С грейнали от радост очички, скоро ще видим две чертички! еп.17

• 21 497
  • 750
  •   1
Отговори
# 540
  • Габрово
Джиджи, "ура" за успешния трансфер. Все така добре да се развиват нещата до края.

Пете, как си  Hug? Никаква не се появяваш  Naughty.  

Аника, стискам палци нещата при майка ти да се развият по най-добрия възможен начин, с най-малко интервенции.

Иванджелин, докато няма лелка, има надежда!

Сакси, пиши, пиши ти, не се оправдавай  Wink.

Хубав ден на всички  Hug.

# 541
Здравейте  Hug

и аз искам срещичка  Grinning и най-вече с Яна  Heart Eyes

момичета, днес съм почивка и отивам да пазаруваме за неделя  Laughing

# 542
добро утро миличкии. Аз днес съм добре, на работа съм, малчо в свекървини командировам. Сутринта минах да си пусна кръвните изследвания и минах ехограф. Видях си точката,  smile3521 там си е на мястото. Отговаря на 4г.с. Термин 29.12.2010г., но т.к. предното е секцио и сега пак така, затова може седмица преди това . Изписа ми витамини, вика ме след 2седмици. Това е от тук , отивам назад да чета.

# 543

(wind) браво! Чудесни новини! Само така! Hug Laughing

# 544
Привет на всички!
Честито на Точе - да е жива и здрава малката госпожица, да е засмяна и лъчезарна за радост на мама и тате!.
Джиджи, безкрайно много се радвам за теб Hug
Аника, съжалявам много за състоянието на майчето ти, дано попадне на добър екип и нещата се подредят по най-добрия начин. Бъди силна, знам че много ти се събра, но мама има нужда от твоята подкрепа. Всичко ще се оправи, само се въоръжи с кураж и търпение.
Сакси, хубаво би било да се влючваш по-често. Целувки на малката сладурка Hug
Понеже не влизам събота и неделя искам специално да пожелая на Биби и Лита да са най-прекрасните булки, много красиви, щастливи и обичани! Hug

# 545
Привети и от мен, момичета wavey  bouquet

Не знам за какви диети говорите, пък сервирате двойна доза закуска  Laughing. Нищо, по-добре да има, отколкото да няма, а и трябва да умеем да каляваме нервите си и да си вземем от трапезата само колкото ни се полага   yes

Аника, възсилно стискам палци положението на майка ти да върви към оправяне и то по възможно най-малко инвазивния начин  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed На семейството ви кураж и сили!  Flowers Four Leaf Clover

Честита Вероника на мама Точе и тати! Да грее силно новороденото слънчице в техния живот  Two Hearts

Джиджииииии
,   Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap Честити високи стойности   superuu Пожелавам всичко занапред да е по мед и масло  Flowers Four Leaf Clover

Ети, дано следващия месец тръгнеш по пътя на Джиджи  Hug

ivangelin, залоствай вратата и никакви гости  smile3513

Във вторник вдигнах ей тъй, от воле, 39.5. Направо не знаех къде се намирам. Без хрема, без кашлица само висока t и ужасен главобол... От вчера съм доста по-добре.

Днес съм доволна от себе си поради две причини - купих си билет за семинара на Джон Кехоу, автор на книгата "Подсъзнанието може всичко", който ще бъде тази събота и неделя  Simple Smile
Втората причина е, че си платих VIP membership за FertilityFriend - просто реших, че за услугата, която предлага, сайтът заслужава съпорт от потребителите си под формата на такса за ползване на услугите им. Освен това сайтът целенасочено не пуска реклами, защото е създаден изцяло за да бъде в помощ на кандидат-мамите. Платих си за три месеца, тъй че това е максималният срок, в който да забременея  newsm68 Малко самоуверено от моя страна, но човек трябва да мисли позитивно, за да му се случват позитивни неща  smile3503 (освен това и според Кехоу трябва да си представяме ситуациите, които искаме да ни се случат като се опитваме да си представим емоциите и чувствата, които ще изпитваме, когато ни се случи случката  Simple Smile)

Накрая, но не на последно място  HAPPY smile3558 smile3558 smile3558

# 546
  • При моето слънце
Здравейте,   Hug! Страхотни маси пак сте заформили, мммммммммммм... благодарим  Hug
Честито на мама Точе, да е жива и здрава малката принцеса, много щаслива, много игрива, да носи само радост, усмивки и сълзи от щастие.
Аника, мила,  Hug, честно, не искам да съм на твое място, толкова беди те сполетяха, но  newsm20 не се предаваш, опитваш с всички сили да не падаш духом и продължаваш борбата. Възхищавам ти се за това. Стискам палци всичко да се размине по най-лекия възможен начин.
Джиджи, честито, само така, лека бременност с прекрасен финал.
Ети, ти си, не спирам да стискам палци и съм убедена, че другия месец ще ни зарадваш.
На красивите булки искам да им пожелая незабравими моменти, по-малко нерви (без тях знам, че не става) и много много обич. Очаквам разкази и снимки след важния ден.
На всички пожелавам един топъл, слънчев и много усмихнат петък.  newsm51
Иначе при мен нищо ново, вече цяла седмица съм болна и една кашлица ме мъчииииии, но вече май съм по-добре. Бебо не спира да ме подритва, а аз не спирам да се усмихвам на всеки ритник. Очаквам с нетърпение май месец, за да видим дали всичко му е наред и да разберем дали ще купуваме топки или панделки.  Laughing

# 547
Добър ден  Hug Hug

Аника, дано това, което ти се случва в последно време по- скоро отмине, дано майчето ти се оправи  Praynig
dianastml, до преди 10-тина дни бях на 90- дневната (изкарах я два месеца). Дава добър резултат, пък е и лесна за изпълнение.
Иванджелин, Ети, благодаря ви за закуската.  Hug Грижите се за нас, да не отслабнем  Joy С тези вкусотийки няма да е лесно поддържането на тегло в норма.  Joy
Иванджелин, стискам палци за следващ +тест  Praynig
Уйнд, чудесни новини  Hug

Хубав петъчен ден!

# 548
 Heart Eyes Минавам да ви видя. Вие какво да не решихте, че чак септември ще се търкулна тук. Някой трябва да ви наглежда.
Аничка кураж, че работа ни чака. Вярваме да се развият нещата добре и това да е само поредното изпитание на една силна жена каквато си ти.

Аз пък да ви се оплачо-похваля съм глуха на половина. Никакво стерео, само долби и е голям кошмар. По време на лапороскопията бях хремава и анестезиоложката ме предупреди, че може нещо да се развие. И така вече 15 дена - хремата отмина, но засегна средното ухо и не чувам, все е едно е пълно с нещо. На антибиотик съм до довечера, слагам топло олио. Казвайте ако знаете начини как да оправя проблема, че не искааааам повече болници и игли...

Заредихме се с предпазни средства  Crazy и при нас почва сезона не на чакане на овулации, ами на разпускане. Ще минавам да ви наглеждам.

# 549
Здравейте мили момичета,
гледам доста сте изписали, ще има да чета цяла седмица. Laughing
Ние се завърнахме от нашата почивка, изкарахме си страхотно и най-важното е че лелка още няма. Вчера правих тест, имам втора бледа розова чертичка и 5 дневно закъснение. Не мога да повярвам, защото наистина не очаквах този месец да е станало нещо. Още не смея да се зарадвам, знаем си само двамата с мъжлето и засега няма да уведомявам никой поне докато не мине прегледа и да се уверя че има точица и си е на мястото.
Много съм развълнувана и объркана, от щастие разбира се, но ми е странно...
Връщам се много странички назад за да наваксам с хубавите новини, дай Боже да има повече такива. Лек ден и доскоро! Hug

# 550
Kimbarly   newsm44  newsm68 поздравявам те с танца на радостта! Макар, че съм нова тук разбрах, че се чувствам много добре като прочета такива новини. А ти къде беше на почивка?

TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN дано всичко се оправи обаче освен топло олио и аз не знам за друг "илач" за временно оглушаване. Дръж ни в течение.

Блогодаря ви Плодче, Café con leche  .

На всички момичета искам да кажа, че вашата подкрепа е незаменима Hug  bouquet

# 551
Кимбърли, честито!!!   bouquet  newsm68 newsm44 толкова хубаво! всичко най-най....  Hug
ivangelinPraynig Hug

# 552
Йееееееее, Kimbarly   Hands Clap sohappy  Hands Clap sohappy Hands Clap sohappy Hands Clap sohappy
Какъв по-прекрасен финал на вашата почивка smile3501
ЧЕ-СТИ-ТО!!!  newsm10

# 553
Kimbarly ЧЕСТИТО   love001, сигурна съм че ще видите и точица, не се притеснявай    bouquet

TOPTYNA ПIЛE Z_ПАN желая ти всичко най-добро, а лошото остане зад гърба ти  Hug

Аника  smihesorry за майка ти,  но я подкрепяй и вярвай, че ще се оправи. Така ще и вдъхнеш кураж, за да се справи по лесно с болестта  Hug

# 554
  • гр.В.Търново при моя любим
Кимбърли,Джиджи ,браво момичета ,много се радвам за вас и честито  bouquet

Аничка ,горе главата,вярвам че всичко ще е наред с маминка и тя скоро ще се възстанови..особенно ,като има такава подкрепа и грижи от твоя страна Hug

Тортуна ,дано скоро ти мине Hug

А на мацките ,които ще са скоро булки им пожелавам незабравим сватбен ден и много щастлив семеен живот Heart Eyes

А специално на Иве ,Кате-Пате,Миле,Дора,Ариел и всички стари муцунки,които доста време са ме подкрепяли и давали кураж ,искам да ви кажа:"че много ви обичам и че ще успеем,защото заслужаваме да сме мами" Heart Eyes

А на по новите мацки искам да кажа:"Никакво задържане тук,бегом към отчетните теми"

Общи условия

Активация на акаунт