Спирала за мигли 6

• 104 209
  • 771
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Аз говорих за другата  Grinning мерси  Simple Smile

# 661
  • sofiq
последната спирала която пробвах от списание Грация мини размера на Ланком

http://tediata.blogspot.com/2013/04/lancome-hypnose-star.html][u … hypnose-star.html

# 662
  • София
Аз съм възхитена от озаряващата за зелени очи на Макс Фактор...Простоо..нямам думи!!!! Добре, че го има този форум, че да ме насочва какво да тествам. На мен по принцип Макс Фактор ми е любимият бранд за спирали специално и повечето, които съм ползвала и са ми ставали любими, са на тази марка. В последно време смених с Есенс, за които бях споменала по-назад...Тази спирала я бях виждала на щандовете, но не ми вдъхна доверие никак...Е, като прочетох тук отзивите, се реших да я тествам и..смело мога да кажа, че тсе превърна в любимата ми!!! Утре отивам да си взема и тази за кафяви очи. Аз обичам ефект "кукленски мигли", като по принцип ползвам само спирала и съвсем лек молив в краищата...Затова акцентирам на миглите главно и търся такива спирали и до сега много малко успешни опити имам по откриване на такава или след това развалят качеството...Тази е точно това, което търся и се надявам да не развалят и нея. Препоръчвам с две ръце!!!

# 663
  • София
Аз нещо не мога да си намеря озаряващата за кафеви очи.Искам пак да си я взема.

# 664
Момичета, имам въпрос за подарък от по -скъпите спирали- Lancome Hypnose или Lancome Definicils е по- добра и си заслужава newsm78

# 665
  • Пловдив
Момичета, имам въпрос за подарък от по -скъпите спирали- Lancome Hypnose или Lancome Definicils е по- добра и си заслужава newsm78
Аз съм пристрастена към хипноуз драмата,така че препоръчвам нея  Hug

# 666
Здравейте! Аз съм ползвала какви ли не, но в момента съм много доволна от Лореал Телескопик, защото седи естествено и не се рони въобще, дори след много часове без да я махаш.  Peace

# 667

Благодаря много за отговора Simple Smile Тя ще бъде.

КОлкото до Телескопик, на мен лщбима ми е тази с Фолс Лаш Ефект
Скрит текст:

# 668
  • София

Благодаря много за отговора Simple Smile Тя ще бъде.

КОлкото до Телескопик, на мен лщбима ми е тази с Фолс Лаш Ефект
Скрит текст:

Hypnose Drama  Peace

# 669
  • Бургас
И аз съм ЗА Драма-та!  Peace

# 670
Аз съм възхитена от озаряващата за зелени очи на Макс Фактор...Простоо..нямам думи!!!! Добре, че го има този форум, че да ме насочва какво да тествам. На мен по принцип Макс Фактор ми е любимият бранд за спирали специално и повечето, които съм ползвала и са ми ставали любими, са на тази марка. В последно време смених с Есенс, за които бях споменала по-назад...Тази спирала я бях виждала на щандовете, но не ми вдъхна доверие никак...Е, като прочетох тук отзивите, се реших да я тествам и..смело мога да кажа, че тсе превърна в любимата ми!!! Утре отивам да си взема и тази за кафяви очи. Аз обичам ефект "кукленски мигли", като по принцип ползвам само спирала и съвсем лек молив в краищата...Затова акцентирам на миглите главно и търся такива спирали и до сега много малко успешни опити имам по откриване на такава или след това развалят качеството...Тази е точно това, което търся и се надявам да не развалят и нея. Препоръчвам с две ръце!!!

Аз не съм виждала тези спирали...чак ме е срам Embarassed Със зелени очи съм и много бих искала да знам туша черен ли е или има някакъв зелен нюанс?

# 671

Аз не съм виждала тези спирали...чак ме е срам Embarassed Със зелени очи съм и много бих искала да знам туша черен ли е или има някакъв зелен нюанс?

Виолетов е нюанса, но миглите пак стават тъмни. Някъде напред в темата съм пускала снимка как стои при мен.
Пробвах тази за лешникови очи - чернозлатистата, но не е същото.

# 672
Не,нещо като бордо, лилаво е, много е хубава, особено за дневен грим.

# 673
  • София
И аз си взех озаряващата за зелени очи, но никакви виолетови нюанси не забелязвам.

# 674
Alexandria37,  ето тук съм показала частичките.Виждат се при определено осветяване, при промяна на светлината падаща върху миглите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715054.msg24926883#msg24926883

Общи условия

Активация на акаунт