Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 060
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Няма особена разлика между чашите (това установих от опита ми с Дива къп и Муун къп, и четейки отзивите на другите. Взимай най-изгодната

# 526
Мелуна пращат  подарък втора чашка  Peace

# 527
  • София
  А как мога да си поръчам на Мелуна?

# 528
# 529
 А как мога да си поръчам на Мелуна?
http://www.ekomama.net/producti-za-jeni/menstrualni-chashki/meluna.html
на цена гледам излиза същото почти, но не знам дали от тук пращат и втора чаша

# 530
Момичета, някой беше поръчвал от Леастор, за колко време получихте пакетчето?
Нещо не мога да си намеря чашката  Confused И май ще трябва да си взимам нова и да изкарам един цикъл без Confused, защото трябва да ми дойде тия дни.
В биомагазините ли се продаваха разградимите превръзки или и те са само онлайн?

# 531
Аз съм си купувала такива превързиките от ДМ. За тази марка става въпрос: http://www.ekomama.net/producti-za-jeni/producti-za-ednokratna-u … -t-nki-20-br.html

# 532
ДМ какво е Blush Да, точно такива мисля да взема!

# 533
ДМ е верига магазини - има много козметика, почистващи препарати и разни био и здравословни храни (малко странна комбинация ми се струва. Ето адресите на отворените магазини:
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg/home/kompanijata/filiali-v-blg … ete-filialen.html

# 534
Благодаря, Арлина! Като цъкнах на линка и видях логото, се сетих за кои магазини става въпрос, виждала съм в подлеза на СУ.
После ще дам отзиви как е било с такива превръзки.

# 535
  • София
  ДМ отскоро отвориха и в Бизнес Парка в София. Трябва да отскоча да ги видя, а там на отделно място ли е био частта или целият е с био продукти?

# 536
Ух, намерих си я Grinning

# 537
Нова съм в темата. Четох малко, разглеждах чашките и се спрях на Lunette и Mooncup . Какви са ви отзивите, по-скоро, ако има негативни? Запушват ли се, лесно ли се почистват, от къде ги купувате? Видях, че ги има на българските сайтове, но още не мога да избера една от 2-те. Искам да е безцветна, малък размер (прочетох, че ДиваКъп е голяма като дълбочина и отпадна като вариант).

Сега видях и Мелуна-та newsm78 Значи получаваш 2ра чашка, но същия размер ли? Нищо не видях на сайта.
Фамкъп може да се поръчат две за 30 паунда, което ако се разделим с някого - ще ни излезе 34лв. за чашка.

Попаднах в британския амазон на мнение на една жена относно Муункъп, че ù се получил такъв вакуум и не е могла да извади чашката. Ходила на гинеколог, който едвам успял (след сумати опити) да я извади. Естествено е имало наранявания. При вас няма такива проблеми, нали?

Последна редакция: сб, 09 окт 2010, 01:03 от l`ange

# 538
 Shocked
Аз съм с Лунетте, не съм имала проблеми ни при вадене, ни при слагане, нито с протичане.
Леко зацапване, но предполагам, че е от кръвта, която успява да се стече по стените, докато почиствам чашката.
Много си я харесвам Peace Но тя е може би най-скъпият вариант, 25-30 евро.

# 539
...Попаднах в британския амазон на мнение на една жена относно Муункъп, че ù се получил такъв вакуум и не е могла да извади чашката. Ходила на гинеколог, който едвам успял (след сумати опити) да я извади. Естествено е имало наранявания. При вас няма такива проблеми, нали?
                          За малко да се задавя. Гинекологът явно е нямал никаква представа за какво става дума, ако изобщо историята е вярна. Вакуумът се освобождава лесно и за секунда и едва тогава чашката се вади. Не виждам как може да се получи описаната ситуация. Аз ползвам Муункъп също (не знам колко време вече, но от малко преди първата тема за чашки тук).

Общи условия

Активация на акаунт