Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 039
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Отдавна не съм се появявала, но да се похваля - вече повече от година съм с чашка и не бих я заменила за нищо друго.
Има известно протичане понякога, но като комфорт, хигиена, усещане за сигурност е несравнимо с превръзките и тампоните.
Та, с две думи - много съм доволна. Laughing

# 541
Може и да е антиреклама, да.

За малко да се задавя. Гинекологът явно е нямал никаква представа за какво става дума, ако изобщо историята е вярна. Вакуумът се освобождава лесно и за секунда и едва тогава чашката се вади. Не виждам как може да се получи описаната ситуация. Аз ползвам Муункъп също (не знам колко време вече, но от малко преди първата тема за чашки тук).
Не исках никого да плаша, просто докато си търсех изгодна цена за чашка и попаднах на това мнение. Peace Да кажем, че хипотетично е възможно да не успеем да освободим вакуума (не можем да стигнем чашката с пръст), тогава може някой да ни помогне (приятел, съпруг и в краен случй - гинеколог). Но с практика всичко ще си дойде на мястото.

# 542
  • Варна
Реших да си взема Мелуна, защото големия размер е най-плитък в сравнение с останалите. Обаааче - освен разликите в разните му там топчета, дръжки, без дръжки и пр. видях че има вариант "класик" и "софт". The softcups are made from 25% softer TPE material. Easier to fold and remove but needs a little bit more practice to place and open the cup as the normal cup.
При нормалните кое е по-сложно за научаване? От това което сте писали тук май поставянето по принцип си е по-трудно  newsm78

Последна редакция: вт, 12 окт 2010, 11:16 от Пунчик

# 543
Не говоря немски, но Гугъл преводач казва това, малко е несвързано, но се разбира смисъла  Wink!

# 544
  • Варна
Мерси Зозиния   bouquet
Намерих си го в англ. вариант и се редактирах Simple Smile

# 545
леле страшна тема, цял ден я чета и като влизам в банята имам чувството че еи сега ще почна да се упражнявам да си слагам чашката.Аз имам сам един въпрос - ако не се сложи като хората тази чашка, а си мислиш че си я закрепил, има ли възможност при някакво по-рязко движение да се размести и да изпадне, и съответно да се разтече всичко?

# 546
eleni4ka, няма начин сама да падне дори да ти се иска  Laughing ако не е добре сложена пропуска обаче Wink

# 547
...Не исках никого да плаша, просто докато си търсех изгодна цена за чашка и попаднах на това мнение. Peace Да кажем, че хипотетично е възможно да не успеем да освободим вакуума (не можем да стигнем чашката с пръст), тогава може някой да ни помогне (приятел, съпруг и в краен случй - гинеколог). Но с практика всичко ще си дойде на мястото.
                          Ако чашката е много нагоре и не може да се достигне, се избутва леко навън с мускули. Съвсем малко практика е необходима. Въпреки многото вицове по въпроса чашката не може да стигне до сливиците  Twisted Evil. Дълбочината 'там' не е безкрайна. Аз първите 1-2 сутрини смятах, че е тоооолкова нагоре, че никога няма да я извадя, после прочетох, че трябва да я избутам. Оттогава не съм имала подобни мисли, даже по едно време се чудех дали тя не се качва вече или аз съм придобила усещанията и навиците. По-скоро ако е истинска историята предполагам, че вакуумът е бил добър, но никой не си е направил труда да го разчупи и само са дърпали и дърпали.... и дърпали... как иначе може да се получат наранявания? Все едно да се задавиш с мобилен телефон: вероятно може, но трябва да се постараеш доста.

# 548
  • София
  Трети цикъл съм с чашката и очевидно и хванах цаката, съответно съм мнооого доволна  Simple Smile

# 549
Браво ,Aila   Hug,сега стваш чашко-посланик  Wink аз  поне агитирам наред  hahaha

аз им изгубих бройката на месеците/4-5-6 някъде/,но вече 2ри месец съм без капка да пропусне и направо съм на седмото небе  Grinning

# 550
  • София
  А пропусна, тъкмо реших че е защото не съм я сложила добре, но се оказа че се  е напълнила. Просто беше най-силният ден. Но аз имам и от многократните ежедневни превръзки, които ми вършат също страхотна работа като защита, ако леко пропусне.

# 551
  • France
Момичета,нищо не споделяте за яйцата.Аз с удоволствие ги нося.Не зная какво точно да правя.Имам чувството,че не се получава нужната гимнастика,но когато го извадя имам особено голям стимул за Кегела и дори е по-съзнателно усещането.Когато се усетя,че съм позабравила за упражненията-пак зареждам яйце.Сменям ги,не знам защо.Кордите не ги ползвам и ги махнах.Явно ми допада този камък.Радостно и приятелско ми е с него.Явно и той ме харесва.Стои си с мене.Излиза само когато се наложи да нося малкия по-дълго.
Пишете как е при вас.Нека си сверим часовниците! Peace

# 552
Аз да си призная не ги ползвам, пробвах в началото но после ги зарязах  Embarassed. Може би защото очаквах да са зелени и гладки, не знам, но са ми странни.  Confused Просто имам чувството, че поемат всичко, никак не са гладки, а напротив, не са полирани добре, което ме затруднява при ваденето и не се плъзгат, за да мога да правя упражненията както си ги представях. Няколко пъти стоях с часове с най-малкото, за проба, дали ще изпадне, но не би.  Thinking 
Ще пробвам пак след време, да видим дали ще се разберем.
Ще се радвам и другите момичета от втората партида да споделят как ги усещат нещата, може пък и аз да съм дефектна.  ooooh!  Laughing

# 553
  • София
И ето включва се Марси ЯНКА!
Открих Америка!
Как може да съм толкова не просветена и чак сега да открия тази чашка?!? Embarassed
Искам веднага да си поръчам , за това ще търся да чета кой модел и марка са най удобни за новак като мен.
Благодаря за хубавата тема!  bouquet  bouquet  bouquet

# 554
Момичета, ще има ли скоро трета поръчка на яйца, готова съм и аз да я организирам, с малко помощ на предните организатори на поръчки, само да се съберем повечко желаещи.
Междувременно ровя, дали някъде в нета няма друго място откъдето да се купят, но май вие сте открили най-изгодния вариант  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт