С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 465
Аника-притчата е много хубава....не че откривам топлата вода,но за себе си мога да кажа,че ако се науча да гледам на нещата по-мъдро и глобално ще се чувствам по-добре,толкова нерви хабим понякого за глупости...
На булките-пожелавам незабравими мигове  bouquet  bouquet  bouquet
Кафенце-и аз се посмях от сърце Joy Joy Joy Joy
Силвърмист-чудесна новина
На всички най-хубава вечер! Hug Hug Hug Hug Hug

# 466
  • София
Лита, най-прекрасната сватба ти пожелавам!
Неземната, прекрасен начин да отпразнувате първата си годишнина Heart Eyes Heart Eyes
Благодаря на всички за пожеланията! Днес си взех най-накрая роклята, всичко вече е почти готово. Интересното е, че цял живот съм си мечтала за този ден, а сега като идва ме тресе страх. Някак си ми е и малко тъжно.
Уинд, аз вече съм 8.5 кг. повече Blush Първите месеци хич не качих, ама от четвъртия кантара върви все нагоре.
Бг мама, как е бебчо?
Аника, Ети, Ирина Бонева, Ивап  Hug Heart Eyes
Олианка, и твоята сватба наближава, хубави неща сте направили досега.

# 467
Биби, Лита, много хубави и незабравими да бъдат вашите сватбени дни!  bouquet
Рали, чудесно да си изкарате на годишнината! Heart Eyes И нашата наближава, малко ми е тъжно, че едни сметки имахме, те други излязоха, ама какво да се прави... Tired

Бгмамма  Hug

Хубава вечер, момичета!  bouquet

# 468
  • Пловдив
Аз пак се включвам с новината за една сбъдната мечта  Hug Hug

Тази сутрин TOCHE е станала мама на прекрасната Вероника!!!

Да й е жива и здрава и много да я радва!!!

# 469
  • гр.В.Търново при моя любим
Точе,да ти е жива и здрава дъщеричката.Много,много да те радва и само сълзи от щастие в очите ти да има.Знам колко дълго я иска и чака и да знаеш,че заслужаваш най-голямото щастие на света Heart Eyes

Аз съм двойно щастлива защото  днес най добрата ми прищтелка роди първородний си син Кристиян.Да й е жив и здрав.

Съжалявам че пропускам останалите,но съм много развълнувана, и ви  Hug

# 470
Силвърмист, чудесна новина.  Hug

Честита рожба на Точе! Да е жива и здрава малката принцеса и само да ги радва!!!   bouquet  bouquet  bouquet

# 471
честито на Точе да и е живо и здраво бебенцето  Hug Hug

# 472
Точенце, да ти е жива и здрава принцесата!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 473
  • Бургас
Лана,честита ти розова мечта,мила!
Да е жива и здрава малката принцеса.На теб бързо възстановянане. Hug

# 474
Точе, честита дъщеричка Heart Eyes! Да е жива и здрава малката Вероника и много, много да ви радва!
Змейче, невероятен вестител си Hug!
Сю, Heart Eyes!
БгМама, добре е маймунката, пу-пу. Благодаря ти, че се сети Hug! Свалила е няколко грама, озверяла от глад, но добре Laughing.
Иринка, позитивизма ти е заразен Grinning!
Милички, ние утре отпрашваме за сватбата (няма да е в София). Решихме да идем малко по-раничко, за да не ни е напрегнато в последния момент.
В понеделник съм на линия и очаквам само положителни новини Heart Eyes!

# 475
Точе, ЧЕСТИТА РОЖБА!!!Толкова се радвам! Да ви е жива и здрава! Много любов и усмивки !
Биби, Лита, много вълнуващи изживявания и незабравими спомени!
Силвърмист, чудесна новина!
Иринка, Пейотка, заразихте ме със усещане за сила, вяра и топлина!  Hug  Heart Eyes
Визи, незабравимо преживяване!   bouquet  Heart Eyes

# 476
  • по света и у нас
Нахлувам и аз в темичката да честитя на Лана! Hug

Честита сбъдната розова мечта,Точе!Ти успя!Показа на всички ни,че никога не трябва да спираме да се надяваме и да мечтаем!Нека малката принцеса бъде жива и здрава,много да ви радва и обича!На теб желая бързо възстановяване,на таткото наздраве!

Момичета,желая ви много положителни тестчета и повечко усмивки! Hug

# 477
  • София
Точе, честита малка принцеса и от мен! Да ви е жива, здрава и много да ви радва!
Чудесно име сте избрали! Да и носи късмет!
  Hug

Доре, хайде, твой ред е сега! То не останало!  Hug  Heart Eyes

Пожелавам успех на всички бебеправещи!  Hug

# 478
Честито на Точе и приятелката на issi_82   bouquet
(wind)  fingerscrossed малкия да се оправя бързо! За килограмите изобщо не се притеснявам - миналия път стартирах от 56, а влязох 80 да раждам  newsm62 , та сега нищо не може да ме уплаши  newsm62

И момичета - щото съм си кукундрел и нещо явно ми се повреди спането - искате, не искате - пак закуската е от мен  newsm03

# 479
Добро утро! Hug
То4е, 4естита ти сбъдната ме4та! Да сте живи и здрави и много щастливи, цялото семейство!  bouquet Hug Ти наистина ни доказа, 4е невъзможни неща няма. Ти ни даде надеждата, която ни бе толкова необходима.  Heart Eyes Hug Бързо възстановяване и много радостни мигове! Hug
Змей4е, ти си ни най-добрият вестител! Hug
Доре, то не останало Mr. Green 4акаме добрата вест и за теб Hug
Визи, приятно изкарване и лек път, мила!
Силвърмист, благодаря за закуската! Hug
На вси4ки ви желая хубав ден!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт