*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 47 757
  • 1 251
  •   2
Отговори
# 555
Който много работи, така е  Joy

# 556
А такива аксесоарки като пазарски чанти ,кога ще можем да поръчваме...много ми харесаха?!

# 557
Ако има нужда от помощ, през юни евентуално мога да ударя едно рамо по дунавско-съседски на Аманита Laughing

А, благодаря  Mr. Green Жалко, че не мога да ти върна жеста  Joy

Ето и обновеният списък. Ако съм пропуснала някого официално ще се самообеся. Вече станах разногледа  Crazy

Хладилни чанти
1.Аз
2.lubopitko
3.veroniki
4.allba_a
5.Tink
6.slav4e
7.ginbay
8.Darlin`
9.Nevdi
10.Тани`
11. _valkiria_
12.campanula
13.Трън в Очите
14.pepelyashka - 3 броя
15.secret girl
16.alex88
17.ra4e
18.ellica11
19. зелено човече
20.velislava89
21. SZA
22.Усмихнатото
23.den 17
24.refresh
25.kriskata Simple Smile
26.dannyny

и аз искам хладилна чанта, моля ви добавете ме   bouquet

# 558
  • София
Момичета, нямам време да изчета всичко за това питам... Освен блузките виждам, че правите списъци и за други красоти... Какви има? Хладилните чанти като миналата година ли са? А чадърчетата? И какво друго има освен блузките?

# 559
  • До хладилника, който обичам
Хора, моля ви се, като се броите за хладилни чанти тук, да знаете, че определено няма толкова наличност Simple Smile
Пишете ЛС на Аманита, която е официално назначена за Брояч на Хладилните Чанти, ако имате промяна в броя на желаните чанти, за да може тя да състави акуратен списък, който ще се качи в Гугъл Докюментс, така че всеки да може да види има ли му името там и т.н.
Освен това, още не знаем на каква цена ще са чантите, имайте предвид Simple Smile

# 560
  • София
Красота  Crazy
Кажете как действате по принцип - сами ли намирате торбите и после ги давате някъде за печат или са специално правени за нас? А хладилните чанти къде да ги търсим? И как става печатът с тях? Изобщо в главата ми е пълна каша, дайте малко инфо, та ако мога да помогна да го направя  Hug
Няма да е лошо и някой от София да се трогне  Laughing

Ми newsm56 таковата, аз уж се трогнах и зададох въпрос, но никой не ми отговори. За ушиването на торби се сещам за едно място, на което ще попитам дали биха ни ушили, но хладилни чанти нямам идея къде да търся   33uu

Една позната си е правила тениски тук и е доволна от качеството, но нямам представа дали са конкурентни цените  Thinking Всяка щампа или текст струва по 3лв. Предполагам, че биха ни направили печат върху каквото поискаме, но нямам идея къде да търся торби и хладилни чанти. Най-добре да кажете миналата година от къде сте ги взели и направо от там да купим пак.

# 561
veroniki, заех се да намеря торби Simple Smile Да се надяваме, че ще имам късмет да намеря добър модел на добра цена.

# 562
  • Пловдив
veroniki, заех се да намеря торби Simple Smile Да се надяваме, че ще имам късмет да намеря добър модел на добра цена.
Айде дано, че и за тях чакаме  Laughing

# 563
Здравейте момичета!
Искам да се присъединя към поръчките за тениски в другата тема, но ми е нужна малко помощ!
Сигурно вече сте писали по въпроса, но аз като новоизлюпена мама кърмачка на около двадесетина дена нямам много време да ви изчета  Wink , та затова моля, ако някой може да даде инфо по въпроса с размерите! При бюст 97 и ръст 164 какъв размер да избера, L дали е добре?
Благодаря предварително   bouquet !

# 564
kapico, с подобни мерки аз нося М Simple Smile

# 565
Бу,  Hug безценна си!
Хубав ден ти желая!

# 566
Красота  Crazy
Кажете как действате по принцип - сами ли намирате торбите и после ги давате някъде за печат или са специално правени за нас? А хладилните чанти къде да ги търсим? И как става печатът с тях? Изобщо в главата ми е пълна каша, дайте малко инфо, та ако мога да помогна да го направя  Hug
Няма да е лошо и някой от София да се трогне  Laughing

Ми newsm56 таковата, аз уж се трогнах и зададох въпрос, но никой не ми отговори. За ушиването на торби се сещам за едно място, на което ще попитам дали биха ни ушили, но хладилни чанти нямам идея къде да търся   33uu

Една позната си е правила тениски тук и е доволна от качеството, но нямам представа дали са конкурентни цените  Thinking Всяка щампа или текст струва по 3лв. Предполагам, че биха ни направили печат върху каквото поискаме, но нямам идея къде да търся торби и хладилни чанти. Най-добре да кажете миналата година от къде сте ги взели и направо от там да купим пак.

Вероники, аз се трогнах също, пратих запитване за печата, но още нямам отговор. Слон Балон също ми даде координати. Ще ги прозвъня и ще избера най-доброто  Hug Но ако искаш да помагаш с взимане на някои неща в София, ще съм ти доста, ама доста благодарна, защото ми е трудно с транспорта. Пиши на лс ако искаш  Peace

# 567
а някой знае ли за цените на чадърчетата и хладилните чанти, понеже аз фигурирам и в двата списака  newsm78

# 568
Шаманче, я най-добре си направи един целогодишен кърмачески интернет бутик  Flutter

# 569
На първата детска тениска (Д1) какъв е надписа, че не го разчитам?
Благодаря много!

"НАЦИОНАЛНА АСОЦИАЦИЯ ПО  АКРОБАТИЧНО КЪРМЕНЕ"  Laughing Laughing

Благодаря, amaru2! То не било трудно човек да се сети като прочете същия надпис на дамската блузка, който е по-голям и се чете, ама от'де акъл за тая работа? Joy

Общи условия

Активация на акаунт