първи детски обувки- актуална информация???

• 23 234
  • 125
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Български са, но нямат фабрика за производство в България  Laughing
Ама не са единствените... то за колко ли от другите "български" някой е виждал/чувал за фабрика и работещи там (ама не дистрибутори и търговци, де).

# 46
  • София
Цитат
Български са, но нямат фабрика за производство в България

ясно  ooooh!

# 47
познавам хора, който харесват и купуват за децата си обувки чипо. имат добре изглеждащи модели. аз обаче съм с предубеждения и все не се решам да ги пробвам. доминира мнението, че съотношението цена- качество е добро.

# 48
Днес нямах нет и за това чак сега се включвам Whistling
Същност са ме изпреварили като са написали ,че Чипо са български, но произведени в Китай..това не ме притеснява толкова,защото ако материалите са добри, мисля че няма проблем.А за тях пише че са изцяло от естествена кожа, ето едно моделче, което е от миналата година
http://www.kids.bg/product_info.php?cPath=7_69_130&products_id=7141  Не са лоши като цяло.

А Денди не съм сигурна, но и те май са произведени в Китай, но в сайта им не е упоменато от какъв материал са.
Гледах в сайта на Колев цените са двойно по скъпи, но не можах да намеря сандал в бяло, а и няма как да ги пробвам, а сякаш не ми се рискува по нета да поръчвам.
Та се чудя и мая какво да взема, не че имам голям избор, но сякаш към Чипо клони везната, възпира ме това, че са произведени в Китай...  Rolling Eyes

п.с.Диди, с теб съм съгласна, че голяма част от производството е изнесено там, което не означава, че стоката е боклук

# 49
  • София
Всъщност днес гледах в едно магазинче сандалки на чипо, бяха изцяло ест. кожа вън, вътре, стелка 28 лв, мека, гъвкава подметчица....честно казано се замислих да ги взема, повече ми допаднаха от капчица например... пък за напълно отворено сандалче...няма какво повече да иска човек...даже бяха и симпатични...

но ги няма в сайта.

Последна редакция: чт, 13 май 2010, 22:42 от Angel_Dust

# 50
Ейнджъл, аз основно пазарувам по нета, то пюрета ли, козметика ли, количка и какво ли още не за малката, но обувката ми се ще да се пробва и така, че ако не преценя правилно толкоз пари..  Embarassed

# 51
  • София
абе има го този момент...аз също не купувам онлайн обувки...НО избор колкото искаш в София....
освен да отидете до някой по-голям град близо до вас, като първо разбира се проучиш какво има там...да не се резкарвате напразно..

# 52
Не исках да лангъркам детето, че разтоянието не е много около стотина км, но пътя е ужасен  Twisted Evil Исках да й спестя това мъчение, а и до 50лв хубавки сандалки освен на Колев или Капчица май  не се сещамда има.Струва ми се ,че голяма разлика между тея три марки в качеството няма

# 53
  • София
има хубави сандалки до 50 лв, разбира се Simple Smile))

# 54
Момичета, тези марки обувки, които сте изброили - за първи път ги чувам и не съм виждала никъде в Пловдив ( а няма как да няма) - моля ви, ако някой знае къде мога да погледна наживо моделчета и да мерим евентуално...
Благодаря Hug

# 55
Момичета, тези марки обувки, които сте изброили - за първи път ги чувам и не съм виждала никъде в Пловдив ( а няма как да няма)...
Напълно възможно е да няма, което е кретения...

# 56
  • София
Момичета, тези марки обувки, които сте изброили - за първи път ги чувам и не съм виждала никъде в Пловдив ( а няма как да няма)...
Напълно възможно е да няма, което е кретения...
възможно е да няма и то напълно.
Ние сега сме със сандали на Pablosky , които мисля, че могат да се намерят само в СФ за съжаление.
Зависи от вносители и търговци.
ето този модел: http://www.pablosky.com/colection.asp?idpage=5&idarticle=413 … mp;idcoleccion=23

# 57
Вие сериозно ли Rolling Eyes
В Пловдив освен магазин на К и К и Барт, други специализирани детски не съм виждала...е, в магазина на Чико има хубави обувки, но цените са около 130лв. за нов модел Sick
най-много да се задрускаме към София...
От К и К не съм доволна, ама никак, не за друго, ами супер калпав модел ни предложиха за малкия, уж за прохождащи деца - нъцки..тя подметката не може да се сгъне, ама нейсе, струват 50лв. и са супер недомислени като модел, без възможност да се носят малко по-дълго време (обухме ги 4 пъти и не му стават вече)...

# 58
  • София
А тези Pablosky, къде в София ги има. И какви са им цените долу горе. Много добре изглеждат в сайта им.

# 59
А тези Pablosky, къде в София ги има.
Виждала съм ги и купувала съответно единствено в Джуниърс Уей на бул. Витоша.
Ето и линк: http://www.juniorsway.com/

Общи условия

Активация на акаунт