С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 480
добро утро  Hug

Честито на Точе, да й е жива и здрава малката принцеса и само да ви радва  Heart Eyes  Hug

# 481
  • Бургас
Добро утро!
Доре,Редче,като Ви видях ми стана много приятно.
Все едно вчера беше,когато Дорето показа лентичката с 12седмица,а то станало 30-та вече.Времето си лети.
Ред три,как е малкия?
Прегръдки на всички момичета.
Ивап,къде си?

# 482
Добро утро!

Ех че хубава новина!
Точенце да ти е жива и здрава малката принцеса! Избрали сте много хубаво име! Бързо възстановяване, мила и чакаме скоро снимчици на малката госпожица  Hug

# 483
Добро утро момичета  Hug

Toche  Hug честито миличка, да Ви е жива и здрава сладуранката Simple Smile

Целувки на всички  Heart Eyes Hug Честито на момичетата видели две чертички и тупкащи сърчица!

Аз се потапям отново в работа!

# 484
Точе, честита ти розова мечта. Нека малката Вероника расте здраво, щастливо, усмихнато дете с най-щастливото детство.
Честито и на таткото, а на теб бързо възстановяване.

Момичета аз малко да ви се оплача от снощи съм с една висока температура, цялата съм кашкавалена, всички мускули ме болят.
Е успях да я смъкна малко и сега съм с 37.6, само дето се чудя как ще изкарам на работа Sick
Обадих се, че ще позакъснея, ама ...

# 485
здравейте!
Много са раннобудни всички днес, а Уинд каква маса е спретнала!!!!!  chef
Аничка, притчата я знаех, но с удоволствие я прочетох пак..ние сме много склонни бързо да съдим и роптаем само по това ,което виждаме, а всичко си има корени и последици, не само настоящия миг е определящ...
Биби, ти си една стройна мама- само 8.5 кг да качиш! това е добре за сватбата, ще си в добра форма.... Hug. мисля ,ч е енормално и страх да те тресе по малко, и да ти е леко тъжно...аз също бях така, но повярвай ми, на деня, като отвориш очи от сутринта , нама да имаш време за такива мисли...Забавлявай се , неповторимо преживяване е!  bouquet
на Точето- благопожелания за малката госпожица с изящното име!!!
това на картинката е цветето Вероника

.
чухте ли как хората опустошавали новия мол на цариградско? магазин Карфур? на промоция било пуснато мляко от 9 стотинки!!!!страшна рекламна тактика във време на криза! Simple Smile http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2010-04-15&ar … cle=321092  

# 486
бенджи, ама какво позакъсняване...що не си останеш вкъщи? да се влачиш с температура нито на работа си полезна, нито ти ще възстановиш бързо..иди при личния, вземи си поне един ден! желая температурата да спадне до нормалните...

# 487
Добро утро момичета кокичета!

Точе да ти е жива и здрава! Честито!
Визи лек път и добре да се забавлявате! Радвам се, че кучо е по-добре!
issi_82 честито на твоята приятелка! Да и е живо и здраво мачуганчето!
Silvermist благодаря за закуската!
(wind) да оздравявате по - бързо, а пък за килограмите не се притеснявай моята приятелка напълня с 20кг, обаче сега е с 21 надолу откакто проходи бебо. Важното е да си добре!
Аника_Б чудесна притча има какво да се научи от нея
Днес пак съм омърлушена, но усещам как лелката ми блъска по вратата #Cussing out обаче какво да се прави времето ще покаже!

Лек ден на всички!  Hug Hug

# 488
Ох голяма съм блейка.

Иси, честита радост и на твоята приятелка.  bouquet

Визи, лек път и весело изкарване.

Лита, Биби, ще бъдете прекрасни булки, сигурна съм в това. А ние тук с трепетни сърца ще чакаме снимчици  Heart Eyes, да се порадваме. Embarassed

Силвърмист,   bouquetзакуската е чудна, но аз ще пропусна, заради позивите Confused

Ети, няма да мога да си остана в къщи. Някак не ми е удобно, само от 5 месеца съм на тази работа , а иначе нямам и необходимите месеци (8 май бяха) за болничен, че каквото съм работила до сега, не е било на договор  Embarassed. Знам, че е глупаво от моя страна, ама факт.

# 489
  • София
Опппааа какви хубави новини  Party
Лана честита ти принцеска   bouquet Жива здрава много да радва мама и тати  Heart Eyes
Ред Трии как сте с бебчо  Hug
Доренце как е пупата, щип по коремчето  Heart Eyes

Хубав ден момичета   bouquet

# 490
  • по света и у нас
Добро утро! Hug
Много мило ми стана,че не сте ме забравили. Embarassed Grinning
Добре сме ние,беба се е обърнала вече в изходна позиция,всичко е нормално.Напазарувах почти всичко,ремонти течат у дома.Да си призная все още не мога да повярвам на случващото се,сякаш на друг се случва. Crazy

Аз честичко надничам в темичката да следя и шпионирам кой до къде е стигнал,как сте и ме радва факта,че много нови имена виждам в темата.Има няколко стари кукли,които като взема голямата метла ще ги замета директно в отчетните!Стискам палци и се надявам да ги търся в най скоро време там!Вярвайте,милички,чудеса се случват не само на другите! Hug Hug Hug

Ред трий,как е малката душица?Кротко бебе ли е? Heart Eyes Hug

Поръсвам малко прашец и бягам по задачки.Успех на всички Ви! Peace
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 491
Ах, какви хубави новини ни е донесла Змейчето отново   bouquet

Точе, честита ти дъщеричка. Нека да е здрава, спокойна и много жизнерадостна. На теб бързо възстановяване, за да можеш да се радваш пълноценно на малкото си чудо  Hug

Дорче, още малко остана, а  Peace

Аничка, ти как си мила? Как седят при теб нещата? Мамчето оправи ли се вече след инфаркта  Praynig

На всички пожелавам успешен ден   bouquet

# 492
  • Бургас
Точе, честито!
Добре дошла на малката Вероника - много да слуша и радва мама и татко.
Тук намирам вдъхновение и изпитвам истинско възхищение от момичетата, които не спират да следват мечтите си, колкото и трудно да е това   bouquet

# 493
  • София
Lailah, Доре, Иринка, мерси, че питате!  Hug Много кротко и добро бебенце си имам! Не мога да се оплача! Колики почти нямаше, сега чакаме да видим какво са ни приготвили зъбките.  tooth

Доре, леко раждане ти пожелавам и страхотен, и послушен бебок!  Heart Eyes Hug

Lailah, Иринка, скоро да видите двете чертички!  Heart Eyes Hug

Хубав ден и много положителни тестове за всички от нас с Филип!   bouquet

# 494
  • Морска приказка
Добро утро милички. Влизам на бързо да честитя за хубавата новина.
 Точе   bouquet , да е жива и здрава малката принцеса и само да ви радва

Общи условия

Активация на акаунт