Алтернативни продукти за дамска хигиена 3

• 58 001
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Момичета,не знам къде да питам,тук май е най-подходящо newsm78.Споделете,моля ви какво бельо си купувате-вид,материя и т.н.

# 571
  • Велико Търново
Момичета,не знам къде да питам,тук май е най-подходящо newsm78.Споделете,моля ви какво бельо си купувате-вид,материя и т.н.
Памучни бикини основно, прашките ги пазя за определени дрехи само, както и боксерките. С 2 думи - пазя си яйчниците  Mr. Green

# 572
Аз памучни бикини и боксерки.
Мразя прашки Blush
Добре че нямам очертаващи дрехи, то с дънки все тая какво е отдолу Crazy

# 573
  • Изомрудения остров
  bouquet Благодаря за тази ценна информация която предотставяте на всички нас със своя опит ,а не просто ''научно доказано е че ...''
Благодаря Ви   bouquet 

# 574
Благодаря ви, момичета,аз също ползвам памучни,но питам не за друго,ами защото тук почти не мога да намеря такива,масово имат и по 3-4-5 % спандекс,отделно почти не виждам свястни бикини или боксерки(аз много обичам),все са някакви гащи....Намирам доста онлайн,ама не искам да купувам така,искам да ги видя

# 575
Темичката доста назад е останала, няма нови последователи май. Laughing Как се справяте с чашките?
Аз да си призная, моята я зарязах за няколко месеца, протичаше ми и започна да ме боли от ваденето, че не го правех както трябва май. Sad
Сега пак се захванах с нея, да видим. Rolling Eyes

# 576
Не бях забелязала тази тема-записвам се, ще ви изчета и ако имам въпроси ще питам Peace Но за тези чашки бпх чела нещо преди,тогава се замислих, времето отвя мислите ми,но явно сега ми е дочъл момента да действам Peace

# 577
  • София
  Първият ми цикъл с нея не беше успешен. Втори и трети са много добри, протича много рядко, когато се препълни или ако съм лежала и стана, но не е нещо сериозно. Определено към края на цикъла се притесних да не я забравя, чак, толкова удобно ми беше станало  Embarassed

# 578
Някой да е поръчвал скоро от Мелуна, днес забелязах някакви нови Софт чашки  newsm78

# 579
  • Варна
Аз ги забелязах отдавна:

Реших да си взема Мелуна, защото големия размер е най-плитък в сравнение с останалите. Обаааче - освен разликите в разните му там топчета, дръжки, без дръжки и пр. видях че има вариант "класик" и "софт". The softcups are made from 25% softer TPE material. Easier to fold and remove but needs a little bit more practice to place and open the cup as the normal cup.
При нормалните кое е по-сложно за научаване? От това което сте писали тук май поставянето по принцип си е по-трудно  newsm78

Само че никой не ми каза дали тенденцията на парадоксалната ми мисъл клони в правиланта посока  Mr. Green

# 580
 newsm78 моята няма никаква идея от кои е,и дали и преди е имало и софт,и нормал newsm78

# 581
  • Пловдив
Да се запиша при вас...
Преди време бях се "зарибила" да си взема и аз чашка, после нещо я позабравих тая идея, сега видях темата пак и се "подсетих"... Wink

# 582
В парк-хотел Москва има магазин за камъни и там видях яйца от нефрит. Има малки, но са колкото пъдпъдъчи, среден размер нямаха от нефрит. Имаха топки, които ми се видяха подходящи като размер, бяха по 18 лв. Мислите ли, че могат да свършат работа?

# 583
  • Варна
Сигурна съм!
От две седмици се каня да пускам едни снимки. Бях купила такива яйца на една приятелка от магазин във Варна и ги бях снимала, но някъде затрих снимката. Не знам дали цялата последна партида е била с надрани яйца (въпреки че бях поръчала три комплекта не ги огледах и трите, ами си грабнах единия и пратих другите на майка ми) Ето как изглежда  средното ми яйце Има надрано, пукнатини и дупки отвсякъде. Малкото и голямото са само надрани и то не чак толкова, но все пак използвах малкото и само веднъж голямото. Преди няколко седмици ходих в Казанлък и от там от един магазин за сувенири си взех и на мен обикнвени без дупки - полирани са идеално. Малкото струваше 5 лв. Голямото 10. Ползвам и двете. Ето  снимка за сравнение на големина и лъскавина. "Връвчицата" определено е само за да не се стряска човек че нещо ще му заседне или ако смята да вдига тежести. Мен лично ме дразнеше и я бях махнала. Тогава пък започнах да се нервя на дупките (през които се прекарва). Един път ми се случи да ми "заседне" яйцето докато се къпех сутринта. Бързах за работа и нямах време да се отпускам, избутвам и каквото  и да било друго и тръгнах с него. На половината път до спирката започна да се изхлузва само, и въпреки че се опитах не успях да го задържа. Добре, че беше малкото, че не знам иначе как щях да ходя следващите 300 метра Laughing

Та, казано с две думи - според мен "сувенирните" яйца изглеждат много по-добре и са по-приятни за ползване.

# 584
Моите са абсолютно същите, като тези които казваш, че са сувенирните, но имат вързанчица. Не знам защо въобще са Ви ги изпратили като изглеждат така. Май са го ударили само на печалбарство!

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт