*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 755
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 540
Пиши ме и мен за чадърче (има ли червенко?)  Flutter

# 541
Чадърчетата какво представляват?

# 542
Аз не разбрах, аксесоари ще има ли?  newsm78 Гледам народа поръчва чадъри, но тема не виждам?  Embarassed

# 543
Отговарям наред  Simple Smile

Darlin`, отговорници събираме по натам. До тук само Гогуна си е казала, но тя си е абонирана за длъжността за Бургас  Mr. Green Ако искаш да помагаш, можеш да се кандидатираш  Flutter
Червени чадърчета нямаше, имаше малко в цвят нар. корал, което си е в гамата на червеното, но дали е останало нещо само Бу може да каже.

Tink , обикновени чадърчета за количка на Бертони с лого и на ЛЛЛ от едната страна.

villyh, тези срещи за раздаването са различни от регулярните кърмачески. За кърмаческите има тема, актуализираме информацията там, във ФБ и в сайта на Ла Лече. Срещите за раздаване са ... ами раздаваме нещата и се фръцкаме с тях при желание. Вече писах как се получават поръчките на тези, които нямат възможност да дойдат на среща. Търсят си отговорника по район, ще има списъци, ще се ориентирате  Peace

Червената Соня, тази година просто няма да мога и аксесоари да координирам. Но ако някой има желание, да се заеме. Ще се стиковаме някак. Тези списъци са за аксесоари от миналите две кампании  Peace

# 544
Отговарям наред  Simple Smile

Darlin`, отговорници събираме по натам. До тук само Гогуна си е казала, но тя си е абонирана за длъжността за Бургас  Mr. Green Ако искаш да помагаш, можеш да се кандидатираш  Flutter
Разбира се, че искам да помогна Simple Smile
Кандидатирам се тогава за помощник в Пловдив, и по-конкретно ако трябва - за жр "Тракия" Simple Smile

# 545
Аманита да ме запишеш и мен в списъка с хладилните чанти  Praynig Благодаря!

Шаманке да се пиша за отговорник на гр. Елин Пелин, даже ако не съм в болницата може да се донеса и до мястото на раздаването на поръчките Simple Smile

# 546
  • До хладилника, който обичам
Ако има кой да поеме аксесоарите - защо да няма Simple Smile

Така като гледам, трябва да има торби и хладилни чанти, най-вече. Не вярвам да е толкова сложно, като са само две неща за правене?

Вижте какви торби си направихме заедно с още няколко човека, с безценните помощ и труд на Шаманката, натискана от злия ми гений Twisted Evil

Раз - Два  Flutter

От тоя сайт излязоха за $7 двата броя. На живо не са толкова ярки (уви), но са добре все пак (пловдивската група може да ахне на живо утре по едната).

Ако ви харесва идеята на дизайните, може на обичайния модел торби пазарски с дълги или къси дръжки да сложим такъв пълноцветен печат - по-скъпо е от печат в един цвят, но пък е красиво.

# 547
  • Видин
Красота  Crazy
Кажете как действате по принцип - сами ли намирате торбите и после ги давате някъде за печат или са специално правени за нас? А хладилните чанти къде да ги търсим? И как става печатът с тях? Изобщо в главата ми е пълна каша, дайте малко инфо, та ако мога да помогна да го направя  Hug
Няма да е лошо и някой от София да се трогне  Laughing

# 548
Татьянка, като ти гледам лентичката, няма да си вече 2 в 1 при раздаването  Wink Пиша те, пък ако имаш затруднение и има друг от града, пращам там  Peace

Евентуално (щото съм луда за връзване) мога да координирам печата на такива торби, каквито показа Бу, но при условие, че някой друг ги брои, поръча, достави ми ги със списък с желаещите и т.н.

Още едно уточнение, дизайна на торбите е удачно да е само единия, иначе цената ще е мамас енд папас просто  Mr. Green

# 549
Още едно уточнение, дизайна на торбите е удачно да е само единия, иначе цената ще е мамас енд папас просто  Mr. Green
Абсолютно. Пълноцветният печат качва цената осезаемо - но не нетърпимо, за да е закичен човек с такава прелест  Flutter

Аманита, обичайно: взимат се торби готови, по цени на едро. Избираме между къси и дълги дръжки, ако има, цветът ако е цветен печат, трябва да е обичайното екрю. Проучва се пазарът на печат (ако Шамана не е намерила вече нещо подходящо); пращат се торбите, или се носят. Печатат се. Връщат ни се, разпределят се, раздават се Simple Smile Миналата година например в Пловдив дадоха по-добра цена за печат, така че артикулите пътуваха от София до Пловдив и обратно за разпределяне  Laughing но повечето сме леко луди, като Шаманката, така че не е чудно това.

# 550
Ох, нямат край моите главоболия! Още не съм решила кои тениски да поръчам, вие сега и екстра торби предлагате! Та да питам - торбите има ли възможност да са като тези на снимката (като кройка)? И дали случайно нямат малки калъфчета за съхранение - имам такава от gorichka и е такава - с калъфче, много е удобно.

# 551
secret girl, тези като на снимката са с калъфче (отделно от торбата, т.е. не е пришито), но са найлонови; за рамо не стават. Освен това, до тоя момент поне, не съм открила тоя модел да се предлага във фирмите, предлагащи фирмени сувенири и артикули; има подобен, но доста по-грозен модел, който няма да позволи такъв печат. Лично за мен тая кройка не е най-добрата възможна - на количка я окачих, но иначе е само в ръка, не мога да я сложа на рамо. А и, хич да не е, е от изкуствен материал, не е памучна.

П.с. можем да проучим варианта да се ушият специални такива... само да не излезе майка си и баща си, разбира се.

# 552

За чадърчета открих само 2 човека -
1.star - син цвят?
2.velislava89

Баш тъй  Grinning !

# 553
Леле, Бу, проучете варианта  Hug много ги харесах чантичките  Hug  Praynig

# 554
  • Карлово
Вижте какви торби си направихме заедно с още няколко човека, с безценните помощ и труд на Шаманката, натискана от злия ми гений Twisted Evil

Раз - Два  Flutter

От тоя сайт излязоха за $7 двата броя. На живо не са толкова ярки (уви), но са добре все пак (пловдивската група може да ахне на живо утре по едната).
Добре де, къде съм спала, докато сте поръчвали вие от артскауто?!

Общи условия

Активация на акаунт