Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 010
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Имам питане за яйцата - ако не е необходима прикачената корда, значи могат да се купят и обикновени нефритени яйца от китайските магазини newsm78

# 556
  • Варна
Да. Аз купих такива за една приятелка.

# 557
  • Враца
а проблеми с ваденето има ли?

аз се чудя, имам 2 нефритени яйца в реален размер, ама от една страна ме е страх да не стане да не мога да го извадя, а от друга, се чудя да не ми разбие вътрешностите Crazy в реален размер са и много тежат!
виждала съм еди по-малки, не в реален размер, вашите оригинални колко са големи?

# 558
  • EU

аз се чудя, имам 2 нефритени яйца в реален размер, ама от една страна ме е страх да не стане да не мога да го извадя, а от друга, се чудя да не ми разбие вътрешностите Crazy в реален размер са и много тежат!
виждала съм еди по-малки, не в реален размер, вашите оригинални колко са големи?
мойте са оригинални, най- голямото е колкото малко кокоше яйце, обиколкаму в най-широката част е 12 см.

# 559
  • Враца
мерси!  bouquet
ще ги изнамеря къде са, и ще премеря Peace

# 560
И аз имам оригиналните, както и едно декоративно с размер на средно кокоше яйце. Най-голямото от ригиналните е два пъти по-малко (визуално) от декоративното... Не съм мерили обиколки...

# 561
  • Враца
ами, аз съм виждала в индийски ли, в китайски ли магазин по-малки, така че когато пак видя ще взема  Peace

# 562
  • EU
ами, аз съм виждала в индийски ли, в китайски ли магазин по-малки, така че когато пак видя ще взема  Peace
Определено трябва да са по-дребни, с тях се тренира по-резултатно, когато е по-голямо и тежко, тогава се развива цялата мускулатура, т.е. и седалищната, особено ако правиш упражненията права. докато по-дребните развиват вътрешната мускулатура и повишават чувствителността, поне на мен такива са ми наблюденията Grinning
Колкото до връвчиците, те са за поставяне на тежести, не толкова за вадене.

# 563

Моето е "китайско", по-малко на размер от истинско яйце, без конец.
"Снасям" го без проблем и без конеца, колкото и навътре да се забие. Важното е да не ти се пика в момента на снасянето обаче  Mr. Green

# 564
Ако някой открие подходящи яйца в София, да казва къде точно, явно кордата не е чак толкова необходима, ето и тук са без корда

http://www.healing-tao.com/tao-garden/universal/en/taoist-sexual-practice/

Да помоля, някоя от притежателките на комплекта да измери в изправено положение до линиика трите вида яйца/така, както си мерим височината на децата, опрени до стена/, поне височината да е ориентир, за това което търсим.

# 565
  • София
Последно виждах в Природо-научния музей. А знам, че фирмата има филиал и в музея "Земята и хората".
Ми, да бяхте казали по-рано, че таз връвчица не трябва. Wink Аз ги гледах тез ` яйца . Видяха ми се малки и без връвчица , си казах, че не стават. Мисля, че бяха по 5 или 10  лв.

# 566
  • Варна
По въпроса с прогреса при тренирането - все още само спя с най-малкото и съм пробвала за малко да го нося. След втората седмица успях да го понося за няколко метра  Laughing След две-три седмици ще опитам пак. Носила съм и най-голямото за малко, но ми се стори прекалено тежко и затова също ще го оставя за по-късно. Средното ми има малко отчекнато и не съм го пробвала. Не съм открила къде да го дам да ми го полират и се чудя дали да не си взема от неоригиналните, но пък май взех последните читави.

Тези яйца, които взех за приятелката ми са приблизително с големината на средното и малкото яйце и струваха по 6 лв. Бяха по-добре полирани от "оригиналните". Не е имала проблеми с ваденето. Според мен връвчиците освен за тежести случат само за успокоение. Някъде из сайтовете пишеше ако собственичката се паникьоса и не може да го избута, да поседне / полегне и да се успокои или да се разсмее искрено   за да си излезе само Mr. Green

# 567
Момичета имам нужда от съвет ходих на гинеколог и лекарката ми изписа Полижинакс да си слагам 12 дни но тази сутрин като станах и се оказа че ми е дошъл МЦ  5 дни по рано от очакваното .В упътването на лекрството пише че трябва и по време на Мц да продължа лечението .Искам да ви попитам след като си дезинфекцирам чашката щателно мога ли да я ползвам в в този случай или да си слагам само превръзки  newsm78 #Crazy
Благодаря ви предварително за съветите .  bouquet
Зарибих новите си колежки да си вземат и те чашки даже не ми повярваха в началото че съществува такова нещо но след като провериха в чичко Гугъл ми дръпнаха голям разпит за чашката .

# 568
  • густо майна Филибето
Тук пише:

ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ:

свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта или сродни продукти. Несъвместим с употреба на латексови презервативи, диафрагми и спермицидни средства. В случаи на съмнение обърнете се към Вашия лекар или фармацевт.

# 569
 Ljuboznatelna благодаря ти и аз четох ама нещо не съм свързала че и чашката е от силикон .  Embarassed
Тези дни ми се събраха много проблеми на веднъж и ми идва всичко в повече .Майка ми е на 62 а има кисти на яйчника ще се наложи всичко да се изчисти .Аз съм с миома и ендометриоза шест месеца пих Оргаметрил при прегледа се оказа че матката ми е колкото три месечна бременност .В четвъртък отиваме в Стара Загора при др.Пиперкова на видеозон и на изследвания да видим какво ще каже .

Общи условия

Активация на акаунт