С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 450
  • Бургас
Кате,Плодче,ами така се чувствам по добре.
Въпреки,че си имам две много желани рожби,за третото е по-същия начин.Аз съм си влюбена принципно в децата и ми е най добре сред тях.
Вярвам,че ще имаме и още едно,но когато реши тогава ще дойде.

# 451
  • Варна
Привет!  Hug

Силвърмист, благодаря за закуската!   bouquet

Кафенце, и мен ме развесели.  Laughing Ще трябва да ползваш май канапче  hahaha Joy

Лейди Н, честито ти сърчице!  Hug

Иринче, поздравления за позитивното настроение.  Hug

# 452
Здравейте, момичета!
Не съм спирала да ви чета и да следя радостите и тревогите и моля да извините отсъствието ми от пишещия фронт. Просто бременността ми не е от най-леките. Накратко бях пред влизане в болница заради често повръщане и евнтуално обезводняване. Слава богу, размина ми се, последните 2 дни се чувствам по-добре и се надявам да вървя към подобрение. Иначе бебо не сме го виждали от 2 седмици, но всички ме успокояват, че тези позиви за повръщане всъщност са добър знак за добре развиваща се бременност.
Честито на момичетата, видели 2 чертички /няма да избоявам, за да не пропусна някой/
(wind) и аз мисля, че ти е рано още да пълнееш от бременността, по-скоро са газове, мила и аз понякога се подувам като балон. Общо взето засега съм около 2 кг надолу заради  Sick, но мисля че бързо ще наваксам.
Имаме младоженки в края на седмицата - Биби и Лита пожелавам ви незабравими емоции и прекрасни моменти, изживяването е страхотно и вярвам, че ще му се насладите пълноценно. И дано да ви слушкат бебоците в коремчетата   bouquet
Иринка, както винаги си толкова положителна.
Честито на Маги - дано е най-щастиливата майка на най-прекрасното дете!
Пейота, мисля че силата и куража, който притежаваш скоро ще ти помогнат да прегърнеш мечтата си  Praynig

# 453
Няма ли нечакащи момичета да стискам палци и да ръся с прашец  Hug?

Аз не чакам ама чак към 25 така, че има време струва ми се!
Нещо да ви се оплача става с мен. Постоянно ми се спи от 2-3 дни и съм една омърлушена. Мъжо от 3 дни се опитва да прави sex с мен Embarassed обаче аз направо нещо откачам и докато да се накани и аз вече съм откъртила Laughing Grinning. Абе всичко ме дразни може да е пролетна умора или пък ПМС не знам, но се надявам скоро да ми мине че започва да ми писва вече. ooooh!

galinanik, мила пожелавам ти оттук натъка по - леки времена! А пък за килограмите не се тревожи практиката показва, че в такива периоди човек някак си все се увеличава Laughing

# 454
добро утро,

Лейди Н, страхотни новини!   bouquet

силвермист, благодаря за закусчицата, грижиш се както винаги.

galinanik , дано скоро отмине гаденето.

Ирина, ще стане, няма къде да ходи.

Ети, какво има пак? Кажи ни ако искаш, ние сме затова.
Аз от толкова приготовления вчера - то вечеря на свещи ли не беше, вода не пих цял ден да не ми се допишка след сеанса..... да не ви разказвам....
Ами отчетохме се, ама само за протокола, надежди нямам, понеже 1 час след това пишках и се мих. 10 ден ми е, а нещо не ми се кекси вече....

# 455
Здравейте, наминавам само да ви поздравя. Ние с бебчо сме добре, вече имаме и нещо като краченца каза лекарката вчера. Записах се на женска консултация и дадох кръв за първите изследвания  Hug Hug Hug

Силвермист ммммм... eat

Лейди Н, Пуф паф честити ви сърчица!   bouquet

ivangelin дано лелката те подмине, стискам палци  newsm10

galinanik при мен гадене няма, дано и при теб приключи бързо  Simple Smile

На младоженките Биби, Лита и Олианка , желая незабравим сватбен ден  smile3525

# 456
  • Gone with the wind
Кафенце, така се разцвилих като те прочетох - беше си направо ред сълзи, ред сополи.
Ако някой е усетил и лек земетръс около Плиска - аз шЪ съм виновна заради мускулните спазми, предизвикани от смеха Mr. Green
Ти си била по-голяма шматка и от мен, а си мислех, че това е Mission impossible  Laughing

Биби, Лита, мчи то не остАнАло - предполагам са големи емоции около вас сега.
Гушкам ви много и ви желая най-прекрасните сватбени дни  Hug

Олианче, аз не разбрах какво ти пречи подготовката за сватбата на бебеправенето, че сте го отложили  Rolling Eyes Но пък си имаш супер шаферки - големи са сладурки и предполагам, че се вълнуват точно толкова, колкото и ти  Heart Eyes

Честити сърчица на Лейди Н и ПуфПаф, само добри новини да ни носите до края Simple Smile

Ети, Пейотке  Hug

Гушки и на всички останали

# 457
Гале, дано отмине гаденето и повръщането, мила! Praynig Hug
Иванджелин, и аз се 4увствам по абсолютно същия на4ин  newsm78 ама за мене шансове за бебе няма, явно или умора, или ПМС Tired
Етинка, какво ти е, мила?!? Hug
Плана Hug
Стискам плаци на вси4ки, които имат нужда Praynig Hug

# 458
Олианче, аз не разбрах какво ти пречи подготовката за сватбата на бебеправенето, че сте го отложили  Rolling Eyes Но пък си имаш супер шаферки - големи са сладурки и предполагам, че се вълнуват точно толкова, колкото и ти  Heart Eyes

Ku4o, ами ще се притеснявам за коремчето през цялата сватба, ще ме е страх да танцувам, да пия алкохол(дори и малко), да пуша.... А и като си спомня, че с първата бременност само спях и повръщах.... Някак не бебето и на мен хич няма да ни е добре Tired
Разбира се, че желанието ми за бебе е по-голямо от сватбата, но всичките ми приятелки, които се омъжваха бременни се изтормозиха. Да не си помислите, че отношението ми е несериозно. Просто искам като забременея да си лежа у нас без всякакви екстремни емоции. Praynig Heart Eyes

# 459
Мили дружки, за разлика от вчера днес трябва да почерпя!!! - записах малкия в логопедичната градина !!! Още не мога да повярвам ! С всички тези мъки тук за места и т.н., а и той си има проблем с говора...не мога да ви опиша колко съм щастлива! има 4 групи за цяла София за деца с логопедични проблеми и нашия е вътре!!! Не мога да повярвам още !!!
Да ви е сладко!!! И да ви се оправя на всички настроението  Hug Hug Hug

# 460
Silvermist    newsm44 thumbsup браво на теб момиче само така! Чудесни сладки! Hug

# 461
Snarky, права си, мила. Аз бях бременна на сватбата и все ми беше едно притеснено. Не можех да си пийна, да не танцувам много, бързо се измарях. Наслади се на този момент от живота и ти пожелавам веднага след това да получиш един двучертичков подарък!!!

peiota, радвам се, че си силна и не се предаваш!!! Прегръщам те  Hug и чакам скоро и от теб добри новини!

Visible, как е кучо? Видях, че нещата отиват на подобрение! Да го нацелуващ от мен!

Благодаря на всички за подрепата! Какво щях да правя без вас  Hug

Café con leche, така ме разсмя  Joy Joy Joy Умната с тези термометри!!!  Joy Joy Joy

# 462
  • Бургас
Силвермист,чудесна новина. Hug
Бг мама,как е малкия?

# 463
 newsm12 днес бях на профилактичен преглед при личния и да занеса малкия и да си взема аз направление за гонеколог.
Та резултат - 2кг. съм отгоре - предния път стартирах 65 и качих 15, сега старирам 70+2 .... ще видим на края. Даде ми направление аз ще видя кога ще отида, в рамките на 30 дни разбира се.
Малчо- и температура вдигна и повръща и цял ден обикалям покрай него - оказа се стрептококи при него- назначи се лечение.
Това е засега. Не съм ви чела,  Embarassed , остане ли ми време ще го направя.

# 464
Моми4ета, не мога д асе стърпя и да не ви покажа тази прит4а, моля ви, про4етете я! Praynig Hug

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!!!

Общи условия

Активация на акаунт