С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
Лита, честити сватбен ден!!! Пожелавам ви, времето да не заличи любовта ви, а винаги да се обичате толкова много, колкото днес!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 586
Здравей момичета, приемате ли нови попълнения   bouquet ?
Отдавна ви следя, но до днес не смеех да пиша. Радвам се и тъжа с вашите успехи и неуспехи  Hug .
Имам дъщеричка, която е на 8,5 год. , а бебеправим  Laughing от 3 месеца. За сега неуспешно, но съм сигурна, че рано или късно всяка от нас ще постигне мечтата си   baby_neutral .
Днес лелката си отиде и вече се заемаме сериозно.

# 587
bi_bi_to, добре дошла, но да не се задържаш много тук. Heart Eyes Успех оттук нататък!

# 588
Здравейте,аз също се нареждам на редицата на бебеправенето.Имам дъщеря на 3г и 3месеца,но с голямо желание чакаме второ детенце.Бебеправим от  август миналата година.Първия път също стана след 1 година така,че мисля че съм се въоръжила с търпение.Е, изпадам и аз в депресии от време на време, но се опитвам  да не мисля за това.Този месец за първи път използвах тестове за овулация,макар че през предполагаемата овулация мъжа ми беше в командировка , успяхме само един ден luvbed точно когато показа две черти и се надявам на този един път.Е,това е от мен успех на всички

# 589
  • София
Момичета, благодаря за подкрепата!

Лита, честит сватбен ден!   bouquet  Много семейно щастие, любов и детски смях!  Hug

Добре дошли на новите мами bi_bi_to  и  rosenna  и да не се задържате дълго тук!  Peace

# 590
Лита, честит празник!!! Безкрайно много любов, незабравими спомени, щастие и усмивки помежду ви!

Джеси, много се радвам, само хубави новини  Hug
Полито, стискам палци,мила!  Hug
Сакси, надявам се скоро да се разреши всичко.Гуш на Яна.
Бибито, росена welcome и успех!

Хубава вечер

# 591
Здравейте на всички!!
Аз не знам дали мога да се впиша при вас, т.к. още не сме официално бебеправещи, по-скоро аз се надявам на щастлива случайност от метода с прекъсване.... Тоооолкова много искам да си имаме вече детенце. С приятеля ми сме заедно от 4 години вече. Говорили сме много пъти за деца, имаме и имена вече избрани и т.н., но той май не може да се престраши съвсем още, а е на 35 вече..
Въпреки това искам да се присъединя към вас, т.к. може и да е станало чудото този месец, ако не - след 2 месеца имаме уговорка да започнем сериозните опити, а аз нямам търпение вече. В момента уча извън България, но началото на Юли се прибирам.  Само за това си мисля, толкова силно го желая!

Успех на всички момичета в темата и дано скоро всички започнем да пишем в Очакващи!  Praynig Пожелавам ви го!    bouquet

# 592
  • София
A_vagabоnd, и аз се надявах на такова чудо цяло година от живота си. Бях чела много и да знаеш, че шанс има. Пък дори и да не стане, пожелавам ти след два месеца като започнете опитите да успеете веднага  Hug  Добре си дошла.

На мен започва да ми минава яда за яслите...  Blush Всяко зло за добро.

# 593
  • Бургас
A_vagabоnd , добре дошла и наистина започвайте след тези 2 месеца, че от много отлагане няма никаква полза... Ние вече направихме година в безуспешни опити, а мислех, че ще стане от първия път...
Добре дошли и на bi_bi_to и rosenna и дано съвсем скоро мечтата ви се сбъдне.   bouquet
saxophone , тук също е ад за записване в детските градини - чака се  от 02 часа сутринта...  #Cussing out

# 594
  • София
catwalk , може би бих предпочела да чакам. Поне ще ми се струва, че нещо зависи от мен. Вися като идиот и колкото по-дълго и от по-рано, уж толкова по-голям шанс....
А с тази уж "безпристрастна" и "честна" система, яслата директно я пропуснахме. За догодишното класиране ще сме вече за детска градина  ooooh!

Момичета, да го кажа и тук, толкова съм изперкала, че тази нощ сънувах, че си правя тест и е положителен. Даже и с близнаци бях забременяла  Joy Все пак бързам да го споделя преди 12, та дано се сбъдне  Praynig

# 595
Привет, прекрасни  Hug
Честито на новите бременелки  Hug
Прекрасен сватбен ден на Лита     bouquet Не съм чела много назад, но ако правилно подразбирам и Биби утре ще се омъжва  Blush От сърце желая много семейно щастие и любов в домовете ви  Hug
Аника, стискам палци с майчето ти всичко да е наред  Praynig
Сакси, /радвам се да те видя/ това с класиранията е уникална простотия...и аз много се ядосвам, че се намира начин да се отчуждат земи за молове, а за децата никой не мисли  #Cussing out Ще се гледате...друг вариант май нямате...или пък, може да вземете домашна помошница  Thinking
Аз съм добре...едната седмица болничен не ми стигна  Heart Eyes и хич не ми се ходи утре на работа  Grinning Иначе съм добре, надъхана за следващия път. Малко се ядосах на лекарката ми  Twisted Evil Нали беше в отпуск и аз отидох при друг лекар /в друга клиника/, според който задължително трябва кюртаж, защото ако останели клетки от плодния сак, ставали на карцином  Rolling Eyes И аз се съгласих и съответно ме кюртираха. Оня ден отивам при мойта лекарка и обяснявам, че всичко е приключило и че са ме кюртирали...и така ми се развика... Rolling Eyes Не трябвало да ходя на друго място, карцином ставал чак след 4 седмици, ако не се изчисти матката сама до тогава ... Rolling Eyes Да съм ходела само в Щерев - били имали денонощно лекар...а когато я попитах по телефона дали няма някой друг лекар да ме прегледа в петък /докато тя е отпуск/, ми каза, че в петък нямало други освен нея  #Cussing out Та сега според нея трябва да се пазим 3 месеца, според Кременски трябва да се пазим в продължение на два нормални цикъла, а според новия доктор - в моя случай не знаел до колко е удачно въобще да се пазим  Rolling Eyes Иначе...имам чувството, че до сега много малко лекари са се сблъсквали с проблем, като моя...всички са доста неориентирани...единствено Кременски вдъхва доверие, но все пак той е генетик. От Щерев ме навиват за инвитро, а пък според новия доктор /Механджийски/ ... думите му бяха "Ние също сме клиника, в която правим Инвитро, но лекарската ми етика не позволява да ви подложа на това. Лесно мога да ви взема парите, но това няма да ви помогне"  Rolling Eyes Предлага донорска яйцеклетка...
Въобще...една голяма каша...
За сега сме решили с мъжа ми да продължаваме така...още няколко опита...пък ако не стане, ще му мислим  Flutter
Прегръдки на всички  Hug Hug Hug Макар да се включвам рядко, да знаечте, че ви мисля    love001

# 596

Добро утро или добър ден, важното е да започнем деня усмихнато и с кафенце. Hug

A_vagabоnd, добре дошла в нашата темичка, и да знаеш рано или късно тя носи късмет и сбъдва желания!

peiota, ще се подредят нещата, при колкото повече лекари ходим, толкова различни мнения чуваме, как да не се обърка човек...Късмет оттук нататък!

# 597
Момичета, искам да ви почерпя - днес правим 1 година от брака  Grinning

# 598
  • Морска приказка
ЗДравейте милички.
Добре дошли на новите бебеправещи, дано имате успех скоро и да се радвате на 2-чертички.
Kimbarly , неземната* добре сте се погрижили за масата, Благодаря  Hug
peiota мила колкото повече доктори, толкова мнения.  Само объркват хората ooooh!. Стскам палци да ви се получат опитите.
saxophone аз преди да видя 2-те чертички , 1 седмица сънувах, че съм бремнна, че ражадам и все такива и хоп  видях ги, явно много съм го искала. Дано и при теб да е така  Praynig

# 599
  • Бургас
Здравейте!
Разчистила съм се днес,а децата са с татко си на разходка.
Кимбарли,честито!Пожелавам ти една лека и безпроблемнна бременност.
Това са тестовете го сънувам от месеци вече,дано да е за добро.
Добре дошли на новите момичета,да не се задържате много тук.
Пейота,чудо е направо с тези лекари.И от цялата тази бъркотия кой от тях е прав?
Неземна,Честита Ви годишнина!Да сте живи и здрави,много любов и щастие Ви пожелавам.
Моята леля заминава и я подхващаме.

Общи условия

Активация на акаунт