първи детски обувки- актуална информация???

• 23 210
  • 125
  •   1
Отговори
# 30
  • Sofia

Ами то си е да се гръмне човек направо..... ooooh!

# 31
  • София

Ами то си е да се гръмне човек направо..... ooooh!

ужасно

# 32
  • София
днес гледах летните на Paqpa и ми изглеждат доста добре, някакви отзиви? newsm78

# 33
  • София
супер са Simple Smile 2 пъти съм купувала боти...и първите му обувки бяха такива...много хубави.

даже си ги писала в първият пост, че има добри отзиви...

# 34
  • София
супер са Simple Smile 2 пъти съм купувала боти...и първите му обувки бяха такива...много хубави.

даже си ги писала в първият пост, че има добри отзиви...

аз писах, че има добри отзиви, НО бях събирала информация от стари теми (2008-2009г.)  и незнаех колко е актуална, а когато отворих темата, "Малечко" (бяха писали, че там ги има) бяха затворени и нямаше къде да ги видя  newsm78

# 35
  • София
В джуниърс уей ги има(поне ги имаше), въпреки, че последните 2 години не съм купувала...съмнявам се да са ги развалили Simple Smile

# 36
митко има(ше) три чифта обувки paqpa, освен тях е носил колев и колев, капчица, делфи прим ( примиджи ) и мини мен. от всички изброени най- много харесвам paqpa. 

# 37
Clarks и Paqpa това са предпочитаните от дъщеря ми обувки Peace

# 38
  • София
В джуниърс уей ги има(поне ги имаше), въпреки, че последните 2 години не съм купувала...съмнявам се да са ги развалили Simple Smile

ние купихме пролетни от Junior's way преди месец на PAFI, но Paqpa нямаше  Rolling Eyes Може да не сме нацелили момент  newsm78
В Малечко имапе и някакви Perlina или Perlichka  newsm78

# 39
  • Sofia
Perlina има и в Junior's way. Купила съм 2 чифта, страхотни обувки са според мен  Peace Супер удобни и не запарват.

# 40
  • София
Perlina има и в Junior's way. Купила съм 2 чифта, страхотни обувки са според мен  Peace Супер удобни и не запарват.

значи ще гледам и двете марки, а защо когато аз купувах преди месец от Junior's way не видях такива  newsm78 Може би съм пропуснала  newsm78

# 41
  • София
поне в сайта им ги има обувките и на двете фирми все още.

А що за обувки са тези Дреско и Лепи?

Последна редакция: ср, 12 май 2010, 21:11 от Angel_Dust

# 42
Аз да попитам за CHIPPO и Dendy-какво е качеството им?Водят ги уж български.В нашия град има само такива и на Колев и Колев но обикновените-затворените за прохождане, а лятото не може с тях...  Confused

# 43
  • София
CHIPPO не са ли китайски  newsm78

# 44
  • София
всъщност за чипо не са лоши мненията... но аз не ги харесвам нито тях нито денди....
предимно са ми грозни, а и май са изкуственяци... но всъщност основно по снимки съм ги виждала... така че нямам опит....
но пък винаги може да си поръчваш от нета Wink

Общи условия

Активация на акаунт