Да слушаш много,чи да ти са опрай този пуст крак.Ама ти си такъв герой
Лято идва,трябва да си здрава.Че за къде сме без тебе,кой ще ни строява по ъглите,когато сме унили.
КАКЕ ЗА ТЕБ Е .да ви кажа нещо.днес следобед изкарах децата навън замалко .имаше сватба (из нашия квартал)и Габи кат чу музика кат почна да мята дупе и да вътрти ръцете
то дете на мама бее.всички навън се смяха .и пак днес в градината играли с г-жата си на "караме кола "и като я "подкарала "Габи не могла да спре та сега е със надуто носи.блъснала се в дете пред нея и ми вика "мамо направих катастрофа".ужас .сега тряа я наблюдавам ,че и кръв и текло от носа .а пък те ме знаят че съм хахо и бързат днес да ми обясняват ко е станало .утре ши видя аз ко е ставало нямах време днес

То това вече е характер. Пък като се занасям и забравям и болка и всичко. Просто това съм аз. Гледам да не обръщам внимание на болести и на болки. Така си помагам 

А малката я наблюдавай, може пък да има талант за танцуване. Милото, катастрофа направила- сложили ли и са лед на носленцето? 
Ти си нашата фурия тук Делта, ти ни вдигаш духа и ни подържаш във форма!
От там отиват в Черна гора на ремонт и... стискайте палци - може да отида и аз до там да си го видя - правят някаква организация с няколко колеги да отидем жените!

да ви кажа най много ме е страх от наркоманите .има 1 случка след която аз немоаспя спокойно .преди живеех сама с баба си на квартира в маза в левски .е казвам ви не ми е пукало и сама съм оставала ,но тука .....си е за страх Препоръчани теми