Спирала за мигли 6

• 104 186
  • 771
  •   1
Отговори
# 675

Alexandria37,  ето тук съм показала частичките.Виждат се при определено осветяване, при промяна на светлината падаща върху миглите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715054.msg24926883#msg24926883
Точно - и аз така забелязах - като се огледах веднъж на огледало, на силна светлина, а лампата беше точно над главата ми. Иначе ми изглеждаше черна на миглите, а се чудех, защото върху четката си е светла и си личи лилавия нюанс.

# 676
Някой може ли да сподели мнение за спиралите на Шисейдо? Трябва ми нова спирала и се чудя каква да си взема. Сега съм с Clarins, но този път нещо много бързо ми свърши newsm78. По принцип с тях издържам почти 6 месеца и сега съм решила да сменя, но не съм сигурна на какво да заложа  Crossing Arms. Благодаря предварително!  bouquet

# 677
  • София
Някой може ли да сподели мнение за спиралите на Шисейдо? Трябва ми нова спирала и се чудя каква да си взема. Сега съм с Clarins, но този път нещо много бързо ми свърши newsm78. По принцип с тях издържам почти 6 месеца и сега съм решила да сменя, но не съм сигурна на какво да заложа  Crossing Arms. Благодаря предварително!  bouquet

Миранда, всички спирали на Шисейдо са влагоустойчиви, т.е трябва ти специален дегримьор задължително. Консултантките винаги ме уверяваха, че могат да се отстранят с гореща вода, но поне при мен не се получаваше. Ползвала съм Perfect Mascara- не беше лоша, удължава, извива и придава дискретен обем. Подходяща е за дами, които желаят естествен вид на миглите, а не толкова драматичен обем- това търся и аз.  В началото не ми харесваше, защото тушът беше много течен, но като поизсъхна след седмица- две, нещата се наредиха, но с изсъхването дойде и роненето на спиралата, като черен прах под очите. Sick Ползвах и една за обем, но вече не се произвежда и не се сещам името, доволна бях като цяло. Не останах доволна от Perfect Mascara Defining volume- нямаше махане тази спирала, мигли падат- тя не, дори и с дегримьор. Отделно, че ми сплъстяваше миглите на тел. Според мен силата им не е в спиралите. Ако бях на твое място, бих се ориентирала към Ланком, Ив Сен Лоран, Хелена Рубинщайн, Диор.  Peace

# 678
  • София
Имала съм две спирали на Шисейдо - едната си я купих, другото беше мостра, която ми дадоха с покупка. Не помня година, когато съм ги имала нито точния вид. И двете напластяваха много, а аз не мога да се справям с такива, ронеха се - вярно не много, но го правеха. Когато ги свалях по тампона оставаха буквално черни парцали.
В интерес на истината не ми дразнеха очите, което повечето спирали при мен правят.

Съветът ми е да говориш с консултантките и да обясниш какво ти трябва, а при покупката да си поискаш мостра на друга спирала, за да разучиш още един продукт.

# 679
Alexandria37,  ето тук съм показала частичките.Виждат се при определено осветяване, при промяна на светлината падаща върху миглите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=715054.msg24926883#msg24926883

На моите мигли не се вижда никакъв нюанс. Ако другото око го гримирам с черна спирала ще има някаква разлика, но нищо повече от много слаб отенък в бордо (не виолетов). На мене и като спирала не ми харесва изобщо.

# 680
myranovel, bip.bip,  много ви благодаря за инфото момичета. Явно новата ми спирала няма да е Shiseido. Или ще заложа пак на Clarins или ще трябва да поизмъча консултантките в някой магазин... Whistling

# 681
Здравейте Hug! Успях да изчета само последните 5-6 страници от темата и ми прави впечатление, че малко от вас пишат какви са им естествените мигли, за да мога да определя за себе си коя е "моята" спирала от всичките, за които споделяте, че сте доволни от тях и затова ми е трудно да избера Rolling Eyes. Моите мигли са доста къси, почти прави са и си търся хубава спирала от нисък ценови клас, която да удължава и извива миглите и да ги подрежда, без да ги слепва на снопчета (не държа на обем) Praynig. След като съм пробвала Хипноуз на Ланком и още една на Хелена Рубинщайн, чието име даже вече не помня и не забелязах "драматичен" ефект и изсъхнаха за няма и месец, вече съм убедена, че трябва да има и спирали на по-поносима цена, които ще имат даже по-добър ефект. Дори от Шокинг на Ейвън бях по-доволна, отколкото от Ланком-ската, но имам нужда от още по-добро извиване, понеже без миглоизвивачката ефектът не беше достатъчно добър.

За мен най-добрата спирала, която съм ползвала през годините, беше една "двустранна" на Лореал, която спряха от производство още преди години, приличаше на око и в единия край имаше бяла четка, чиито власинки полепваха по миглите и ги удължаваха, а с черния туш в другия край ефектът върху моите мигли беше просто зашеметяваш като удължаване и извиване. В нета намирам и други  "двустранни" спирали на същия принцип, дори Голдън Роуз имат такава, но ме интересува, дали с някоя такава мога да постигна същия ефект с удължаване и извиване, както с Лореалската. Затова ще съм благодарна, ако споделите впечатленията си от подобни спирали, но приемам и всякакви други предложения за добри спирали, които удължават и извиват къси и сравнително прави мигли като моите Embarassed  bouquet.

# 682
Alanis, каквото описваш, мога да ти препоръчам, ако не си пробвала,  Телескопик или новата Пеперуда на Лореал. И двете удължават и разделят без да сплескват. Изглежда много естествено.   Peace

# 683
Здравейте момичета Hug Аз напоследък се запалих по цветни спирали,като моя ми подари една виолетова на Ив Сен Лоран, страаааахотен цвят, newsm76 точно виолетов е, на слънцето си личи много,а в помещение само някакъв вид нюанс. Но не извива мигли въобще(моите са прави Sad )
Досега само черни ползвах, но така и не попаднах на идеална за мен спирала. Имам една на Мейбелин, върши работа но съм в търсенето)
А сега ми се прииска да имам зелена спирала, та някой ако има опит с такава моля посъветвайте ми марката. извиването на миглите е желателно, но не е задължително, понеже не знам дали отделят вниманието на такива детайли когато правят цветни спирали. newsm78

# 684
  • София
Моите мигли са доста къси, почти прави са и си търся хубава спирала от нисък ценови клас, която да удължава и извива миглите и да ги подрежда, без да ги слепва на снопчета (не държа на обем) Praynig. След като съм пробвала Хипноуз на Ланком и още една на Хелена Рубинщайн, чието име даже вече не помня и не забелязах "драматичен" ефект и изсъхнаха за няма и месец, вече съм убедена, че трябва да има и спирали на по-поносима цена, които ще имат даже по-добър ефект.

По принцип Хипноуз е за обем, не толкова за удължаване и извиване, макар че придава много лек такъв ефект като акцент на обема. За твоите мигли по-подходяща щеше да бъде  Virtuose на Ланком- тя си е точно за удължаване и извиване, L'Extreme- удължаваща.  Peace

Последна редакция: нд, 21 апр 2013, 11:40 от myranovel

# 685
Здравейте Hug! Успях да изчета само последните 5-6 страници от темата и ми прави впечатление, че малко от вас пишат какви са им естествените мигли, за да мога да определя за себе си коя е "моята" спирала от всичките, за които споделяте, че сте доволни от тях и затова ми е трудно да избера Rolling Eyes. Моите мигли са доста къси, почти прави са и си търся хубава спирала от нисък ценови клас, която да удължава и извива миглите и да ги подрежда, без да ги слепва на снопчета (не държа на обем) Praynig. След като съм пробвала Хипноуз на Ланком и още една на Хелена Рубинщайн, чието име даже вече не помня и не забелязах "драматичен" ефект и изсъхнаха за няма и месец, вече съм убедена, че трябва да има и спирали на по-поносима цена, които ще имат даже по-добър ефект. Дори от Шокинг на Ейвън бях по-доволна, отколкото от Ланком-ската, но имам нужда от още по-добро извиване, понеже без миглоизвивачката ефектът не беше достатъчно добър.

За мен най-добрата спирала, която съм ползвала през годините, беше една "двустранна" на Лореал, която спряха от производство още преди години, приличаше на око и в единия край имаше бяла четка, чиито власинки полепваха по миглите и ги удължаваха, а с черния туш в другия край ефектът върху моите мигли беше просто зашеметяваш като удължаване и извиване. В нета намирам и други  "двустранни" спирали на същия принцип, дори Голдън Роуз имат такава, но ме интересува, дали с някоя такава мога да постигна същия ефект с удължаване и извиване, както с Лореалската. Затова ще съм благодарна, ако споделите впечатленията си от подобни спирали, но приемам и всякакви други предложения за добри спирали, които удължават и извиват къси и сравнително прави мигли като моите Embarassed  bouquet.

И аз като цяло съм пробвала всякакви спирали, но ефектът е един и същ. След опити с Гейшата и една Ланком-ска (забравих й името), една приятелка ми даде да пробвам на Мейбълин жълтата с ЛИЛАВ надпис и просто се влюбих. Това е спиралата за мен и от години съм с нея. На 1-2 пъти се пробвах да я сменя за разнообразие с едни на Максфактор и на Лореал, но просто след второто нанасяне ги подарих на майка ми. Миглите ми са много гъсти, нямам нужда от обем, но са къси (отрязах ги с ножицата, като бях малка, защото някой ме намами, че растяли повече така като косата hahaha) и си търся извиване. Досега след много експерименти пак съм си с тая жълтата с лилавия надпис на Мейбълин. Simple Smile

# 686
Много съм довонла от Masterpiece Max на MaxFactor. Ползвам я за първи път и е наистина страхотна, сестра ми даже ме попита да не би да съм си сложила изкуствени мигли.  Joy
Точно ефекта, който харесвам - оформени, издължени и много драматично черни.  Heart Eyes

# 687
В момента ползвам Dior Iconic и не мога да кажа, че съм очарована кой знае колко...

# 688

Препоръчвам с 1000 ръце спиралата на Yves Saint Laurent - Singulier! Мноооого съм доволна! Четката е страхотна!

Ето линк към самия продукт:

http://www.yslbeautyus.com/Mascara-Singulier/466YSL,default,pd.html

Моята е тъмно лилава, защото очите ми са зелени и много ми отива, но има и други цветове.

# 689
  • в Кошера

Препоръчвам с 1000 ръце спиралата на Yves Saint Laurent - Singulier! Мноооого съм доволна! Четката е страхотна!

Скрит текст:
Ето линк към самия продукт:

http://www.yslbeautyus.com/Mascara-Singulier/466YSL,default,pd.html

Моята е тъмно лилава, защото очите ми са зелени и много ми отива, но има и други цветове.

Цветовете й са жестоки!  Heart Eyes Зеленото особено е уникално.
Моля те, сподели малко повече за спиралата - нанасяне, резултати, трайност?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт