*~(.)(.)Лятна кърмаческа серия?(.)(.)~*

• 46 499
  • 1 251
  •   1
Отговори
# 1 185
Шаманке, получих си потника (кафевия кърмачески с тюркоазените орнаменти и лого на ЛЛЛ) и е супер готин! Едно голяяяяяяяямо благодарско от морето!  bouquet  Все така да ни радваш! Hug
Ама тия сладки дупчици за цицките, скрити вътре, са супер! Heart Eyes

# 1 186
  • Къде ли не
Изпрах мъжката тениска без да я мери таткото, не мога да кажа дали не се е стеснила от прането, но сега като я наложих на другите му тениски, които са  М, съвпада абсолютно точно. Тази която полръчах беше Л, а на етикета както ни предупреди Шаманката пише М. От което си правя извода, че М си е М и Буквата на етикета отговаря на стандартната номерация.
И малко на шега, момичета я малко гърч за татковците и да видите как ще им станат! Е, моя от както се е родила малката е отслабнал 3 кила ( за разлика от мен  Mr. Green)!

# 1 187
enimna, нашия татко ако отслабне още, ще стане страшно - аз само гледам как да го угоя Joy

# 1 188
  • Къде ли не
Ох, горкия човечец! И той като моя!
Като се запознахме с мъжът ми преди 10 години беше 65кг. За толкова време успя да удари 70 кг., но покрай тия деца, хайде пак назад! Пък не е да не го храня. Simple Smile
Извинете за спама!

# 1 189
Мацки, имам една кърмаческа блуза (нова), размер XL, модел К1. Ако някой я иска да драсне на лични. Аз съм от София, но и по куриер или поща мога да я пратя  Confused

# 1 190
Мацки, имам една кърмаческа блуза (нова), размер XL, модел К1. Ако някой я иска да драсне на лични. Аз съм от София, но и по куриер или поща мога да я пратя  Confused

Драснах! Peace

# 1 191
  • Видин
Хайде сега дружно да мислим зимната колекция, за да може след месец-два да се пусне темата  Mr. Green Crazy Blush

# 1 192
Хайде мислете, то ако сега започнем, тамън по Коледа ще завършим  Joy  Джорджо Амани (та) подстрекателката  Mr. Green

# 1 193
Шаманке, моите адмирации smile3501
Нещата са страхотни. Peace
Потника е невероятен, великолепна материя, изработка, а кройката е просто без коментар  Heart Eyes
Хиляди благодарности.  bouquet  bouquet  bouquet

# 1 194
Блузките са наистина страхотни, нося ги с удоволствие!  bouquet
Аз исках да пиша само ако някой случайно не е нацелил размера си на кърмаческия потник и си е взел С и иска да го размени за М, да ми пише. Ако не, ще го запазя за следващата бременност Mr. Green

# 1 195
  • Видин
bowuu Joy
Тъй, тъй, и ся мислим кърмаческа блузка с дълъг ръкав и дамски блузи, нали? Както и детски де  Whistling

# 1 196
И мъжки, и мъжки Wink

# 1 197
Хайде мислете, то ако сега започнем, тамън по Коледа ще завършим  Joy  Джорджо Амани (та) подстрекателката  Mr. Green

Чудесно, ще се накиприм за Коледа.  Twisted Evil Шаманче, обичам те!  Hug
А за мисленето - не сме спирали да мислим, още откакто си взехме летните.  Mr. Green
А ето днес времето е много подходящо за дрешките от зимната колекция.

# 1 198
Искаме снимки, искаме снимки!!! Трябва повече нагледен облечен материал, за да има повече желаещи за зимната колекция! Къде е тюркоазената красота? Шаманката пак е отличник! Heart Eyes

# 1 199
  • Велико Търново
Момичета, Шаманката е онлайн по БТВ-ту  Wink

Общи условия

Активация на акаунт