Пиърсинг и бременност !!!

• 7 085
  • 31
  •   1
Отговори
# 15
Ако не ти пречи и не ти опъва, можеш да си я оставиш. Ако усещаш дори лек дискомфорт, махай я. И да се запуши, много важно.  ooooh!

# 16
Махнах я в началото на 5-я месец и все не намирам време да си я сложа пак.

# 17
  • София
Махнах я около четвъртия месец. Още не съм я сложила, решила съм да си я сложа за награда, когато шкембака се върне в изходна позиция  Wink.

# 18
  • Бургас
Аз моята си я махнах някъде към 5 месец, защото започна да ми пречи. Сложих я отново веднага след раждането. Не ми се запуши дупката, но аз по принцип някъде по 2 -3 пъти в седмицата обикновено след душ съм си я почиствала с обицата, като предварително съм я потапяла в спирт.

# 19
  • Sofia
Момичета, аз нямам пиърсинг, но си мисля - пъпа е основна врата за множество инфекции. Не е ли доста опасно да сте с обеца точно по време на бременност  newsm78 А ако зарастне дупката, после може пак да се направи, нали така? Защо рискувате? Най-най-добронамерено питам  Hug

# 20
Аз имах и я махнах като разбрах че съм бременна.Още не съм я слижила.

# 21
Аз я махнах към края на 6тия месец,и като се върнах от родилния дом си я сложих пак като награда за плоския ми корем...

# 22
И аз имах обеца на пъпа и я махнах  кам 4ти месец и 3 седмици след като родих си я сложих пак малко по трудно но влезе Grinning Laughing

# 23
Мaхни я Peace От опит-пъп4ето ще изско4и и тaкa или инa4е ще си принуденa дa я мaнеш Peace

# 24
  • София
Задължително се сваля. Пъпчето се променя, като големина и форма през цялата бременност и е невъзможно да стоиш с обица. Peace

# 25
Здравей!  Моят пиърсинг на пъпа го свалих към 6-7 месец, не защото ми е създавал дискомфорт, а защото докторката ми при един от прегледите подхвърли, че вече е време да я махна  Simple Smile След това си я сложих малко след раждането, не се беше запушила дупката, беше се събрал някакъв секрет, заради което по-трудно я напъхах, но в никакъв случай не е било болезнено или неприятно Naughty Лека бременност желая!  bouquet

# 26
И аз имах и я махнах към 4-5 месец,след като родих пробвах да я слож ама Rolling Eyes зараснало ми е пъпчето в средата!Ще карам без нея

# 27
  • Sofia
На мен не ми пречеше, но към края на 7м. Доки ме накара да я махна.
За да не ми се запуши дупката, си промушвах с обицата веднъж седмично.

# 28
Момичета, аз нямам пиърсинг, но си мисля - пъпа е основна врата за множество инфекции.
Това пък защо?  newsm78

# 29
  • Sofia
Момичета, аз нямам пиърсинг, но си мисля - пъпа е основна врата за множество инфекции.
Това пък защо?  newsm78

И аз не схванах нещо ...

Общи условия

Активация на акаунт