С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Silvermist леле мила, направо се плаша като чета, щото и мен ме понаболява от време на време, дано не се стига до болница. Разбра ли се от какво е?

Ами не - каза, че е още рано да се каже дали ще има нужда да се бие Прегнил или други мерки да се взимат за задържане.

Мерси момичета, извинявам се, че се разфучах така, ама бях луднала страшно   bouquet

# 436
Magi TM, честито бебче!!!  bouquet да сте живи, здрави и много обич!
Пуф паф, Лейди Н, честити сърчица!  Hug само с такива новини да ни радвате!
Ети, с вълнение всички чакаме Деня,мила!  Praynig Hug
Плодче, честито на приятелката ти   bouquet ...представям си изживяването ти  Hug
нас, съжалявам за диагнозата, но нищо не е изгубено. кураж и любов!
визи, милата Бибишка..радвам се, че е добре  Hug
Силвърмист, не знам как да коментирам ситуацията, в която си изпадната- потресаващо е наистина! важното е, че имаме радост - сакчето...спокойствие и се пази.  Hug
КафеJoy и все пак внимавай  Hug
ивангелинче, тодорка, Бенджи и всички останали  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Спокойна вечер  Heart Eyes

# 437
Аааа....поспаланки Simple Smile

Да ви е сладко Simple Smile

# 438
Добро утро милички! Как спахте?
Silvermist ммммммммм чудесна закуска. Абе ти нещо сън не те хваща, много си раннобудна Laughing
Кафенце страхотна история. Смях се с глас! 
LADY N браво миличка! Радвам се за теб.

# 439
  • Бургас
Добро утро!
Силвермист,благодаря за закуската! Hug
Лейди,чудесни новини.Почивай си повече и се радвай на бременността.
Пуф паф,честито сърчице,мила.
Шарки,благодаря за поздрава.
Аз си имам леля от тази сутрин,но изобщо не й обръщам внимание.Ще си отиде до дни и хоп пак на лов.
Хубав ден от мен!

# 440
Добро утро и от мен!

Магинка Да ти е жив и здрав малкия мъж! Да расте силно, здраво и умно дете!
Nas Съжалявам за диагнозата, но поне проблема е открит и знаете в каква насока да действате Hug
Пуф паф, Лейди Н, честити  Two Hearts
peiota съжалявам за случилото се. Възхищавам се на силата ти и на позитивното ти мислене Hug Вярвам че ще успеете!

# 441
Добро утрооо, мили мои.
Ееее Café con leche - на фона на мрачното време и на болното ми дете в къщо - много съм се смяла с тебе. То не е за смях, ама не се здържах. Следващия път внимавай.
Моето чедо тази сутрин реве, боляло го корема, накрая повръща-повръща та се къса , измори се милото и сега спи блаженно.
Аз днес малко почивед ден в къщи, ще използвам да изпера и да наготвя, че все не ми остава време събота и неделя.
Силвермист - много приятна закуска- благодарско   bouquet
Момичета не ми  стават дънките,  ooooh! дупето ми не се събира, едвам закопчавам копчето, имам едни с по ниска талия, те добре, ама като седна  Sick другите са ми със средна талия, не купувам с ниска, заради предната ми операция, ама не мога да закопчея - предния път сякаш не беше съвсем така в началото  newsm78
айде, че каймата е готова.

# 442
Добро утро, момичета! Heart Eyes
irina_boneva, да не се задържа лелята... doh
Лейди Н, ама как да не ме познаваш?   love001 Ей ме на, още по-истинска тук, отколкото в истинския живот!!!! newsm51
кафенце, много готина тая случка с термометъра- и аз мисля ,че трябва канапче...
днес съм в малко кофти настроение,  Banghead така че няма да пиша ...но ви желая хубав ден!

# 443
Добро утро!

Благодаря за пожеланията за приятелката ми, да ви се връщат.  Hug Hug

Силвърмист, благодаря, че си се погрижила за закуската. Вземам от кафето и гроздето Wink
Ирина, хреса ми оптимизмът ти "Аз си имам леля от тази сутрин,но изобщо не й обръщам внимание.Ще си отиде до дни и хоп пак на лов." Така трябва.  Hug

Хубав ден.

# 444
не мога обаче да не кажа колксо много ми хареса песента на Белослава и Орлин- много стилен клип, много въздействаща песен!!!

# 445
  • София
Оппааа  Joy
Здравейте момичета  Party
Аз понаваксах малко с четенето  Crazy
Пооправи ми се кофти настроението  Mr. Green
Честито бебче на Маги  newsm51
Пейотка  spoko а защо те кюретираха не можеше ли без кюретаж да се разминеш, аз след това което на мен ми се случи съм много зле настроена към тази процедура  Rolling Eyes
Кафенце със сметана това с термометъра ме разби, ама си вземи електронен според мен че с живачния и тези случки опасно ми звучи  Crazy
На бракуващите се момичета  Mr. Green Биби, Лита и Олианка най-прекрасната и незабравима сватба им желая   bouquet
Нас кофти диагноза, но наистина колкото по-рано се оперира толкова по-добре, ако има варикоцеле операцията е задължителна независимо дали скоро се планира бременност. Моя убосник така се е оперирал преди да се залюбим даже, имам и приятели които още в училище бяха предприели операцията. Изчакай малко време да посвикне с мисълта и с бавна психическа атака ще постигнеш желания резултат  Joy
Охх исках офте да пиша ама...  Crazy

Хубав ден момичета и много положителни емоции  newsm51

# 446
  • Морска приказка
Ей добро утро момичета кокичета.
Silvermist мерси за закуската както съм освирепяла от глад няма да оставя за другите  Joy
(wind) много рано бе душа, аз като чели още не усещам да са ми отеснели, ама нали спазвах една диета и повечето дрехи ми бяха широки , та сигурно за това  Blush
Няма ли нечакащи момичета да стискам палци и да ръся с прашец  Hug?

# 447
Добро утро, момичета кокичета.

Силвърче, страооотна закуска, вземам си с кеф.

Нас, съжалявам за диагнозата на половинката ти, но май не е много страшно. Операцията наистина е задължителна, поне така мисля аз. Моя убостник също я е преминал, когато е бил на около 17-18 г. , далече преди да се познаваме.

# 448
добро утро и от мен аз сега се излюпих ,че снощи седях да гледам тв до 3 часа ,загледах се по един филм ,обаче  от долу комшиите правят ремонт и от 8 е страшно чукане ,блъскане и така silvermist мерси за закуската ,взимам само от нея ,защото кафе  е пия Hug Hug,кафе и аз много се смях на твойта случка Hug Hug

# 449
Привет! Hug
Плод4е, 4естито бебе на приятелката ти! Да й е живо и здраво! Heart Eyes  bouquet Дианка, и на твоята приятелка, 4естито!  bouquet Hug
Силвермист, благодаря за закуската и кафето, мила. Hug А за ядосването по лекари, си е така, няма как да го избегнеш и да искаш.... Tired , но хубавото е, 4е сте добре. Praynig Hug
Кафенце, и аз много се смях на историята ти, малко на твой гръб, ама се посмях  Mr. Green Embarassed И за вбъдеще внимавай, 4е да не ходиш в спешното да ти вадят 4уждо тяло.... Sick Shocked Умната, ей  Hug
Кате-пате и Иринка, много ме радвате с доброто си настроение, Браво! Hug  bouquet
Хубав ден на вси4ки!  bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт