С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.В.Търново при моя любим
Добро утро ,мацки Hug

Аманитка ,да ти е живо и здраво сладкото момченце Heart Eyes

Хубав слънчев ден момичета  Hug  bouquet

# 181
Аманита, голям сладур е този Габ, а какъв бузанчо само да го нащипеш по сладките пухкави бузчици. Heart Eyes Да ти е жив и здрав и да те слушка.

неземната, и аз се успокоявам като хвърлям разни неща. Mr. Green

# 182
За всички дето са в депресии помислете си замо за : http://3.bp.blogspot.com/_lPDjJTl4o7s/SZCLrYQ_DPI/AAAAAAAAAVk/6F … s400/collage5.jpg или за това : http://www.horemag.bg/lib/showimg.php?filename=cb_779193.jpg и всичко ще се оправи.
как искаммммм там  Laughing

# 183
Добро утро и от мен, девойки!

amanita, да ти е жив и здрав синеокия сладушко и много да ви радва!
Плодчe, закусчицата е перфектна, както съм на 2 кафета от рано-рано, направо усетих как ми пристъргва стомаха като я видях...
(wind) , накара ме да се размечтая за лятото, ама има още малко време дотогава, дано всички тук го посрещнем  preggo. Прилошаването ще отмине, хапвай по-честичко нещо дребно...е, гледай да не станеш 100 кила... Joy
неземната*, и аз сега започвам снощната ти терапия, дано ми подейства така и на мен   Confused.

# 184
  • Варна
Здравейте, мацки!  Hug

Тортуна, честит рожден ден, миличка! Пожелавам ти да откриете проблема и бързо да го разрешите, че догодина на този ден две мънички ръчички да те гушкат!  Hug

# 185
неземната*, и аз сега започвам снощната ти терапия, дано ми подейства така и на мен   Confused.
дано да се почустваш по добре Grinning

Тортуна честит роджен ден и от мен, пожелавам ти всичко най хубаво и най вече да свършат проблемите и само радости да имаш   Hug

# 186
Тортуна, Честит Рожден Ден! Пожелавам ти да видиш отново двете чертички и бремеността да завърши със сладко бебче!  Hug

# 187
Тортуна Честит Рожден Ден!
Желая ти от сърце мирно небе, чисти води и живот без беди!
На слънцето топлината, на хората - добротата, на децата - радостта и на приятелите верността!

Пожелавам ти късмет! bdbaloni

# 188
Тортуна, честит рожден ден ( не знаех, че си овенче, има тема за жената овен в Общия отчетен), много здраве, щастие, любов и в скоро време да откриете каква е причината за незадържането, за да я отстраните възможно най-бързо и да се наслаждаваш на една прекрасна бременност с най-сладкия бебок на финала.

# 189
Тортуна Честит Рожден Ден
Здраве, щастие и успехи
Проблемите да останат зад гърба ти и много  baby_neutral
   Party Time

amanita, да ти е жив и здрав малкия бузан, много да ви радва и да е послушен!   bouquet

# 190
  • Морска приказка
Здравейте милички. Плодче мерси за закуската, добре, че си ти  Laughing
Тортуна честит рожден ден, да знаеш , че си много хубав човек  Laughing, щото и шефа и  свекър ми са рожденници денс та по тях съдя  Joy
Аманитка, да ти е жив и здрав малкия сладур, голяяяям да порастен.
(wind)  Hug Hug Hug много благодаря за стиснатите палчета, цялааа нощ ме боля корем и вече незнам всеки момента чакам Cry ама дано недочакам.
Целувки на всички  Hug Hug Hug

# 191
Danili, устискай още 2-3 дни да не дочакаш и после да се похвалиш с  EFP! Корем може да те боли, но после да отмине и да те прескочи лелката, надявам се да е така! Аз точно по този признак се усъмних, че съм бременна - боля ме адски цял ден, аха да разцъфна...и после нищо. Та болката не я брой за никакъв признак.

# 192
Danili стискам ти палци!
Чувствам, че се вкарвам във филми! Уж трябва да съм спокойна, обаче аз все си мисля: уцелихме ли момента, всичко възможно ли направих? Знам, че е много рано обаче си въобразявам разни ранни симптоми за евентуална бременност. Опитах се говоря с моята майка понеже тя е родила 3 деца, обаче тя само ми повтаря "спокойно, то така не става както ти си представяш и т.н" #Cussing out То така отстрани е много лесно нали!
Както и да е извинявайте за дългия пост.

# 193
Тортуна, 4естит рожден ден, мила! Да си жив аи здрава, много щастлива и съвсем скоро отново да станеш мама! Heart Eyes Hug

Аманитка, да ти е жив и здрав, Габко! Heart Eyes  bouquet
Coco, добре дошла и успех, мила! Hug  bouquet И между другото никът ти е мнооого ароматен, страхотен е Mr. Green
Данили, стискам палци, мила! Praynig Hug
Плод4е, както винаги, благодаря за закуската! Hug
уинд, надявам се, 4е си по-спокойна ве4е. Hug
ку4о, не знам за курбан, ама бъдете по-внимателни и се оглеждайте на вси4ки страни! Praynig Hug

# 194
  • На планетата Земя
Тортуна, честит рожден ден! Нека всички беди останат зад гърба ти! Желая ти здраве, щастие и сбъднати мечти!

Аманитка, малкият така е пораснал. Да ти е жив и здрав! Още мнооого да расте, здрав и щастлив, за радост на мама и тати!

Общи условия

Активация на акаунт