голяма.
Елица от Folkestone английските кори не ми харесват особено миришат ми на оцет, не че не ги ползвам, турските определено са по-добрия вариант.
Аннабел да оздравява бързо, Велла да се разгримира веднага, сладурки сладки    Hug
trollipen и моето дете не говори на 2г и 5 мес. и си е   проблем,защото и тя самата се изнервя като не се разбираме. Скоро ще я прекръстя на С.Мрънкалова. По никакъв начин това , което написах не ти помага , но да знаеш, че има и други на твоето положение.
Нищо не казвате за 'Източни пиеси'', а чакам да гледам и туй нещо ''Мисия Лондон''.
Останете със здраве и само rock'n'roll  superuu 

# 28
Аз ги харесах Източните Пиеси; гледах в БГ през зимната ваканция; доста тежък, де. После Цвети специално ми донесе саундтрака на диск; Насекомикс, ако не сте ги чули:
http://www.youtube.com/watch?v=31Emm6k4XJI
(ако се чудите какво свирят: fusion, avant-garde and experimental electro-jazz-rock-punk  Mr. Green)

Ея, видях снимката на Вела във ФБ, милото (и пак от сладка по-сладка, макар и ранена).

# 29
Eya - не го знаех това за автоматичното изчисляване. Мерси!

Общи условия

Активация на акаунт