моля се за вас ,но ти спокойно де .ние сме тук пиши чувате ли се с твоя мъж или пишете ли си .поне да знаем как са момчетата там
вчера се чухме преди да наближат зоната и преди да си изпокрият лаптопи и телефони /за всеки случай ,че ония тарашат яко / за сега са добре ,но докато минат ще сме на тъмно и тихо -много е изнервящо само БОГ с тях и молитвите ни .Той не е към бмф и кораба е на 2 год. лъскаво парче -контейнерче гигант -дано конвоя тоя път го пазят по-добре ,че предния път са атакували с 3 лодки през един от нашите .Луда работа
св НИКОЛА да ги пази
Моля се аз ама стигат ли само молитви ,ако оня с рогата е решил да купонясва... 
Дано да хване дикиш 

Явно на всички мацки шоколадче им се е прияло рано сутрин. Аз много обичам, но от няколко дена много ми се вие свят. Пада ми кръвното а то е ниско. И тогава търся само солено-демек айранче. Вие ми се свят и ми се повръща. Така се получава като ми пада кръвното. А щом не ми се яде сладко, Бате вика- ти си болна
Явно само на мене не ми е било до сладко. Иначе за обяд хапнах мааалко пиленце печено и малко винце, че и на лекар нали ще ходя. Да не вунтя на дърт пияница
а с топ да ги стрелям тези маймуни.Голям плюс на тези нови контейнеровози е високата скорост,с която се движат.Дай да се опитаме да сме по-позитивни,това ще помага на момчетата. 

,
, аз също имам ниско кръвно и само шоколад и натурални сокчета ми помагат 
, всели ти очички 

, ама ти наистина си мъжко момиче, значи мястото ти е тук при нас 
, честито/за това че бебокът ще е мъж/, ама и отговорността е мноо голяма...А за прегледите, парите нямат значение, когато става дума за здраве/лошото е че човек не винаги ги има/...
,хубаво е това,че няма да си самичка в този важен момент 
, аз не знам кое повече ме ядосва-това, че тия нападат хора, които толкова много жертват за да осигурят сносен живот на семействата си; или тия които нехаят за всичко,което се случва там в тоя район и вместо да приемат една харта и да решат проблема из основи се правят на много загрижени,лицемери гадни 
За 6-те месеца свалих 16 кг само със умерен спорт-според мен това е тайната към хубаво и здраво тяло...
мамка му и прасе дет има един лаф ,никой нищо не прави и само треперим за мъжете си .
Какенце аз се не сърдя бре ,даже таман ,че за мен ще има повечко
от чоколадовата пастичка.Киарчее кък си
.абе аз немога да си проследя СМОЛЯНЧО накъде е и тва е
.Евита
-твоя смолян ши го помня дълго времи
. 
за Вас!Препоръчани теми